Reogmar Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 şimdi şöyle bi olay var ben kendimi bildim bileli gözlerimde 0.75 bozukluk vardır ama bu senenin başına kadar hiç hissetmiyodum. şimdi bildiğin etrafı bulanık görüyorum 3-4 tane farklı hastanede baktırdım gözüme gene 0.75 gene 0.75 peki neden şimdi bu kadar aktifleşti? varmı böyle sıkıntısı olan arada bir suni göz damlası damlatıyorum kuruluk vardır belki diye oda çok alakasız hiç bir işe yaramıyor. edito: son 3 aydırda lens kullanıyorum onlarla daha iyi bir görüş sağlıyorum ama lens zahmetli iş ben olayın kaynağını merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 olayin kaynagini doktordan ogrenebilirsin ancak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 3-4 farklı hastanede baktırırken sorsaydın ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reogmar Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 olay o iste sordum yok biseyin cok iyisin deyip gönderdiler belki aramızda benzer sorun yasamıs olan vardır diye actım bende bu konuyu.sonunda alternatif tıbba başvuracağım heuhe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 benimde gözlerde var bi durum hala anlamış diilim gittim gözlük verdi 0.75 filan pek kullanmıyorum ama kullanmam lazım aslında.. gözlük tak geçer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 ben de çok yorulduğumda dışardayken etraf bulanıklaşıyor. eğer kendimi zorlamazsam net göremiyorum uzağı. yorgun değilken öyle bi sorun yok gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 gözün açılmıştır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 göz doktoruna git bi tane özel, o söyler herhalde. bana da oluyo bazen ama, gözüm yorulduğunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 0.75 diyoptri ile rahatsiz edecek kadar bulaniklik yasiyorsan goz doktorunun yanisira diyabet icin de bir doktora gorunmeni tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KireiMerodii Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Sürekli bilgisayar basinda vakit gecirmek gözün yakin yerleri odaklamaktan baska birsey yapmasina izin vermiyor. Kafani kaldirip uzaklara baktiginda netleyemiyorsun bir süre sonra. Nedeni bu olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Astimat çıkmıştır miyopun yanısıra. Bundan dolayı da görüşün daha kötü olmuştur. Bir de diabet olasılığı var ki umarım o değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reogmar Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 bu hafta bi kan testi yaptırıcam sonuçlarını yazarım dua edin bana , dua bilmiyosanızda iyi çıkar lan umarım falan deyin (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 umarım diabet değilsindir. göz doktoruna gittin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar