Sixoms Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Bir tutuyorum mu dedim? Orda Chelsea için konuşmadı sadece Rewendor, bu tarz futboldan konuştu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 E evet, zaten karşıyakanın kapanmış futbolunu sevdiğimi de söylemiyorum. Ama daha fazlasına güçleri yetmiyor diye anlayışla karşılıyorum. Barcelona karşısındai takım Chelsea değil de GS, FB, BJK olsaydı da 90 dk kapanmasını anlayışla karşılardım zaten. Arada öyle bir fark var. GS FB karşısında kapanırsa ona da kızarım, ama GS ManU karşısında kapanırsa zorunluluktandır zaten. Bu sefer umarım anlatabilmişimdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Valla öyle deme bence, adam bulup koyar postların rezil olursun. Ben Rew'in, madem Chelse 100 lerce milyon Euro harcıyorsa bu takıma bana göz zevki yaşatmalı dediğini hatırlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Sixoms said: Bir tutuyorum mu dedim? Orda Chelsea için konuşmadı sadece Rewendor, bu tarz futboldan konuştu. Zorla oradaki mesajlarımı alıntı yaptırıcaksın bana di mi? Özellikle Chelsea'nın gücünü kadrosunu vurguladığım, kadro değerini yazdığım mesajları teker teker çıkarttıracaksın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 fizban said: futbol asla sadece futbol değildir. o yüzden karşıyaka çıksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Sixoms said: Bir tutuyorum mu dedim? Orda Chelsea için konuşmadı SADECE Rewendor, bu tarz futboldan konuştu. Chelsea hakkında konuşmadın demedim zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Ve evet genel olarak güçlü kulübün böyle futbol oynamaya hakkı yok dedim. Ve o konuşmamda "Chelsea güçsüz takım olsa hak veririm" gibi sözler de söyledim, aç tekrar oku. Tamamen yalan söyleyerek ve sözlerimi çarpıtarak mesaj yazıyosun şu anda. Neyse ben tartışmaktan vazgeçtim. Bir sözü bir kez anlatırım, karşımdaki anlamazsa benim hatamdır iyi anlatamamışımdır. İkinci kez anlatırım, yine anlamazsa yine benim hatamdır belki derim, 3. kez anlatırım yine anlamıyorsa ya aptaldır ya da troldür. İki ihtimalde de uğraşmam daha fazla. Aptalsa zaten çabam boşunadır, trolse de uğraşmam hatadır. Son sözüm git o mesajlarımı tekrar oku, belki iddianı sürdürmeni engeller. Sadece belki anlama ihtimalin verdır diye o topicten 2 mesajımı c/p leyeyim. Rewendor said: Ama yıllardır sertlik ve çirkeflikle ya da defansa kapanıp (ülen adamlar fenerbahçeye bile kapanmıştı daha napsınlar) korkak futbol oynayarak başarı yakalamaya çalışan takıma zerre saygı duymam, takdir falan da etmem. Konuştuğumuz takım 10 sene öncesinin Chelsea'sı olsa tamam, ya da bir GS bir FB falan olsa tamam, bütçen ne, etin ne budun ne ki açık futbol oynayacan. Ama sen neredeyse en yüksek bütçeli futbol kulübüyken, kadronun değeri 100lerce milyon euroyu bulurken Şampiyonlar Ligi gibi birincil hedefi izleyiciyi tatmin etmek olan bir turnuvada yarı final eşleşmesi gibi büyük bir turda şu futbolu oynarsan, şu karaktersizliği yaparsan bırak takdir etmeyi "Metin Özerdoğan" (bkz: küfürbaz metin) özdeyişleriyle uğurlarım öyle takımı. Rewendor said: Olmazdı, ama Chelsea'nın yarı bütçesine çeyreği bütçesine kuracağın takımla da sırf kapanarak buraya kadar getirebilirdin Barcelona'yı. Yunanistan'ın şampiyon olması gibi işte, kadrosu kaçta kaçıydı elediği takımların? Eğer chelsea gibi büyük takımsan, taraftara oynuyorsan, hele ki maddi güç olarak zirvedeki takımlardansan, oynayacağın futbol bu değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 off lan kerem son anda çıkardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Doruk dakika söyle lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 ikinci uzatma yeni başladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 kasımpaşa fena gelio :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 sie yedik al işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 haydaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Allah kahretsin ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 2 mi oldu kasınpaşa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 hadi be :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Hay yaaa off :S hadi karşıyaka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 gol iptal değil mi ya :S öyle yazmışlardı :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 bi göztepe taraftarı olarak hay allah kahretsin demekten alıkoyamadım kendimi=( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 :( abi hadi karşıyaka yap son saniye sürprizi :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 altayla karşıyakayı toplasak bi tırt bile etmiyor be yuh lanet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Canları saolsun çocukların.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 kasımpaşa çıkmasın ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Bitti.. Kasımpaşa süper lige blediye düşmezse ki düşmüyo sanırım gs fb bjk ibb ve kasımpaşa Ne güzel bi lig.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 aman ya mal bunlar. neyse göz göz 2 seneye süper ligde hehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar