superwiz Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 bu adam muhteşem ya ,dizi bitiyomuş şimdiden yadedeyim dedim eueheuhe en komik 2 videosu puahauahauahauha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=eKdm_BRIRtU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 bu adamın kamera arkaları diziden komik. dvdsi çıksa alırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
superwiz Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 abi bu tavırlar bu hareketler,bi şener şende vardı bide bu herifte asdasdasdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 aslında ben yoğum lan diyo o videoyu koyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=yeXjOTZHZN4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
superwiz Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 abi buda kaygısızlardan bir kuple ahahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 kermit said: aslında ben yoğum lan diyo o videoyu koyun. http://www.youtube.com/watch?v=denaP7N79gw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 +18 http://www.youtube.com/watch?v=iAR9pHXaQrg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
superwiz Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 aaaahauahauha hint dövüş sahneleri tanrıverdinin hareketleri kopardı beni zuuuuuuuuuhahauaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Oynadığı ilk bölümlerde gerçekten muhteşemdi Burhan, ama sonra çok fazla karikatürize edildi, baştaki saflığı gerçekçiliği gidince çoğu insan daha çok sevse de ben daha az keyif almaya başladım. Yoksa ilk başta kubiye bıçak çeken, ofisteki tüm kızların bacaklarını göğüslerini elleyip duran, hafif sapık, köyden indim şehre kılıklı, şark kurnazlığı yapmaya sürekli alttan alttan hesaplarla öne çıkmaya çalışan, hafif çatlak ve bol kompleksli hali çok daha başarılıydı bence :) Ha sonraki hali de güzel de, fazla karikatürize. Yine de bir sezon finalindeki yukarıda da konan komşuyla giriştiği balkon kavgası muhteşemdir ama :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 terapi bölümü,spor salonu bölümü falan suan aklıma gelen efsane olanlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 - alkol bağımlığınızdan beri hayatınızda neler değişti? - kafam çok güzel oldu oğlum ya!! Ha bi de adamın "CHE!" diye hapşırıp sonra "Guevera" diyerek burnunu silmesi var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 ha işkolikler toplantısı da iyiydi :) sora kahve bagımlısı olup sürekli kahveye takıldıgı bölümler falan.adam çok iyi.ama şesu zamanları bence daha iyydi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Rewendor said: Oynadığı ilk bölümlerde gerçekten muhteşemdi Burhan, ama sonra çok fazla karikatürize edildi, baştaki saflığı gerçekçiliği gidince çoğu insan daha çok sevse de ben daha az keyif almaya başladım. Yoksa ilk başta kubiye bıçak çeken, ofisteki tüm kızların bacaklarını göğüslerini elleyip duran, hafif sapık, köyden indim şehre kılıklı, şark kurnazlığı yapmaya sürekli alttan alttan hesaplarla öne çıkmaya çalışan, hafif çatlak ve bol kompleksli hali çok daha başarılıydı bence :) Ha sonraki hali de güzel de, fazla karikatürize. Yine de bir sezon finalindeki yukarıda da konan komşuyla giriştiği balkon kavgası muhteşemdir ama :D Aynen katılıyorum bide gidenler gelenleri arattı maalesef dizinin yükünü tek başına kaldırmaya çalıştı ama olmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kazýmkarabekir Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 evet ya , o şesuyla chat olayı falan muhteşem , sapık burhan daha güzeldi sonradan gay gibi bişey oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Dansöz Burhan favori sahnem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 çok az izliyorum da en çok şu muhabbete gülmüştüm *Burhan yeri silmektedir* -Hemen de çıkıyo. Karaktersiz lekee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=6uo4ChKjgWI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
superwiz Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 ben sana bu çatı altında sanatı hakkında bilgi vermeseydim,bu kazma dişlerinle ne yapacaktın hauahauahauhaa tam vijdansız ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar