Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Eurovision Final 22.00 @ trt 1

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Apis said:
Joker said:
Apis said:
Eh en azından ilk 5 ten kopmuyoruz senelerdir.

o kadar gurbetçiyle, boş sahneyede ilk 5 sokarız biz.

dfas..

Öyle deme yahu. Yanılmıyorsam "aman petrol", "işte opera" senelerinde de vardı gurbetçiler.

o zamanlar tepefonla oylama diye bişi yoktu. ülkeler veriyordu yamulmuyorsam.
Mesaj tarihi:
DarKRideR said:
babam : bunun birinciliğinde siyaset yok,bu kadar ülkeden puan aldıysa olmaz,olamaz.Sevimli çocuk,güzel çocuk o kadar

Bülent'le seneye birlikte sunacakmış babam asdfds

asdasd Bülent yorumu gibi
Mesaj tarihi:
evet ahah daha norveç var diye çok şaşırdı :)

neyse 4. olduk bari. ama 3. olamadık diye çok üzüldüm ben

o çocuk eve gidip 10lu yapıcak bence :)

yanlız cidden şirinmiş çok da güzel çalıyomuş, besteyi de kendisi yaptığı için gözümde yükseldi.
Mesaj tarihi:
abi yepyeni bir tarzla giricen.

bacak göbek hatun dolu işte :P

Lordi çıktı geçen senelerde, iğrenç kostümlerle falan kazandılar.

Bu sene de hobitimsi tipli elinde kemanı saf yüzlü bir çocuk 2-3 nota, iğrenç sözler kazandı. Herif resmen bard ulan..

Çakalım seneye Topaloğlunu. inletiriz osloyu.
Mesaj tarihi:
Norveç kesinlikle hakediyodu bence. Televizyonda spikerin ve evde babamın QQ su biraz hayatı dar etti bana ama gerçekten güzeldi. Gerçi öyle tapılası bişey değildi(İzlanda ve Estonya 1. olsaydı daha çok sevinirdim), ama yine de çok güzeldi. Melodisi çok güzeldi, neşeliydi böyle eheh. Vokal de çok sempatikti, ekrandan dalıp yanaklarını mıncırasım geliyodu. Hayır kız değilim.
Mesaj tarihi:
ShadowFury said:
Norveç kesinlikle hakediyodu bence. Televizyonda spikerin ve evde babamın QQ su biraz hayatı dar etti bana ama gerçekten güzeldi. Gerçi öyle tapılası bişey değildi(İzlanda ve Estonya 1. olsaydı daha çok sevinirdim), ama yine de çok güzeldi. Melodisi çok güzeldi, neşeliydi böyle eheh. Vokal de çok sempatikti, ekrandan dalıp yanaklarını mıncırasım geliyodu. Hayır kız değilim.

o zmn daha kötü ahuah
Mesaj tarihi:
ShadowFury said:
Kız değilsen daha kötü.
  • Yeni Oluştur...