Rhoube Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Baldurs gate 2 de ki lvl limitini nasıl kaldırabilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Patch ini yükle öyle dene patch ini diyorum bak ToB u demiyorum hatırladığım kadarıyla ToB lada kısıtlama vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 doğru hatırlıyorsun screamer çok ufak bir patch var onu yükleyip halledebilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rhoube Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 official patch mi unofficial mi eğer unofficial ise ismi ne? Çünkü benim bildiğim ofişıl patch lvl limiti kaldırmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gryphonheart Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 http://www.teambg.net/?page=tools/xpcap adresinden xp remover patchi çekebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 unofficial Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Bg unofficial patch konusunda Half life ile yarışabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 E zaten ToB ile birlikte lvl 40'a kadar çıkabiliyorsun diye biliyorum.40. lvl bir char zaten aşmıştır daha ne istiyorsun ;).[signature][hline]Eaglef Ifock of Eclipse,TR (Retired) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 ToB oynamıyor sanırım.. :D bg de level 17 civarında kalıyorsun ki bu mage in level 9 büyü atamıyor olması anlamına geliyor, şahsen gelemem öyle şeye :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rhoube Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Evet tob oynamıyordum. Bir kere bi tek sorc yaratıyım dedim tek başıma takılıyım dedim. Time stop bile atamıyorsun deli oldum. Spell trigger timestop olmadan ne işe yarar ki?? Hay da illaki şimdi tob mu bulacam bir yerlerden?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 ToB u tavsiye ederim ama..Hikayeyi sonlandırıyor,tanrı olma şansı sunuyor :)[signature][hline]Eaglef Ifock of Eclipse,TR (Retired) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 spell trigger a 3 tane abu dazzım horrıd wındıng koyup enemy sıghted yapıp wızard ı grup tan gerı tutuyordum dusman grubuna gore sallıyordum ... eheh her tur lıch e ve yaptıkları tıme stop a kıl oldugum ıcın bg de hıc tıme stop yapmadım ...[signature][hline]Kucuk insanların büyük gölgeleri oldugu ülkelerde ... Güneş batmak üzeredir ... Vampire Hunter D Godanilyum potanslarını komplex parametric impulsatorler le guclendırelım ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hagen Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 ben bu adrese girdiğim zaman ya sayfa taşınmış ya da no longer avaliable filan diyo bu patchi indirebilmemin başka bi yolu war mı teambg'de aradım da bulamadım bi türlü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 www.fileplanet.com veya www.dlh.net e baksana belki bulursun[signature][hline]pc and comics geek of Ankara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Bu Melissan neymis be arkadas, masallah olmuyor hatun, Bhaalspawn degil birsey degil, yetti gayri. Cani sikildikca glabrezular, demonlar, fiendler, beholderlar cagiran, Time Stop islemeyen ve Flail of Ages +5'in sadece bir kafasindan hit basina 2 damage alan (hangi dmg type bir anlayabilsem biraz daha sansim olacak) bir yaratigi 4 defa dinlenmeden oldurmemiz gerekiyor, henuz basaramadim 6 denememde, umarim aksama yapabilecegim.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | Felaket Tellali Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Piyasadan keşke oraya girmeden önce toplayabildiğin kadar scroll toplasaydın.Bag of holding e ben oraya girmeden önce dünyayı sığdırdım öle girdim yoksa zor kişi başı 15 healing potionla ; ben adamlarımı saldırmadan önce potion manyağı yapmıştım.[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Scroll, wand ve hatiri sayilir bir potion stogum var zaten, partynin cogu elemaninda free action veren bir esya var, Edwin amca haric herkeste negative plane protection veren birsey var, yine cogunda fear/panic/charm engelleyici birseyler var, ama damage ve time stop yemedigi gibi bir de gokten tanar'ri yagdiriyor Melissan. Neyse en sonunda ucuncu dovuse kadar geldim, yakinda gecmeyi de basaracagim umarim.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | Felaket Tellali Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Melissan a karşı micro yap tanar ri çıkartınca haritanın öbür tarafına mass haste atıp kendine kaç bkz ben öyle yapıyorum böylece spell effect i geçiyor ayrıca wish i iyi kullan arada bütün büyülerini yenileme gelebiliyordu.[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar