nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 OHŞ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 GEGE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 DEMİŞTİM. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 maladam gitti500k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 DEDİM BEN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cantona Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 bön bön bakıyo karı. haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 yazık lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 GİDİN BAŞKA YERDE OLASILIK TARTIŞIN YA OF Bİ KEYFİ VAR ŞU TOPİCİN NE ADAMLARSINIZ İKİNİZ DE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 KAÇ APRA ALDI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 olasılık ve termodinamik. herkes çok seviyo bu ikisini ama bunları haklı çıkarabilecek matematiği öğrenmek için matematikçi olmak lazım burdan da bu ikisini çok seven herkesin sadece bu ikisini kullanmasını bildiğini anlıyoruz, nerden geldiğini bildiğini değil sdf zor matematik derken de kesinlikle mühendis uygulamalı matematiğinin zor alanlarından bahsetmiyorum, topolojik dinamik gibi oldukça soyut ya da nispeten daha uygulanabilirimsi olan real analizden bahsediyorum (hoş gerçi ne kadar uygulanabilir olsa da matematikçi dışında bilen azdır). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 ıyy ne biçim karısı var onun yau adam öldü üzüntüden o hala mal mal oturyor git bi teselli et sağlık olsn fln de ıyy düşman başına bile değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 yandı gülüm keten helva hep bi gün bunu demek istemiştim buraya nasipmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Denn Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Denn said: kutuda 500 vaar. dedim işte. yazık oldu :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 kaç para aldı oprçuniti kost öğretmemişlermi bu adama hem niye almdı kutuyı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Ya kutuda 500 var.Abi hiç bi zaman 3 tane 500ü yanyana koymazlar yapmayın Allah aşkına ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Öyle karım olsa parayı verir kaçarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 kutumda büyük hissediyorum diyenlerden farkınız yok lan teorisyle açıklayanlar en mantıklısı benim var mısın yok musun da büyük açmış kutular kitabımı beklemek mantik şu: noter huzurunda verilen numaralara eşliğinde önceki kutu ve numaralar not ediliyor, aynı kutuya aynı paranın gelme yüzdesine göre küçük açılan kutu tavsiyelri yapılıyor şu salak programı 23482340923 kere izlemeketenm bıkmayan insanlar sayesinde verilerimiz çok kuvveli abazan verisyonu da yakında gelcek büyük kutulu hatunlara var mısın yok musun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 105bin aldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Sparkcaster said: daha öncede gördük babayı aldı devam edip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 acun da demişti kutunca 500bin var diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 opportunity cost 145 000 di kaçırdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Bella said: ıyy ne biçim karısı var onun yau adam öldü üzüntüden o hala mal mal oturyor git bi teselli et sağlık olsn fln de ıyy düşman başına bile değil ıyy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 bi de onun eve gidincesi var 1 yıl dırdır eder. adam ya intihar eder ya da kadını öldürür. bu arada izlemiyorum ama tahmin edebiliyorum kadını hatta gözümde direk şu canlandı: http://www.yuruyus.com/www/turkish/images/yetmedi74.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 lanet bi karısı varmış yazık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 ginaly said: Adamın şu anda devam etmesi lazım, conditional probability diyolar buna. Anlaması baya zor bi konsept ama amerikalı bi kadın vardı güzelcene açıklıyordu. Buna göre 500bin kazanması ihtimali %50 değil, 50%den çok daha yüksek. karışık şeyler, ardeth biliyodur o anlatsın. Markov dude'un zincirlerine göre %50 olmalı, hani kurbağanın 1k sıçrayışı probleminde olduğu gibi. Ama ben hala 2 sonuçlu bir olayın sadece bir sonucunun sürekli tekrarlamasının diğer olayın olma olasılığını arttırması gerektiğine inanıyorum, sonuçta örneklem hacmi arttırıldıkça %50'ye yaklaşacaktır olasılığı) /Diğer postları okuyup bakayım adam kazandı mı ne yaptı? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar