Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ergenlik

napae

Öne çıkan mesajlar

bırakın kalsın orada.. çıkınca da kaç saat kaldıysa odasında o kadar süre ceza olarak kalsın odasında.. yemek de yok. ayrıca kapıyı açınca da odasına girip, mp3 player, cd player, bilgisayar, psp, dergi ve ders kitapları hariç kitap vs. ne varsa eğlenceli topluyorsunuz.. onlar olmadan kalsın bakalım içeride bi o kadar daha aç şekilde..

daha inat ederse ikinci parti de yatağını alıyorsunuz.
Sosyal ağlarda paylaş

benımde ablam var bende cok cektim ondan. nasıl iyi abla olunur bir bilene danış bence. tamam ergenlik falanda. bunun farkında olduğun halde ona anlayışlı davranmaman onun deil senin suçun...
aslında ablaların aybaşında kafalarına biniceksin bak nasıl anlıyolar. ama işte o zaman ben cok saftım.
Sosyal ağlarda paylaş

geçen gün evime misafir geldi
kız arkadasımın erkek kardeşi,
16 yaşında ve buram buram ergen kokuyo
hep ablasına laf sokmalarda ezmeye calısmalarda kendini göstermelerde bi çaba içinde, yaptıgı haraketlerin saçmaladığının farkına vardırmamaya çalışıyoruz yani kimse yüzüne birşey demiyor normal gibi insan muamelesi yapıyoruz aa o ergen yapar böle şeyler izlenimi vermiyoruz
işte o zaman kendi kişiliğini bulmaya çalışırken keni izlenimlerini görebiliyor.
bence budur çözüm
Sosyal ağlarda paylaş

neden diziyi izlettirmedin ki? oturun beraber kardeş kardeş izleyin. hem beraber vakit geçirmiş olursunuz hem de böyle abuk sabuk tartışmalar çıkmaz.

bira olayındaysa bence 16 gayet yeterli bir yaş. bi bira da ona verseniz takılsanız beraber nolcak yani alkolik mi olcak çocuk.

bence yapılması gereken kendi haline bırakmak ama bir yandan da yanında olduğunuzu bildirmek.

şahsen çocukluğumdan ergenlik sonuna kadar yatılı okuldaydım.böyle konularda hatırladığım tek büyük kavgalar dersler yüzündendi ama sonunda "sen bilirsin" dedi annemle abim.ben de "ben bilicem tabii" dedim. sonunda okuldan atılma korkusunu da yaşadım ama kendimi de kurtardım. ama yazın harıl harıl ders çalışırken de destek oldular.
Sosyal ağlarda paylaş

bu arada benimde ablam var.. arada 22 ay var.. ya biz sınava hazırlanmaktan ehrhalde birbirimize düşecek zaman bulamadık da..

yok lan bildiğin terbiyesiziziz biz evde birbirimize etmediğimiz küfür kalmıyor.. ama bazen gelip sevgi dolu küfrediyor akabinde bunu duyan annem gelip "siz benim çocuğum değilsiniz sktrn gidin bu evden" babam da "babanız sigara almaya gitti 20 senedir dönmedi" diye tepkilerini ortaya koyuyor ya..

ben ne biçim bir evde yaşıyorum?
Sosyal ağlarda paylaş

benim ablam sağ ayağımı kırdı küçükken yanlış kaynadı
ön dişlerimi kırdı falan ben mi sevmeliyim şimdi :P
aramız orta seviyedeydi
taki 5 ay önce nişanlanana kadar
oy ne kadar koydu bana o :D
ablam çok kıskançtır bizim sülalede bir erkek cocugu ben olunca herkesin gözü benim üstümde oda ilk torun olunca tahtı sallandı ve yapmadıgı kalmadı bana =)
tatile gidemez olurdum bi ara.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...