Stifler Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Aşık Memo. http://asikmemo.blogspot.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Terbiyesiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 ıspoyler Dilber su başında sızmış uyumuş Ensesinden koklasam uyanır mı Fikim yine kayınlaşmış büyümüş Arkasından yaslasam uyanır mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 kendi sesinden dinleyin hahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 firefox'ta eklentiyi bulamadı kendi sesinden dinleme bölümünde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 http://www.memotembelcizer.com/askilemeskile.m4a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 kobra salacam kobrayı alem üstüne "Dibi kıllı ucu mor damarlı boru" İşte kızlar size en çetin soru Bilenler gelsin de tutsun ucunu Yoksa ben salacam âlem üstüne!... Hafif dokanınca birden kabardı Demin pembe iken şimdi morardı Bir de baktım üstü damar damardı Salladım fikimi âlem üstüne!... Damcuk fikmediysen sakın üzülme Hele köt fikmediysen hiç büzülme Barrağına bakıp bakıp süzülme Tut fikini salla âlem üstüne!... Bir kasvet kapladı artık içimi Tutacaksa tutsun biri fikimi Domaltmazsam hemencecik birini Salacam kobrayı âlem üstüne!... Fikim ip gibiyken urgana döndü Çarşafa sarkıktı yorgana döndü Zonkladıkça memo çılgına döndü Attırdı sonunda yorgan üstüne... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 beyler bayan var forumda. ailede var hatta bi sürü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 kermit +18 + spoiler koruması altında topic. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 şunuun +18 değil de 18+ olduğunu ne zmn öğrenicek pati Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Stifler said: kobra salacam kobrayı alem üstüne "Dibi kıllı ucu mor damarlı boru" İşte kızlar size en çetin soru Bilenler gelsin de tutsun ucunu Yoksa ben salacam âlem üstüne!... Hafif dokanınca birden kabardı Demin pembe iken şimdi morardı Bir de baktım üstü damar damardı Salladım fikimi âlem üstüne!... Damcuk fikmediysen sakın üzülme Hele köt fikmediysen hiç büzülme Barrağına bakıp bakıp süzülme Tut fikini salla âlem üstüne!... Bir kasvet kapladı artık içimi Tutacaksa tutsun biri fikimi Domaltmazsam hemencecik birini Salacam kobrayı âlem üstüne!... Fikim ip gibiyken urgana döndü Çarşafa sarkıktı yorgana döndü Zonkladıkça memo çılgına döndü Attırdı sonunda yorgan üstüne... zor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Dedi ki oof of favorimdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar