Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 askerlik sizi de beni de paklar diye düşünüyorum, bekleyip görücez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 ben de dayak gelceği vakit tüydüm ya da değiştirdim lafı filan. dayak yersem olabilir cidden lan bişiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 sadece dayak degil, gurur kirici bir dayak vardir, o lazim sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 beline islak odunu yedin mi, kendine gelirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 ginaly said: Lan iyi ki bi kendini beğenmiş rp'si yaptık forumda. Chickmagnet olunca hepiniz başladınız ben şöyle kendimi beğenmişim, böyle mükemmelim diye. Orjinal olun lan biraz.aga ilk mesajı okudum valla ara sayfalarda noldu bilemiyorum eğer sözün banaysa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 yok müdür, sen zaten 10 numara adamsın, sana lafım yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 hiçbir mesajı okumadım ama 2 türlü kendini beğenmişlik var 1. si de benimki gibi. kendinizi beğenmekte haklısınızdır çünkü gerçekten muhteşemsinizdir. 2. si dandik bir insansınızdır ama kendinizi beğenirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 saygılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 orçuna dağlar dik uzanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 ben de kendimi ukala kendini beğenmiş falan sanıyodum konuyu okudum vaz geçtim lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 lan bi an üzüldüm gibi ne pis bir adammışım diye. devam edin agaçiler. üzülücem gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Basklari begeniyor genelde, eksiklik hissetmiyorum:< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 barbu said: lan bi an üzüldüm gibi ne pis bir adammışım diye. devam edin agaçiler. üzülücem gibi. ben sana demedim bu arada konuya yazan diğer elemanlara dedim. onların yanında sen de hafif kalıyor olabilirsin zira sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 mükemmel olsaydın insanlara iyi davranırdın zaten. herkesin de bi sürü kusuru var, sende de var, o yüzden başka insanlar senin yüzüne vurmuyosa sürekli kusurlarını sen de onlara yapmamalısın. saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 acı yok rocky, rakı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 ginaly said: yok müdür, sen zaten 10 numara adamsın, sana lafım yok.eyv aga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Kendini sürekli öv sonra estafurlah de kinaye yapıyorsun aslında süper mütevazisin sansınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 kendimi övmeye ihtiyacım yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Trolle fistik atin gencler, haydi hoppala! (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 bana mı dedin madboy :( üzüldüm lan öleyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 @barbu hocam kusura bakma da çok pis adammışın be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 ahahaha. topik almıs basını gitmis pisliği mi kalmış lan. millet trollemiş ben de katıldım kendi topicimi trolluyorum. hiç iğrenç biri değilim lan. valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 barbu said: kendimi övmeye ihtiyacım yok olay burada kopuyor zaten kendini başkasına övmeye ihtiyacın yok ama hiç bir zaman da mükemmel olamazsın her zaman kendine borçlusun her zaman kendine yetersizsin hep daha iyiye aç olmalısın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Daha cok fistik atin gencler, daha fazla, evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 doru diyosun. gelişim şart. ama bunu keşke bu topikte demeseydim sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar