aquila Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 adam bildiklerim bir bir homo cikiyor, saskinlikla izliyorum. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 MADBOY said: Sen niye araya girdin ki simdi ? sen yeterince hızlı olamadın Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 MADBOY said: Bella said: kermit said: Bella said: oha kermit .. tüm düşüncelerim değişti tam şuan. bella dur anlatıcam herşeyi özelime gel. ben de aslında bir gerçek açıklamak istiyorum ama cık olmaz bu akşam.bir gecede 2 darbe çok sana. Sana soyleyecek bir cift testisim var ? AHSUDHASUDFHAUSDHUS Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Pyro said: Abii... Bella kız.. Naptın sen Can.. Abi bir gecede 2 darbe dedi, ben oyle anladim, cok pardon. :( Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 abi sonra bayanlar niye bize yüz vermiyo zamanında dedim ben size canı aramıza almayalım kaçırıyo kızları diye dinlemediniz bizi foruma üye olurkenki tek amacımız neydi unuttunuz hepiniz heralde ? MANİTA YAPMAKTI LAN! ama yapamıyoz işte off içim daraldı artık başkaforuma geçicem abi. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Abi ama kız... Utku çıgit lan topicten, başka topic bul kendine trolleyecek. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 aquila said: adam bildiklerim bir bir homo cikiyor, saskinlikla izliyorum. şükrü sen bari yanlış anlama abi homo olan fede sanki. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Dinan'ı unutma göko. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 fatih uyduryo olabilirde şimdi dinanın günahını almayalım adamın piskolojisi zaten bozuk bu aralar kalkar gider fatihi öldürür felan. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Pyro said: Abi ama kız... Utku çıgit lan topicten, başka topic bul kendine trolleyecek. adımı nerden biliyon sen. ben seni tanımıyorum. benlen böyle samimi olma. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 bırakıyorum patiyi gg Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 hahahahah Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 ginaly said: Pyro said: Abi ama kız... Utku çıgit lan topicten, başka topic bul kendine trolleyecek. adımı nerden biliyon sen. ben seni tanımıyorum. benlen böyle samimi olma. Ok uza topicten. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axellenno Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 bütün gay, abazan ve homofobikleri tespit ettik, halka sunduk ahahuaha. yıllarca sizi aldatmış bunlar. neyse hoşbulduk. vanille tekrar sagol. herkese iyi geceler. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Pyro said: ginaly said: Pyro said: Abi ama kız... Utku çıgit lan topicten, başka topic bul kendine trolleyecek. adımı nerden biliyon sen. ben seni tanımıyorum. benlen böyle samimi olma. Ok uza topicten. SEMPATİKMİSİN Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 bencede haklı dağılalım. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 dagildiniz zaten. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 ginaly said: Pyro said: ginaly said: Pyro said: Abi ama kız... Utku çıgit lan topicten, başka topic bul kendine trolleyecek. adımı nerden biliyon sen. ben seni tanımıyorum. benlen böyle samimi olma. Ok uza topicten. SEMPATİKMİSİN Hea çok. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Iyi geceler gencler, Blue oyster club'a beklerim yarin. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 bi kız için değmez beyler Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 kız değil yunus sorun orda. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 axellenno said: merhaba canlar meraba Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 haydi basa donduk. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 selam bayan tanışalımmı ? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 la kız değilse ne uğraştırıyo Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.