balon Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 bence sorun hor görmende.kendini beğenmenle ilgili bir problem yok , bence aşman gereken şey yani hor görmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cogitoz Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 fede said: sap olma bahanesi ? Hahaha güzelmiş abi bu. Kendini beğenmişlikten niye rahatsız oluyorsun laf falan yemiyorsan sevilmediğini hissetmiyorsan? Kendini "gerçekten" beğenmişlikten güzel şey mi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 valla bu yaşıma kadar bildiğim ve acı acı tecrübelerini yaşadıgım birşey varsa,o da ukalalık kücümseme kendini beğenme gibi tavırların kıça çok kötü kaçtığıdır öyle bi an geliyorki bi daha ukalalık yaparsam kafamı kesicem diosun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Red +1 @cogitoz kendini beğenmişlik konusuna katılamıycam ama kendini çok çok çok sevmek aşırıya da kaçsan güzel bir şey. he tabi kendini sevmek hatalarının olabileceğini anlamanın önüne geçmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 @ardeth, kardesim... sen BAYAGI ukalasin, ama konumuz o degil, sen de topic ac sana da yorum yapariz. Yuce Cons (S.A.V) dogru soyluyor. Onemli olan MUHTESEM oldugunuz icin kendinizi begenmektir. Sayet boyleyse durum, bir sikinti yok. mukemmel olmaya devam etmeliyim simdi izninizle, kisiselde gecirdigim her saniye bu KUSURSUZLUK katsayimdan yiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 lie cebirinin varlığından haberdar olmayan matematikçiden mükemmellik öğütleri dinlediniz. şimdi reklamlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Azmodai said: Yuce Cons (S.A.V) dogru soyluyor. dostum Cons (c.c) diyeceksin. çünkü o bağışlayan ve esirgeyendir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 ego ejaculation yapmışız? sonra herkes birbirine iltifat etmiş. negzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 http://images.icanhascheezburger.com/completestore/2008/11/17/128714508533267159.jpg hepiniz mükemmelsiniz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cokiyi Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 kiyamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 fede said: sap olma bahanesi ? bu laftan sonra düzelmen lazım ama.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 o laftan sonra emo oldum ne diyosun sdfds. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 "ya ben çok seçiciyim kız beğenmiyorum" "kızlar beni çok ulaşılmaz görüyolar" yazıldımı bunlarda dasdfs klasik giyime kuşama çok önem verip sap kalan insan bahaneleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 ben genelde "cok seciciyimi" kullanıyorum. dfdsfs digerini hiç kullanmadım edit: tırnak yanlıs yerdeymis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 en azından kendini tanıyorsun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 cok kibirlisin sende.Bende oyleymisim,1.5 sene once abimle uzun bir konusma sırasında cat diye soyleyiverdi:),farkında bile degildim,ama konusmalarıma dikkat edince oyle oldugumu anladım,isin garibi ben bunu isteyerek yani kotu niyetle soylemiyorum ama kendimide tutamıyorum:),iyi birsey degil tabi sıkısık bir anında etrafında kimsenin olmadıgını gorunce farkediyorsun,artık daha az ve dikkatli konusuyorum,bos yere laf sokmamaya calisiyorum, baya zor oluyo tabi,bakalım sonucta ne olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 benle 2 gun takil seni hayata kustururm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Burcun ikizler mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cogitoz Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 aklıma geldi biri size çok ukalasın çok kendini beğenmişsin dediğinde umursamıyosanız bu iyi bişey. umursuyosanız sizden cacık olmaz. bye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar