Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Seneye Mustafa Topaloğlu katılsın.
Joker Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Apis said: Joker said: Apis said: Eh en azından ilk 5 ten kopmuyoruz senelerdir. o kadar gurbetçiyle, boş sahneyede ilk 5 sokarız biz. dfas.. Öyle deme yahu. Yanılmıyorsam "aman petrol", "işte opera" senelerinde de vardı gurbetçiler. o zamanlar tepefonla oylama diye bişi yoktu. ülkeler veriyordu yamulmuyorsam.
-007- Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 DarKRideR said: babam : bunun birinciliğinde siyaset yok,bu kadar ülkeden puan aldıysa olmaz,olamaz.Sevimli çocuk,güzel çocuk o kadar Bülent'le seneye birlikte sunacakmış babam asdfds asdasd Bülent yorumu gibi
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 BU TOPİK ARACILIĞIYLA TÜRKİYEDEKİ AİLEME SELAMLARIMI YOLLUYORUM.
erucalavera Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 " aa daha norveç varmış " sdsfs
HellHound Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Apis said: Öyle deme yahu. Yanılmıyorsam "aman petrol", "işte opera" senelerinde de vardı gurbetçiler. gurbetciler vardi ama televoting yoktu :P
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 BENİM SENEYE İSTEDİĞİM TEK Bİ İSİM VAR SERDAR ORTAÇ KARABİBERİMLE ÇIKICAK Bİ ZEYTİN GÖBEK ŞOV ALIN SİZE 1. LİK
Genwa Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Lam çocuğa verdiklerini bilseydik yıllar önce emrahı sokardık Neyse seneye ismail yk ile alırız
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Abi politik şeyler her türlü var ama hakeden elbet kazanıyo haketti kazandı Azerbaycanlı kız ne tatlı lan
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 ukrayna süperdi hakkını yidiler kesinlikle sdfg
smash Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 evet ahah daha norveç var diye çok şaşırdı :) neyse 4. olduk bari. ama 3. olamadık diye çok üzüldüm ben o çocuk eve gidip 10lu yapıcak bence :) yanlız cidden şirinmiş çok da güzel çalıyomuş, besteyi de kendisi yaptığı için gözümde yükseldi.
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 abi yepyeni bir tarzla giricen. bacak göbek hatun dolu işte :P Lordi çıktı geçen senelerde, iğrenç kostümlerle falan kazandılar. Bu sene de hobitimsi tipli elinde kemanı saf yüzlü bir çocuk 2-3 nota, iğrenç sözler kazandı. Herif resmen bard ulan.. Çakalım seneye Topaloğlunu. inletiriz osloyu.
Joker Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Dartanian said: Abi politik şeyler her türlü var abi bu tip şeylerde konuşacak son ülkeyiz bence..
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Norveç kesinlikle hakediyodu bence. Televizyonda spikerin ve evde babamın QQ su biraz hayatı dar etti bana ama gerçekten güzeldi. Gerçi öyle tapılası bişey değildi(İzlanda ve Estonya 1. olsaydı daha çok sevinirdim), ama yine de çok güzeldi. Melodisi çok güzeldi, neşeliydi böyle eheh. Vokal de çok sempatikti, ekrandan dalıp yanaklarını mıncırasım geliyodu. Hayır kız değilim.
-007- Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 topaloğlu bin basar bu çocuğa ama ben ismail yk derim
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Her sene söylüyorum, TRT duy beni, ALMORA gitsin artık.
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 ShadowFury said: Norveç kesinlikle hakediyodu bence. Televizyonda spikerin ve evde babamın QQ su biraz hayatı dar etti bana ama gerçekten güzeldi. Gerçi öyle tapılası bişey değildi(İzlanda ve Estonya 1. olsaydı daha çok sevinirdim), ama yine de çok güzeldi. Melodisi çok güzeldi, neşeliydi böyle eheh. Vokal de çok sempatikti, ekrandan dalıp yanaklarını mıncırasım geliyodu. Hayır kız değilim. o zmn daha kötü ahuah
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 İNGİLTERE BİZE HEP VERİYO BİZ ONLARA Bİ VEREMEDİK GİTTİ.
smash Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 izlanda çok çok çok kötüydü bence. çok sıkıcı ve klasikti.
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 ShadowFury said: Norveç kesinlikle hakediyodu bence. Televizyonda spikerin ve evde babamın QQ su biraz hayatı dar etti bana ama gerçekten güzeldi. Gerçi öyle tapılası bişey değildi(İzlanda ve Estonya 1. olsaydı daha çok sevinirdim), ama yine de çok güzeldi. Melodisi çok güzeldi, neşeliydi böyle eheh. Vokal de çok sempatikti, ekrandan dalıp yanaklarını mıncırasım geliyodu. Hayır kız değilim.Kız değilsen daha kötü.
Öne çıkan mesajlar