Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

intihar etmek üzereyim - vistada restart problemi -

Mumu

Öne çıkan mesajlar

sorunu nasıl açıklayacağımı çok düşündüm

ağlamak üzereyim, bilgisayarda video izlerken ya da fotoğraflara bakarken( facebook falan gibi siteler üzerinden değil bilgisayarda kayıtlı fotoğraflara bakarken, aynı zamanda photoshop ile uğraşırken de olmuyor yalnızca fotoğrafları ileri ileri şeklinde tek tek bakarken ) vista kendi kendine resetliyor makineyi.

oyun oynarken olmuyor, makineyi kasacak herhangi bir uygulama açıkken olmuyor, ısındığından olmuyor, donanımlarımda hiç bir problem yok.

intiharın eşiğine geldim. sizce sorun ne olabilir?
Sosyal ağlarda paylaş

external hddyi denemedim ama flash diskten bakarken oluyor.

windowsun kendi resim şeysini deniyorum.

video izlemek için bs player da olsa media player classic de olsa atıyor. harddiskten başka şeylere bakarken resim dışında restart atmıyor asla. oyun oynarken en kastığı dakikalarda bile atmıyor ayrıca
Sosyal ağlarda paylaş

Mumu benzer bi problem bende vardı sürekli anlamsız yerde restart yiyodum. Sonra farkettim ki torrent açıkken oluyormuş. Bu nedendir diye araştırdım, kablo modem usbden bağlı olduğu için (ciddiyim) vista saçmalıyormuş. Gittim eternet kartına bağladım problemim çözüldü.

O yüzden usbden ne bağlıyorsun, bunların alternatifi nedir falan bi bak. Tak çıkar denemeler yap, sonra sürekli açık olan programın var mı belki bunlar bi uyumsuzluk yüzünden restarta neden oluyordur. Vista böyle bi işletim sistemi.

Sonra da git windows 7 yükle
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...