Revangelis Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 VARIM DİYORE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 beyler adam varım dedi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Denn Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 kutuda 500 vaar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 bence mavi kutu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 ara girmeyin arkadaşım bence de 500k var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Denn said: kutuda 500 vaar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 bence 500 var kutuda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 ginaly said: Adamın şu anda devam etmesi lazım, conditional probability diyolar buna. Anlaması baya zor bi konsept ama amerikalı bi kadın vardı güzelcene açıklıyordu. Buna göre 500bin kazanması ihtimali %50 değil, 50%den çok daha yüksek. karışık şeyler, ardeth biliyodur o anlatsın. olasılık dersinde anlatmışlardı o konudan sonra olasılığın tüme varım içeren bilimleri doğrulamak için sallanmış bir matematik alanı olmasının yanında saçma olduğu sonucunu da vardım. measure theory vs gibi analiz üzerine inşa edilmiş bir olasılık dersi görmeden de bu fikrim değişmez artık sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 zaugnakhaldun: varım diince zaugnakhaldun: yarışmaya devam mı ediyordu Ginaly.: AHAHAHAHAHAHA zaugnakhaldun: ne bileyim olm ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 fail arda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 kutuda 500 var hacı. var. var oğlu var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 @ Ardeth: Game Theory ile açıklanıyor bunların hepsi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 game theory anlatmıştı bir fizikçi bize. biraz ucundan anlat bakayım nasıl açıklanıyor, mantığını anlatsan yeter merak ettim ortada karşısındakinin ne yapacağını bilmeyen ve kazancını maksimize etmeye çalışan iki kişi var tamam da bunun kutudan 500000 çıkmasının normal beklenenden (yani birbirine bağımsız olasıklar durumunda) yuksek çıkmasıyla ilgisi ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 danışıklo dövüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 ginaly said: zaugnakhaldun: varım diincezaugnakhaldun: yarışmaya devam mı ediyorduGinaly.: AHAHAHAHAHAHAzaugnakhaldun: ne bileyim olm ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 bazen de danışıksız döğüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 şöyle açıklıyorum: havadan bok gibi para geliyo arkadaşlar Az çok, farkeder mi? ne mallıktır üzülmek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obsesifik Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 CIK cık cık cık cık yakıştıramadım hiç :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 şöyle diyeyim her harükarda gelecek o bok gibi para, az çok olduğuna üzünülür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 polyanna mısın ulen farkeder tabi az çok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 BloodyBeast said: şöyle açıklıyorum: havadan bok gibi para geliyo arkadaşlar Az çok, farkeder mi? ne mallıktır üzülmek? o da insanın bitmek tükenmek bilmeyen aç gözlülüğü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 aa komünist Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 sovyet rusyada sürekli para damlıyodu dimi lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Ardeth said: ginaly said: Adamın şu anda devam etmesi lazım, conditional probability diyolar buna. Anlaması baya zor bi konsept ama amerikalı bi kadın vardı güzelcene açıklıyordu. Buna göre 500bin kazanması ihtimali %50 değil, 50%den çok daha yüksek. karışık şeyler, ardeth biliyodur o anlatsın. olasılık dersinde anlatmışlardı o konudan sonra olasılığın tüme varım içeren bilimleri doğrulamak için sallanmış bir matematik alanı olmasının yanında saçma olduğu sonucunu da vardım. measure theory vs gibi analiz üzerine inşa edilmiş bir olasılık dersi görmeden de bu fikrim değişmez artık sdfkatilmiyorum ben buna. olasilik candir. ve aksini dusunmenin tek sebebi risk duygusunun mantikli dusunmeni engellemesi, daha dogrusu baskalarinca mantiksiz dusunmenin aslinda mantikli dusunmek olmasi. anlatabildim mi bu noktayi bilmiyorum euhe. simdi bu adam 750 tl varken devam etse gerizekali derler buna. ama yarismanin basindan beri 500 bin tl alma ihtimali hic bu kadar yuksek olmamisti. olasilikta soyle bisey var, sana giren cikan yoksa zaten meraktan girersin oyuna, bi anlami olmaz. giren cikan oldugu zaman da korkup giremiyosun, iki ucu boklu degnek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 kutusunda 500k çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar