Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ergenlik

napae

Öne çıkan mesajlar

Aynısından bende de var.

Ben böyle atar yapan, asi, çığırtkan bir ergen değildim, kardeşim tam tersi bir kişi.

Müzik açsam "KIS SESİNİ, ŞURDA MAÇ İZLİYOZ ZEVKİMİN İÇİNE EDİYON HOHOHO" diye çığırtıyor. Kendisi son ses futbol, basketbol, tenis, voleybol ne varsa o an sporla ilgili o an izliyor. Hele Galatasaray o hafta kaybettiyse 2 gün yanına sokulamıyoruz resmen böğürüyor.

Ben genelde ev yemeklerini sevdiğimden fast food tarzı şeylerden haz etmem, o da tam tersi. Ev yemeği yimiyor gibi birşey. Annem de bazen para vermesse evde olay çıkarıyor, bir de bana çemkiriyor. Neymiş, ben de baş kaldırsam yemeğe ona kızmayacaklarmış, bilerek annemden taraf oluyomuşum fsdgfsd.

Gecenin 4 ünde NBA maçı izlerken favori takımı yenilirse küfürler savurmaya başlar falan. çok reröre bir tip fsdg.
Sosyal ağlarda paylaş

4 sene öncesine kadar bende öyleydim hatta aileme neler çektirdiğimi düşününce 'yuh hayvan herif' diyorum kendime.
Bir de aksilik abim çok sessiz sakin çocukmuş ben aksine böğüren bir tiptim ki hala kızınca hayvanlaşırım. Gördüğüm kadarıyla bu hep böyle 2 erkek çocuklu ailelerde. Büyük çocuk sessiz sakin oluyor aileye sorun çıkartmıyor ama küçük çocuk şöyle en az 1 sene ergenliğin doruk noktasında aileye kan kusturuyor...

Korkuyorum valla ilerde erkek çocuğum olursa benim gibi olacak diye.
Sosyal ağlarda paylaş

aquila said:
"cipsin yanında iyi gidiyo. sana mı sorcam?"

bu ne lan, agzina cakarim ben bunun, yanaginin yanina elim iyi gidiyo derim sonra, ona mi sorucam.

HAUAHUAHUAH koptuuumm mükemmel bi tepki :D:D:D

nese konuya döncek olursak ;

ergen insana sizle yaşıtmış gibi davranıp, onun düşüncelerine saygı gösterip, adam gibi konusursanız, kanki kanki takılırsanız sorun olmaz. Ben hatırlıorum ergenliğimin en şiddetli dönemlerinde annemle sık sık kavga ederdik daha sonra anneme inanılmaz bağlandım çünkü annem bana o dönemde hep sevgiyle yaklastı. Hatta öyle ki sanki arkadaşımmış gibi kendisi hiç sevmemesine rağmen '' bak nightwish gelicekmiş türkiyeye birlikte konserine gidelim mi? '' bile demişliği vardır. Sizde böyle davranırsanız sorun çıkmaz diye düşünüorum :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...