Mumu Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 sorunu nasıl açıklayacağımı çok düşündüm ağlamak üzereyim, bilgisayarda video izlerken ya da fotoğraflara bakarken( facebook falan gibi siteler üzerinden değil bilgisayarda kayıtlı fotoğraflara bakarken, aynı zamanda photoshop ile uğraşırken de olmuyor yalnızca fotoğrafları ileri ileri şeklinde tek tek bakarken ) vista kendi kendine resetliyor makineyi. oyun oynarken olmuyor, makineyi kasacak herhangi bir uygulama açıkken olmuyor, ısındığından olmuyor, donanımlarımda hiç bir problem yok. intiharın eşiğine geldim. sizce sorun ne olabilir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 ilginçmiş, resim bakmak icin hangi programı kullanıyorsun? harddiskte resim dışında bişeylere bakarken de oluyor mu restart? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Resimleri gormek icin herhangi bir program kullaniyor musun? Yoksa Windows'un standart yazilimini mi kullaniyorsun? Fotograflari tek tek firefox'ta acarak bakmayi denesene bi de? edit: quel-thul, benden cok yasayacaksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 external hdd ya da flash disk e attigin fotolari videolari izlerken de oluyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 external hddyi denemedim ama flash diskten bakarken oluyor. windowsun kendi resim şeysini deniyorum. video izlemek için bs player da olsa media player classic de olsa atıyor. harddiskten başka şeylere bakarken resim dışında restart atmıyor asla. oyun oynarken en kastığı dakikalarda bile atmıyor ayrıca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 codec problemi olabilir videoda. bazı codecler yapıyor onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Virüs de olabilir belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 codec olsa fotoğrafta restart atmaz, virüs temiz. hjskadh allahım ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 dostum çözüm basit bakma fotograflara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Mumu benzer bi problem bende vardı sürekli anlamsız yerde restart yiyodum. Sonra farkettim ki torrent açıkken oluyormuş. Bu nedendir diye araştırdım, kablo modem usbden bağlı olduğu için (ciddiyim) vista saçmalıyormuş. Gittim eternet kartına bağladım problemim çözüldü. O yüzden usbden ne bağlıyorsun, bunların alternatifi nedir falan bi bak. Tak çıkar denemeler yap, sonra sürekli açık olan programın var mı belki bunlar bi uyumsuzluk yüzünden restarta neden oluyordur. Vista böyle bi işletim sistemi. Sonra da git windows 7 yükle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Mumu said: codec olsa fotoğrafta restart atmaz, virüs temiz. hjskadh allahım ya videoda res atmasının sebebi ile fotoğrafta res atmasının sebebi ayrı olabilir diye düşünmüştüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar