mutos Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 ilk daha ufacıkken disler felaket agrı yapıyordu neseki su anda gecti rahatım :P.oss oncesi bi de dis agrısı cekmek off :P[signature][hline]Icq=212-213-215 macromedia flash,fireworks,dreamweaver,sphere... Online gaming rulz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 said: SADIST01, 01 Haziran 2004 10:34 tarihinde demiş ki: Ne!!? Çeneden parça mı alıyolarmış? Birisi şaka yaptığını söylesin. Şakadır şaka olmaz öyle şey? *!Tırsar* 20lık dıslerı cok saglam dıslermıs ceneye yakın oldukalrı ıcın koklerı sanırım cenenden parca alırlar gıbı ses gele bılır sanırım tam emın deglım bu konuda gercı annemın calıstıgı yerde duydum bunları[signature][hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Bir Ülkede Küçük İnsanların Gölgeleri Büyüyorsa,O Ülkenin Güneşi Batıyor Demektir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 arkadaşımherkes için geçerli olmayabilir ama doktor röntgeni suratıma gösterip "çene kemiğinden parça kesmemiz gerekiyor çıkartabilmek için" dedi. ve röntgeni görsen zaten eşşek kadar diş ama en geride, çekmenin çıkarmanın imkanı yok cidden.. herkeste böyle olmayabilir ama bende böyle görünüyor. üsttekiler gibi düzgün çıksaydı ya alttakiler.. :hmm: ekleme: dahası da var.. :-p dişler çıkmış değil, önce oradaki etleri kaldıracaklar, sonra yandan mı üstten mi ne kemiği kesecekler, yan duruyor dişler artık nasıl çıkaracaklar düşünmek bile istemiyorum çünkü düz değil. ufak ameliyat gibi bişi olacak yani. dişleri de görseniz röntgende en büyük azı dişimden daha büyük, oradaki etleri de artık nasıl dikecekler bilemiyorum.. bir de orta derece hemofiliyiz yani tam cukka durum. tonla ilaç almam gerekecek..[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price. That is why the bounty killers appeared. [Bu mesaj Sam tarafından 01 Haziran 2004 13:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zed Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 bende de 2-3 yıldır yarım çıkmış şekilde duruyodu. pek ağrımadığı için bişey yapmamıştım. ama son zamanlarda biraz ağrıyınca diş hekimine gittim, çürümüş, adam çekti dişi. daha önce de azı dişi dahil bi kaç diş çektirdiğim için biliyorum, kökleri inanılmaz uzun ve kıvrım kıvrım. dediğine göre ben şanslıymışım, normalde böyle dişler çekilirken kökü içerde kırılırmış. eğer iğrenmezseniz fotoğrafını çekip koyayım hatta dişin heheh[signature][hline]"computer games don't affect kids; i mean if pac-man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms munching magic pills and listening to repetitive electronic music..."-kristian wilson, nintendo inc, 1989- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 abi bu diş hekimlerindne korktuğum kadar hiç bişiyden korkmuyom :) Belki alakasız ama sölemek istedim[signature][hline]Anatolia Artık Yok! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SADIST01 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Ya uyutsunlarda beni, isterlerse böbreklerimi çalsınlar. Yoksa canlı canlı otopsimi hazırlıyolar gibi oluyor valla. (Acısını biliyoz da konuşuyoz :( )[signature][hline]Yazılarımın hepsi SADİST01 a.ş ne aitdir. İzin almadan kopyalayanlar hakkında hukuksal işleme başvurulacaktır. Başvuru için; İcq:236537112 (Anlayışınız için teşekkürler.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Sam eğer hemofili biraz da varsa çektirme çünkü bayağı kanıyor özellikel ilk iki gün. Kemiği kesiyolar yani kıtır kıtır sesleri duyuyosun ameliyat sırasında ama sonra dikiyolar yani çenenden bi parça almıyolar. Zaten kestikleri ufak bi parça, üstünü de dikiyolar bi haftaya hiçbişeyi kalmıyo. Korkulacak çok da bişey yok ama yine de ben gözünüzü korkutayım. İlk hafta sadece sıvı şeyleri alabiliyosunuz, dişiniz davul gibi şişiyo konuşmakta zorlanıyosunuz. Artı ilk gece ağrı boğaza da vuruyo, yutkunmak çok zorlaşıyo ilk günlerde dewamlı kanıyo yara fln ilk günler çok zor. Ama sonuçta rahatlıyosun ağrı mağrı kalmıyo.[signature][hline]İşte ÖSS Gerçeği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 said: Sam, 01 Haziran 2004 01:52 tarihinde demiş ki: benim de alt çenedekiler öndekiler 90 derece açıyla çıkmaya çalışıyor terbiyesizler, düzgün öndişlerimi iki paralık ettiler, sergio leone haydutlarına benzedim. hadi onu da geçtik bu meret sorun çıkarırmış, ille çekilmesi lazımmış. çekmek için de çene kemiğini keseceklermiş çıkartabilmek için.. büff şu sibernetik vücutlar olsa, bir kere değiştirsen tam değiştirsen. syndicate oynuyordum gene özendim, zırt pırt yeni sürümleriyle değiştiriyorsun her organını negzel.. :-p lol sam aynen benimkiler de öyle şimdiye kadar sadece 1 tanesi çıktı o da en arkadan yatık vaziyette ilerleyip önündeki dişleri itiyodu =)[signature][hline]karakedi, 30 Mayıs 2004 14:28 tarihinde demiş ki: hayatınızı paylaşmak, sohbet etmek istiyorsanız her akıllı insan gibi forumları kullanın. bir kaç yıl sonra geçmişe bakıp vay be geçmişte bunları yaşamıştık deme şansınız olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Bu arada ekleyeyim benimki de yamuktu, yani dişçi isteyince eti kemiği delip çıkarıyo.[signature][hline]İşte ÖSS Gerçeği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 saendul işte diyorum ya tonla ilaç alacağım, ilaç almadan çektirmeye çalışırsam kan kaybından ölürüm zaten. ilaç dediğim faktör 8 neyse dağıtmayayım konuyu.. sandul eti kemiği delip kalbini de çıkarıyorlar insanın, mesele orada kalması değil, nasıl çıkacağı.. :-p black kuyruk sokumu gibi bir ara derede kalmış o dişler, şöyle 1 milyon yıl kadar erken doğmuşuz.. :) röntgene ilk baktığımızda ben farketmedim, babam dedi "baksana şunlara nasıl duruyor öyle" gibi bişi dedi, röntgenleri karıştırdılar diye umdum bir an için.. :lol: diş değil alien çıkıyor sanki ehe[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price. That is why the bounty killers appeared. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar