calimero Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Var mı oynayanınız. Bir tycoon sever hatta bir railroad tycoon u ayrı bir sever olarak bayıldım ben bu oyuna. Hani Railroad tycoon da işler bazen çığırından çıkıyodu toparlayamıyodunuz falan. Sid amca baya bi güzelleştirmiş RRT'deki kasan yerleri. Oyun böyle daha bi arcade haline gelmiş ki bence güzel olmuş. ha dersiniz ki ben RRT'nin zorluğunu seviyodum orasını bilemem, fekat baya güzel bi oyun. oynamadıysanız alın oynayın efem... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gazanfer Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 http://www.childishthings.co.uk/images/structure/pegi.jpg yas mi bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 evet ben de arcade olmuş dedikleri için dokunmadım doğrusu, tycoon oyunlarının simülasyon kısmı azaltılmışsa direkt soğuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Arcade hem de ne arcade. Sid baba bu oyunu konsola çıkarsa iyi para kazanırdı. Yalnız oyunun interfacedi, motordu, grafikti, sesti, gameplaydi cillop gibi. Sığ olmasa rekor bir oyun olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 çok mu arcade? bir de merak ediyorum şu tren simulasyonları insan ve mal taşımacılığı, tren yollarını döşemekten mi ibaret? yani üretim, kaynak çıkarmak, satış falan yok mu bunlarda :) yok gelmedi industry giant 2 gibisi.. transport giant var ama o da taşımacılık ağırlıklı olmuş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 valla railroad tycoon ilk göz ağrılarımdandır, ticarete dayalı bir oyundu, trenle mal götürüp getirtiyodun böyle kendi demiryolu ağını falan kuruyodun, rakiplerin vardı çok zevkli bir oyundu, tabii yıllar sonra oynayınca çok kolay geldi ama zamanında zorlanmıştım oynarken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 oyun çok eğlenceli , tek sıkıntısı haritaların ok ufak olmasıydı ben oynarken. transport tycoondan daha arcade değil sonuçta :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 transport tycoon muhtemelen en detaylı tycoon idi ki? 15 senelik oyun gerçi ama yokuş çıkarken bozulan leyland otobüs kaputundan duman çıkarırdı, 75mhz devrinde vay be demiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Nasıl değil yahu, tycoon'un alabileceği en arcade halde oyun. :S edit: araya Sam girmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 transport tycoon'u yiyince böyle gelebiliyor demek ki.. zaten isminde tycoon geçmediği için oyunun tycoonlarla karşılaştırılması da gereksiz. ben çok eğlenip 3-4 saat sonra silmiştim. haritalar popom kadar olunca , yarım saat sonra yol kurucak yer kalkmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luxor Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 haritalar küçük, demiryolu döşeme olayı işin en can alıcı kısmıdır bu tip oyunlarda, onu da çok yüzeysel geçmişler. x yerden y yere getir götür yap başka bir esprisi yok. çok kötü bir oyun değil, bir süre eğlendiriyor, ama bi yerden sonra da sıkıyor tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tom Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 online oynarsanız çok eğlenirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 keşke bütün demiryolu oyunlarında demiryolu dikme olayı bu kadar basit , aynı zamanda bu kadar da ince olabilse. demiryolunu ilerletmek için bu kadar güzel bir sistem daha olamaz bence. istediğin gibi "customize" da edebiliyosun. daha ne :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar