calimero Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 selamlar, official server da wow a başlamaya karar verdim. Biliyorum hayatım kayacak ama başlıyorum. Şimdi sizden istediğim hangi CD sini add on unu falanını filanını alıp nereden account açtırıp başlayacağım oyuna. ha tabi acaip noob soruları ama naparsınız noob uz, yardım pls:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Wow hakkında bilmek istedikleriniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 D$R dan cd leri alabilirsin sirasiyla , wow standart +The Burning Crusade+ WOtlk fakat ilk basta wow standart cd sini alirsan lvl 60a akdar gidebilceksin onla zaten..eger oyun pc de kuruluysa www.gamersloot.net ten sadece cd key alip, wowun sitesinden account olusturup baslayabilirsin.addon olarka baslangicat Questhelper sart..o yeterli olur zaten ilk basta levellerken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 haberin olsun "biliyorum hayatım kayacak" "biliyorum asosyalliğin dibine vurucam ama" diyerek başlayan çoğu kimse sevmedi wow'u :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 hayatin neden kayiyo? wow mafyasina mi bulasicaksin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luxor Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 diablo3 e kadar falan idare eder en kötü ihtimal, takılırsın işte. sonra bakarsın duruma göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Başlama. Diablo 3 neredesin.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Seni şuraya alalım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Ben de vimpirin odasına yollayacaktım seni, erken davranmışlar. Aklına WoW hakkında gelecek, ya da gelemeyecek herşey mevcut orada hali hazırda. Oku WoW doktorası yapmış kadar olursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Diablo3 çıkana kadar ben 10 tane 80 yapıcam galiba... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 DoubleW said: D$R dan cd leri alabilirsin sirasiyla , wow standart +The Burning Crusade+ WOtlk fakat ilk basta wow standart cd sini alirsan lvl 60a akdar gidebilceksin onla zaten..eger oyun pc de kuruluysa www.gamersloot.net ten sadece cd key alip, wowun sitesinden account olusturup baslayabilirsin.addon olarka baslangicat Questhelper sart..o yeterli olur zaten ilk basta levellerken benim istediğim buydu aslında saolasın doublew Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 gamersloot'u tavsiye ederim, 2 kere alışveriş yaptım, 2sinde de ben mail'i açana kadar yolladılar CDkey'leri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 eyvallah şimdi alıyorum cd key i sağolun. biraz öğreneyim oyunu daha sonra vimpir in odasını ziyaret edicem zaten... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 İşin özü WotLK client indirip, tepedeki sticky'den patchleri indirip son versiyona geleceksin, bir yerlerden de key alacaksın, istersen D&R'dan bile alabilirsin DVD'leriyle ama daha pahalıya gelir. Sonrasını da mevcut konulardan çözersin ya da takıldıkça sorarsın. Bir sürü açılmış topic ve tepede sticky var, DoubleW de güzelce bir özet geçmiş zaten. Hayırlı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar