Kendercik Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Disappear said: parazit olarak 43k skorla bitirdim oyunu. peki puanlama neye göre ki? ben daha hiç bitiremedim, (ama buradaki tavsiyeler ışığında deneyeceğim), 75K puan gördüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Laorx said: DoGMeaT said: 10dk güldüm ya AHAHAHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Yalnız everything dediği de adamlarda bi liman var başka bişey yok:D Sınır yok, havaalanı yok, bi halt yok. Zaten sorun da orada aslında, limanı kapattımı dünyayla iletişimi kesiliyo bi anda. Eğer dünya böyle bir salgınla uğraşır da geriye bi tek madagaskar kalırsa hiç üşenmeden gidicem güney afrikaya, yüzerek madagaskara sızıp hertarafa hapşurucam. Benim çektiklerimi mikropçuklar da çekmesin, yazık onlara. Rahat rahat ele geçirsinler dünyayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Kendercik said: Disappear said: parazit olarak 43k skorla bitirdim oyunu. peki puanlama neye göre ki? ben daha hiç bitiremedim, (ama buradaki tavsiyeler ışığında deneyeceğim), 75K puan gördüm. sanirim kac gunde bitirdigin falan baz aliniyo skor icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 madagaskar kadar kıro memleket görmedim hayatımda. parazitle ilk semptomu satarak ve 4 yayılma metodundan 2-3ünü alarak çaktırmadan dünyaya yayılabiliyorsun. Yavaş yayıldığı için ilk gittiğinde çakmıyor kimse ama yavaş yayılması üstüne bir de evrimi yavaş olduğu için virüsle teorik olarak bitirebilceğin sürenin 5 katında falan bitiriyorsun oyunu sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Virüs ile yavaş yayılamıyorum ben, bi noktadan sonra virüs nüfusu patlıyor ve mutlaka madagaskar/küba gibi yerlerde sorun çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yezid Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 http://www.kongregate.com/games/DarkRealmStudios/pandemic-american-swine yeni versiyon =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 aga asi buluyolar habire yau bi duzgunce gebertemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathWarrioR Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 paraziti şuan tüm dünyayı yaydım ölümcül semptonlardan alacam ama point vermiyor :) 1 saattir bekliyorum point olsun açılsın diye:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 babama oynattım oyunu, doktor kendisi. virüs ile tüm dünyayı sildi. öyle bir taktik kullandıki forumlarda verilenler ile alakası yoktu. Gz dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 ehauheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Yok ne yapsam olmuyor. Madagaskar deli etti beni. Yok mu şöyle bir nuke indirelim kafalarına!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cambazct Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 benim virus vaccine immune oldu herkes GG :D durable,immune,stealth bi virusum oldu nurtopu gibi ama madagascar gene nafile... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar