fede Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 acıkınca çıkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 fede said: acıkınca çıkar dünyanın en yüzeysel adamı fikri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 aslında tuvaleti gelince çıkar. %100 çözüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Kalıbının adamı olsa odaya da sıçar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 çıktı odadan, hayatımdan çık diyo şimdi de bana. sfdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 az çekilin de tuvaleti gelmiş belli. rahat verin çocuğa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 napae said: çıktı odadan, hayatımdan çık diyo şimdi de bana. sfdg Once bir helaya ciksin, sonra konusun. Elini yuzunu yikamayi da unutmasin, soguk suyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 evden ciktigi bi ara kapinin kilidini degistirin, eve giremesin zibidi, o zaman cikmis olursunuz hayatindan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 napae said: çıktı odadan, hayatımdan çık diyo şimdi de bana. sfdg aşgım seni bu acı dolu hayatın içinden çekip kurtarıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 harçlığını kesin, atar yaptıkça para mara vermeyin hiç. kuzu gibi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 napae said: çıktı odadan, hayatımdan çık diyo şimdi de bana. sfdg çocuk haklı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Dartanian said: napae said: çıktı odadan, hayatımdan çık diyo şimdi de bana. sfdg çocuk haklı.. EFENDİ OL. LÜT FEN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 haklı tabi yavrum benim. pms dönemime çattı ama yazık =/ ağzını kırasım geldi ama. boyumu geçti veled, iki hareketiyle parmaklarımı kırar diye korkuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 pms+ergenlik tehlikeli bir kombinasyon gerçekten bir de üstüne menapoz ve andrapoz eklense karadelik oluşur herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 FromTheHell said: harçlığını kesin, atar yaptıkça para mara vermeyin hiç. kuzu gibi olur. hiç işe yarayan bi yöntem diil gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 ginaly said: Dartanian said: napae said: çıktı odadan, hayatımdan çık diyo şimdi de bana. sfdg çocuk haklı.. EFENDİ OL. LÜT FEN. teşekkür ederim beni desteklediğin için hayatım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Aynısından bende de var. Ben böyle atar yapan, asi, çığırtkan bir ergen değildim, kardeşim tam tersi bir kişi. Müzik açsam "KIS SESİNİ, ŞURDA MAÇ İZLİYOZ ZEVKİMİN İÇİNE EDİYON HOHOHO" diye çığırtıyor. Kendisi son ses futbol, basketbol, tenis, voleybol ne varsa o an sporla ilgili o an izliyor. Hele Galatasaray o hafta kaybettiyse 2 gün yanına sokulamıyoruz resmen böğürüyor. Ben genelde ev yemeklerini sevdiğimden fast food tarzı şeylerden haz etmem, o da tam tersi. Ev yemeği yimiyor gibi birşey. Annem de bazen para vermesse evde olay çıkarıyor, bir de bana çemkiriyor. Neymiş, ben de baş kaldırsam yemeğe ona kızmayacaklarmış, bilerek annemden taraf oluyomuşum fsdgfsd. Gecenin 4 ünde NBA maçı izlerken favori takımı yenilirse küfürler savurmaya başlar falan. çok reröre bir tip fsdg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 napae said: teşekkür ederim beni desteklediğin için hayatım. <3 :kucak: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 ben de o dönemlerde bir ara asabileştim. sonra yemek, su, elektrik, doğalgaz, bilgisayar herşeyi kestiler benden. bir daha ses çıkartamadım. ne biçim aileler var ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 ben o dönemlerde bişey keşfetmiştim bağırdığım zaman istediğimi yaptırıyodum.. soradan geçti tabi oda şu an triplerde olabilir normaldir.. gider yapar normaldir.. döversen daha kötü olur..bırakın takılsın kendi halinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Ulan bi ben şöyle istediğimi yaptıramadım evdekilere yov. Anne askeri liseler sınavında 5. oldum, bana bişey almıcan mı dedim, yoo, çalışmak ve başarmak senin görevin zaten dedi. altmetini okuyalım, türkiye 5.si oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 ben ağlardım istediğim olurdu. şimdi öyle bişey ne aile ilişkilerimde geçerli ne de özel hayatımda sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 bir zenciye gösterin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 4 sene öncesine kadar bende öyleydim hatta aileme neler çektirdiğimi düşününce 'yuh hayvan herif' diyorum kendime. Bir de aksilik abim çok sessiz sakin çocukmuş ben aksine böğüren bir tiptim ki hala kızınca hayvanlaşırım. Gördüğüm kadarıyla bu hep böyle 2 erkek çocuklu ailelerde. Büyük çocuk sessiz sakin oluyor aileye sorun çıkartmıyor ama küçük çocuk şöyle en az 1 sene ergenliğin doruk noktasında aileye kan kusturuyor... Korkuyorum valla ilerde erkek çocuğum olursa benim gibi olacak diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 aquila said: "cipsin yanında iyi gidiyo. sana mı sorcam?" bu ne lan, agzina cakarim ben bunun, yanaginin yanina elim iyi gidiyo derim sonra, ona mi sorucam. HAUAHUAHUAH koptuuumm mükemmel bi tepki :D:D:D nese konuya döncek olursak ; ergen insana sizle yaşıtmış gibi davranıp, onun düşüncelerine saygı gösterip, adam gibi konusursanız, kanki kanki takılırsanız sorun olmaz. Ben hatırlıorum ergenliğimin en şiddetli dönemlerinde annemle sık sık kavga ederdik daha sonra anneme inanılmaz bağlandım çünkü annem bana o dönemde hep sevgiyle yaklastı. Hatta öyle ki sanki arkadaşımmış gibi kendisi hiç sevmemesine rağmen '' bak nightwish gelicekmiş türkiyeye birlikte konserine gidelim mi? '' bile demişliği vardır. Sizde böyle davranırsanız sorun çıkmaz diye düşünüorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar