Darklight1903 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Mirage said: Saol Zeppelin, benim TBC'deki durum da buna benzer bir şeydi. :( Miraul said: sirin ama üzebilir Eheheh bu mu üzcek? :p hem de ne bicim... onun di$inda ben ulduari da guzel bulmadim acikcasi. boss abilitylerin yarisi vanilladan arak zaten. teyteytey. tbc de boyleydi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 sadece fu mimiron demeye geldim, biraz daha wipe yersek rüyama bile girebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Mirage said: Eheheh bu mu üzcek? :p Bu dediğin Zat Voltronu oluşturuyor yanlız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 pretbc doneminde wow hepimiz icin yeniydi . ilk karakterimi 0 dan 60 kastıgım zmn ı hatırlıyorum da ne kadar cok egleniyordum. heryer yeniydi benim icin cunku. kac senedir oynadigimiz oyundan ilk gunku heyecanı beklemek bence sacma olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Mirage said: Saol Zeppelin, benim TBC'deki durum da buna benzer bir şeydi. :( Miraul said: sirin ama üzebilir Eheheh bu mu üzcek? :p İkinci ve dördüncü fazları sadece hayatta kalmak üzerine kurulmuş. (Ulan türk guildine girdim onlar gibi konuşmaya başladım. Faz ne lan. Phase! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 onlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Masquerade said: onlar? Them! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 yok sanki sen hollandalı, iskoç gibi türk elemanlara onlar demişsin de ilginç kaçmış. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Abi çok yadırgıyo insan. Guild chatte bile türkçe konuşma görünce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 en iyi guild tipi 2 3 en yakın arkadasınla girdiğin yabancı bi guilddir tbcde öyle bi guildim vardı ama malesef officer tayfası snwell nerf gelince bıraktı falan "bu oyundan wotlk dede bipok olmaz" diye bıraktılar ki haklıda çıktılar yani ez mod herşey ulduarda kasan topu topu 2 boss var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 ben şahsen memnunum. hardcore kasabilecek kadar zamanım yok, haftada 5 akşam düzenli raid falan. haftada 3 akşam raid yapıyorum, progress cok mu iyi ? degil. ama olsun. eğlenceli bosslar da var, eğlendiriyo beni gayet wotlk. ayrıca eğlenmiyorum diyip eleştirenlerin dahi bu oyunu hala oynuyo olması da bir ipucu bence =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Peki böyle 2 akşam falan düzenli raid yapabileceğim ortamı güzel bir alliance guild'i bilen var mı? Türk guild'i olması şart değil. EU Xavius'tayım ama guild'e göre server değiştircem muhtemelen. Draneai shaman'ım var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Önce serverı değiştir. Xavius da kimseler kalmamış. Orda orc hunterım var ondan biliyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Xavius tam anlamıyla bitik, 2 seneyi geçecek yakında oradan can havliyle kaçılı. Tek özlediğim yanı instant bg'leri ve oynadığım tarafın sürekli kazanması :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 gank or die trying r14 kasarken bide şu 150 kişilik çinli guildi varken yaşıyordu xavius sadece zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 deadwoll said: Xavius tam anlamıyla bitik, 2 seneyi geçecek yakında oradan can havliyle kaçılı. Tek özlediğim yanı instant bg'leri ve oynadığım tarafın sürekli kazanması :PÖyle deme ilk serverım ne de olsa. Gank or Die Tryin guildinde de baya türk vardı. güzel outdoor oluyordu epl, silithus'da fln. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luxor Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 NoS said: pretbc doneminde wow hepimiz icin yeniydi . ilk karakterimi 0 dan 60 kastıgım zmn ı hatırlıyorum da ne kadar cok egleniyordum. heryer yeniydi benim icin cunku. kac senedir oynadigimiz oyundan ilk gunku heyecanı beklemek bence sacma olur bence de kesinlikle öyle. oyunun eski zamanları en iyi zamanlarıydı. bir yandan quest yapıyorduk, diğer yandan oyunu tanımaya ve keşfetmeye çalışıyorduk. güzel bir atmosfer vardı, herşey daha bir tadındaydı. pretbc den sonra tüm tbc contenti de clear dedim çok önceden, o ilk zamanki heyecan ve eğlencenin 10 da 1 ini vermedi tabiki :) bakalım darısı yeni çıkaracakları mmo ya umarım. bu arada content olayını bir kenara bırakırsak eğer, yıllarca dön dolaş oynanan oyun ilk günkü heyecanı vermesede, şu an oyundan zevk alma olayı, hangi karakteri oynadığınız yada nereye raid yaptığınızdan çok kimlerle birlikte oynadığınıza bakar gibi geliyor. yanınızda gerçekten kafa dengi insanlar varsa, abartıyorum belki ama sadece rachett taki iskeleden balık tutulsa gene zevk alınır yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Bu arada shaman'ım EU Turalyon'daymış sdf onu bile hatırlamıyorum. Eski troll hunter'ım Xavius'taymış. Edik: WotLK için de 10 gün deneme sürümü varmış onu aktive ettim. Oyuna girerken eski heycanı yaşadım ama bakalım oyun yine zevk verecek mi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Wispy said: Ulduar da bir zamandan sonra puglanıcak inancımı kaybetmedim. Hatta eminim magtheridonda başlamışlardır puglamaya, pug cennetiydi orası yahu. magtheridon'da 3.1 çıktığı gün, 10 man ulduar puglandı ama bayağı zordu girmek. Şu an Pug'lanmayan instance yok :) casual takılan arkadaşlar için güzel bi server. Tek problem achievement olmadan pug'da yer bulmak zor ama çoğu pug leader boş achievement gönderseniz bile "he got achievement" diye alıyorlar zaten sonrasında boss kesince achievement alsanız bile laf eden olmuyor (test edildi onaylandı :) ) haftada 2 gün raid yapan bi guilddeyim. Ulduar 25 progressimiz 6/14... Pek gear check yapan boss olmamasının yanında trash mobların nerf'lü ve sayıca az olması da casual takılanlar için süper. Yani SSC ve TK zamanını düşündüm de o trash moblar neydi anasını satıyım oyundan soğuttulardı. Şimdiki content de bi odada boss kesiyoz yan odaya dönüyoz ikinci boss çıkıyor :) ama şunu da eklemem gerek WoW daha casual dediysem de yanlış anlaşılması, bir zamanlar en dandik item için bile haftalarca farm yaptıran bi oyundan bahsediyoz. Wow'un casual olabileceği kadar casual bi oyun şu an :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Bahsettiğim gibi 10 gün WotLK trial ile başladım oynamaya. İlk iki üç saat menüleri, bankayı ve action barları kurcalamakla geçti. Bu ne yahu her şey tepetaklak değişmiş. Oynamayalı yıllar da olmadı yani, Eylül 2008 falandı bıraktığımda. Neyse bankamda 1600g varmış. TBC için iyi bi para mı hatırlamıyorum ama 1000'ini dual spec için verdim. İlk spec solo için Elemental, ikinci spec instance için Resto yaptım. Bankadaki eşyalardan iki spec için ayrı set çıkardım sonra Northrend'e geçmek için Stormwind'e gittim. Adamlar liman yapmış helal olsun dedim. Bi süre de orayı dolaşarak geçti. Northrend'e (bilmemne Tundra) geçtim. Orayı dolaştım, quest helper vs kullanmadan quest'leri okuyarak yavaş yavaş yapmaya başladım. Sinkhole denen şeyleri bulamadım, kayboldum. Yanlışlıkla horde mekanı gibi bir yere girdim, level 73 orc tokatladı zor kaçtım... Yeni mekanlar, yaratıklar, quest'ler vs eğlendim valla. Sunucuda tanıdık kimse yok ama yolda tek tük birilerini görüp muhabbete de girdim. Quest'ler her zamanki türden, o açıdan bir yenilik yok ama ortamın değişik olması çok hoş. Interface'e bir sürü ufak tefek güzellikler eklenmiş. Küçük detaylar hep hoşuma gitmiştir zaten. Öğrenilecek bir sürü yenilik var, yine noob hissettim kendimi. Eğlenceli geldi o yüzden. End game PvE tatmin eder mi bilmiyorum; ama etmese bile ilk başlarda eğlencem gibi. O yüzden büyük ihtimalle devam etcem trial bittikten sonra . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Dün tırsa tırsa Ulduar pugına girdim 25man. Yarı guild run yarı pug öyle diyim. Flame levithan nası indi anlamadık zaten, razorscale ve deconstructor'ı da kestik sonra geç oldu bıraktık. Eğer böyle ilk 4 boss puglanabiliyorsa süper yahu her hafta 6 emblem of conquest 2.5 aya t8.5 headini alıyorum : ) Şu anda bile orta halli bir guild herhalde çoğu bossu normal zorlukta 25manin kesebiliyordur sanırım ? Bizim guild pvp guildi olduğu için kasmıyor zibidiler, ben de guildden çıkmak istemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 haftada 2 gun 3er saatlik raidle mimirona kadar geldik biz. tabi her seferinde ayni kisiler gitmiyo, oyle de bi dezavantaj var. yani hazir uber itemli 25 kisilik kadro her hafta gidiyo degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 2 haftadır yogg da wipe yiyoruz phase 1 de bulutlara bakmayı ögrensek phase 2 calısıcaz ama umutluyuz bu hafta iner Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar