BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 ksk taraftarı çıldırmış sanırsam maçtan sonra sahaya ne buldularsa atmışlar. lol bu tip taraftarı olan da gelmesin öyle. çok istiyorum 1 izmir takımıda yenilgiyi hazmedememek ayrı bişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 KSK hep böyle agresifti ki? http://www.youtube.com/watch?v=m-1y2ZnUFHU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Valla nefret etsem de Kasımpaşa'dan 2 maçlarının da geniş özetini izledim, haketmişler oynanan futbolla. Hatta Altay maçında 119. dakikada iptal edilen bir golleri var ki evlere şenlik, penaltılara götürmüş maçı hakem. Öyle bir golü Altay atıp iptal olsaydı "RTE'NIN PARMAĞI VAR" çığlıkları yükselirdi. ^^ Umarım düşerler ama seneye; İBB, Diyarbakır, Kasımpaşa kolkola.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Rewendor said: KSK hep böyle agresifti ki? http://www.youtube.com/watch?v=m-1y2ZnUFHU Abi bunu bana arkadaşım anlatıyo ege tvde çalışıyo.O yayın yerine kadar o kadar sakin sessiz gelmişler ki rejidekiler yayında görene kadar duymamışlar bile :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 ne lanet bişeydir abi ya kasımpaşa nedir ya ne biçim insansınız siz karşıyakalılar ya nası çıkamazsınız abi üst lige öf sıkıntı bastı rte resmen izmiri futbolda fethettik diyodur içinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 olmadı yıne inş seneye şu ligte 5 parasız hiç biryerden destek almadan buralara kadar bi takım yoktur işte karşıyakalı olmaktan bu yüzden gurur duyuyorum ayrıca ksk taraftarı agrasiftir falan denılmıs ksk taraftarına sen bişey yapmadıgın sürece agrefis olmz olay cıkmaz orada gelıp biz futbolcular laf söledıler sonra olaylar cıktı hareket cekmeler falan bide kasımpaşa kupayı aldımı?çünkü kupa kayıp diye duydum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Ne kupası yahu? Playoff bu 3.yle 6. arasındaki takımlar oynadı işte. Kupayı diyarbakıra veriyolar şampiyon o oldu diye. Bi de KSK taraftarı durup dururken bişi yapmaz lafı "çoook" optimist olmuş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 her taraftar yapar durduk yere ben konyaspor taraftarını biliyorum adam yeniliyolar bi karşı tarafı dövüyolar bide birbirlerini dövüyolar yeniyolar yine dövüyolardı konyada çok enteresandı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Ahaha mükemmel ortammış :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar