barbu Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Azmodai said: sen kendini begenmis degil, ukalasin. KEndini begenmis olmak, benim gibi olmaktir ve bu da cok zor cunku muhtesemligin mutlak adresi, kusursuzun sozluk tanimiyim kendini begenen adam bu huyunu degistirmek istemez, sen istiyorsun, demekki kendini tam anlamiyla begenmiyorsun, ukalasin). Su ana kadar sivrilik yapinca karsindakiler fazla tepki vermemis, bir sekilde arkadasliklar yurumus o yuzden sen de bu hale gelmissin. Gercekten COK IYI olan adamlarla takilirsan eger (mesela alinin verdigi ornekteki isimler gibi), iste o zaman istedigin tepkileri alamyinca ukalalik yavas yavas erir. Ama bence harika bir insansan, ve buna inaniyorsan degistirme. Bak bana... Mukemmelim ve baska arayislara girmemekteyim. B)- valla mukemmelliği değiştirmek değil amacım zaten. ama değer verdiğim insanları kırmamak onemli. sen de yetersiz çıktın ya :( bunu bile anlamamışsın. 2 edit:üstüne dotada çok kötüsün sdfdss. of ben de yetersiz cıktım lan edit yapamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obsesifik Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 narsist dolmuş ortalık arkadaş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Azmodai said: sen kendini begenmis degil, ukalasin. KEndini begenmis olmak, benim gibi olmaktir ve bu da cok zor cunku muhtesemligin mutlak adresi, kusursuzun sozluk tanimiyim. Kendini begenen adam bu huyunu degistirmek istemez, sen istiyorsun, demekki kendini tam anlamiyla begenmiyorsun, ukalasin). Su ana kadar sivrilik yapinca karsindakiler fazla tepki vermemis, bir sekilde arkadasliklar yurumus o yuzden sen de bu hale gelmissin. Gercekten COK IYI olan adamlarla takilirsan eger (mesela alinin verdigi ornekteki isimler gibi), iste o zaman istedigin tepkileri alamyinca ukalalik yavas yavas erir. Ama bence harika bir insansan, ve buna inaniyorsan degistirme. Bak bana... Mukemmelim ve baska arayislara girmemekteyim. B)- görüyorum ve arttırıyorum; senin mukemmeligini kaldiramayacak insanlara acima duygusu yüzünden empati yapabilmek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 barbu said: Azmodai said: sen kendini begenmis degil, ukalasin. KEndini begenmis olmak, benim gibi olmaktir ve bu da cok zor cunku muhtesemligin mutlak adresi, kusursuzun sozluk tanimiyim kendini begenen adam bu huyunu degistirmek istemez, sen istiyorsun, demekki kendini tam anlamiyla begenmiyorsun, ukalasin). Su ana kadar sivrilik yapinca karsindakiler fazla tepki vermemis, bir sekilde arkadasliklar yurumus o yuzden sen de bu hale gelmissin. Gercekten COK IYI olan adamlarla takilirsan eger (mesela alinin verdigi ornekteki isimler gibi), iste o zaman istedigin tepkileri alamyinca ukalalik yavas yavas erir. Ama bence harika bir insansan, ve buna inaniyorsan degistirme. Bak bana... Mukemmelim ve baska arayislara girmemekteyim. B)- valla mukemmelliği değiştirmek değil amacım zaten. ama değer verdiğim insanları kırmamak onemli. sen de yetersiz çıktın ya :( bunu bile anlamamışsın. 2 edit:üstüne dotada çok kötüsün sdfdss. of ben de yetersiz cıktım lan edit yapamadım. yetersizligini konusturmanin yani sira, bir de bana sivrilik yapmissin, bilip bilmeden bir seyler ispat etmeye calismissin ama olmamis. Arkadasim, bence kendini degistirme yerine, gercekten MUKEMMEL olmanin yolunu aramalisin, gercek anlamda KUSURSUZ bir insan kendisinde revizyona gitmez, huy degistirmez cunku o insan gercekten de KUSUR YOKSUNUDUR. Kendinle celismissin, once bu sorunu coz, sonra derdine bi cozum bulalim. Sintisayzir, Mukemmel bir insan oldugum icin, ve sen de olmadigin icin yazdigini kaale bile almayacagim. Barbu en azindan Mukemmel oldugunu iddia edebiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reogmar Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 sallamıyosan etrafı onlarda seni sallamaz.basit aslında :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Bu arada hem MUKEMMEL hem alcak gonullu olmak mumkun. Mesela barbuya verdigim son cevapta KUSUR YOKSUNU gibi bir terim kullandigimi fark edeceksiniz. Bu aslinda mutevazi bir kelimedir, Yoksun gibi olumsuz bir anlami olan bir kelimeyi, karekteristigimin en belirgin sifatiyla birlestirince, aslinda alcak gonullu bir bicimde muhtesemligimi ispat etmis oldum, ve antipatik te kacmadi. tavsiye ederim, alcak gonullulukte ilk dersim bu olsun sana barbu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 azmo ne dersen de bu dotada eline aldığın gerçeğini değiştirmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 sen sus. IZBE. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 millet o işi adrianayla yapıyo sen hala azmoda kalmışsın fede... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 ahahha ulan mutevazilik taktikleri beklerken daha da gaz alıyorum topikten. aklımda bulundurucam azmodai. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 kibir, kadim dostum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 edit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Azmodai said: KUSUR YOKSUNU gibi bir terim kullandigimi fark edeceksiniz.Yoksun gibi olumsuz bir anlami olan bir kelimeyi, karekteristigimin en belirgin sifatiyla birlestirince karakteristiğinin en belirgin sıfatı kusur yani hauha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Starcraft 3 yolda mi azmo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 çok aptalca bir durum bikerem hıh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Mum_Chamber said: Starcraft 3 yolda mi azmo? AHAHAHAHAHAHAHAHA justice. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Bella said: Azmodai said: KUSUR YOKSUNU gibi bir terim kullandigimi fark edeceksiniz.Yoksun gibi olumsuz bir anlami olan bir kelimeyi, karekteristigimin en belirgin sifatiyla birlestirince karakteristiğinin en belirgin sıfatı kusur yani hauha Mukemmeligim karsisinda sadece eriyeceksin. sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Mum_Chamber said: Starcraft 3 yolda mi azmo? abi harbi komik bisi degil bu yahu. cok daha komik ilginc failler var bu forumda, benim daha basarili baska faillerim de var. yazik yahu, bi buna takilmis gidiyorsunuz, biraz arastirsaniz daha iyileri var piyasada sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Pasaya biad edin, laf değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c_a_p_t_a_i_n Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 asdsfs. zor bir durum gerçekten. Attached files Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 ben de bildim bileli kendimi beğenmiş bi insan oldum. genelde haklıyım ama yani. ne demiş al pacino abimiz filminde; kibir, şüphesiz en sevdiğim günah.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Lan iyi ki bi kendini beğenmiş rp'si yaptık forumda. Chickmagnet olunca hepiniz başladınız ben şöyle kendimi beğenmişim, böyle mükemmelim diye. Orjinal olun lan biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Cok fazla Ginaly ekolu turemeye basladi son zamanlarda, yavastan yayilmaya basladi ''arkadan cikarilan elitizm buharlari'' tavirlari, en iyisi fakir edebiyati yapalim, biraz tuz biber ekmis oluruz. Barbu adli arkadasim, Orcun Conserdem'in yaklasik 2 sene once yazip yayinladigi, 'Narsizm'in Tedavisinde Dayagin Onemi' adli bir kitap var, vakit buldugun zaman bir goz atabilirsen iyi olur, sana pek yarari dokunur acikcasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 http://kafa.bobiler.org/upload/photographs/127311206k.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 ahah harbiden lan, dayak yemek gerekiyo olabilir. o aynı şeyler bende de var, herkes aptalmış gibi geliyo bazen sdf, kendi aptallığımı farkedersem de en ufak bi konuda resmen emo oluyorum bu ben olamam lan!1! diye. söylenen laflara aldırmamak da karşıdakini zaten hor görüp düşüncelerini önemsememekten heralde, bende de var. ama dayak çözüm olabilir, en ufak bi kavgaya bile karışmadım lan. bi gün şöyle bi benzetseler kendime gelirim heralde de, kim niye dövsün lan beni durduk yere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar