Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kendini beğenmişlik

barbu

Öne çıkan mesajlar

Azmodai said:
sen kendini begenmis degil, ukalasin. KEndini begenmis olmak, benim gibi olmaktir ve bu da cok zor cunku muhtesemligin mutlak adresi, kusursuzun sozluk tanimiyim kendini begenen adam bu huyunu degistirmek istemez, sen istiyorsun, demekki kendini tam anlamiyla begenmiyorsun, ukalasin).

Su ana kadar sivrilik yapinca karsindakiler fazla tepki vermemis, bir sekilde arkadasliklar yurumus o yuzden sen de bu hale gelmissin. Gercekten COK IYI olan adamlarla takilirsan eger (mesela alinin verdigi ornekteki isimler gibi), iste o zaman istedigin tepkileri alamyinca ukalalik yavas yavas erir.

Ama bence harika bir insansan, ve buna inaniyorsan degistirme. Bak bana... Mukemmelim ve baska arayislara girmemekteyim.

B)-

valla mukemmelliği değiştirmek değil amacım zaten. ama değer verdiğim insanları kırmamak onemli.

sen de yetersiz çıktın ya :( bunu bile anlamamışsın.

2 edit:üstüne dotada çok kötüsün sdfdss.

of ben de yetersiz cıktım lan edit yapamadım.
Sosyal ağlarda paylaş

Azmodai said:
sen kendini begenmis degil, ukalasin. KEndini begenmis olmak, benim gibi olmaktir ve bu da cok zor cunku muhtesemligin mutlak adresi, kusursuzun sozluk tanimiyim. Kendini begenen adam bu huyunu degistirmek istemez, sen istiyorsun, demekki kendini tam anlamiyla begenmiyorsun, ukalasin).

Su ana kadar sivrilik yapinca karsindakiler fazla tepki vermemis, bir sekilde arkadasliklar yurumus o yuzden sen de bu hale gelmissin. Gercekten COK IYI olan adamlarla takilirsan eger (mesela alinin verdigi ornekteki isimler gibi), iste o zaman istedigin tepkileri alamyinca ukalalik yavas yavas erir.

Ama bence harika bir insansan, ve buna inaniyorsan degistirme. Bak bana... Mukemmelim ve baska arayislara girmemekteyim.

B)-

görüyorum
ve
arttırıyorum;
senin mukemmeligini kaldiramayacak insanlara acima duygusu yüzünden empati yapabilmek
Sosyal ağlarda paylaş

barbu said:
Azmodai said:
sen kendini begenmis degil, ukalasin. KEndini begenmis olmak, benim gibi olmaktir ve bu da cok zor cunku muhtesemligin mutlak adresi, kusursuzun sozluk tanimiyim kendini begenen adam bu huyunu degistirmek istemez, sen istiyorsun, demekki kendini tam anlamiyla begenmiyorsun, ukalasin).

B)-

valla mukemmelliği değiştirmek değil amacım zaten. ama değer verdiğim insanları kırmamak onemli.

sen de yetersiz çıktın ya :( bunu bile anlamamışsın.

2 edit:üstüne dotada çok kötüsün sdfdss.

of ben de yetersiz cıktım lan edit yapamadım.

yetersizligini konusturmanin yani sira, bir de bana sivrilik yapmissin, bilip bilmeden bir seyler ispat etmeye calismissin ama olmamis. Arkadasim, bence kendini degistirme yerine, gercekten MUKEMMEL olmanin yolunu aramalisin, gercek anlamda KUSURSUZ bir insan kendisinde revizyona gitmez, huy degistirmez cunku o insan gercekten de KUSUR YOKSUNUDUR. Kendinle celismissin, once bu sorunu coz, sonra derdine bi cozum bulalim.

Sintisayzir, Mukemmel bir insan oldugum icin, ve sen de olmadigin icin yazdigini kaale bile almayacagim. Barbu en azindan Mukemmel oldugunu iddia edebiliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Bu arada hem MUKEMMEL hem alcak gonullu olmak mumkun. Mesela barbuya verdigim son cevapta KUSUR YOKSUNU gibi bir terim kullandigimi fark edeceksiniz. Bu aslinda mutevazi bir kelimedir, Yoksun gibi olumsuz bir anlami olan bir kelimeyi, karekteristigimin en belirgin sifatiyla birlestirince, aslinda alcak gonullu bir bicimde muhtesemligimi ispat etmis oldum, ve antipatik te kacmadi.

tavsiye ederim, alcak gonullulukte ilk dersim bu olsun sana barbu.
Sosyal ağlarda paylaş

Cok fazla Ginaly ekolu turemeye basladi son zamanlarda, yavastan yayilmaya basladi ''arkadan cikarilan elitizm buharlari'' tavirlari, en iyisi fakir edebiyati yapalim, biraz tuz biber ekmis oluruz.

Barbu adli arkadasim, Orcun Conserdem'in yaklasik 2 sene once yazip yayinladigi, 'Narsizm'in Tedavisinde Dayagin Onemi' adli bir kitap var, vakit buldugun zaman bir goz atabilirsen iyi olur, sana pek yarari dokunur acikcasi.
Sosyal ağlarda paylaş

ahah harbiden lan, dayak yemek gerekiyo olabilir.
o aynı şeyler bende de var, herkes aptalmış gibi geliyo bazen sdf, kendi aptallığımı farkedersem de en ufak bi konuda resmen emo oluyorum bu ben olamam lan!1! diye. söylenen laflara aldırmamak da karşıdakini zaten hor görüp düşüncelerini önemsememekten heralde, bende de var.
ama dayak çözüm olabilir, en ufak bi kavgaya bile karışmadım lan. bi gün şöyle bi benzetseler kendime gelirim heralde de, kim niye dövsün lan beni durduk yere
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...