smash Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 yorgunum biraz üşeniyorum taa karşıda taksim ama güzel de olur gidersem karar veremedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 gitme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 of tam konusu. ben de açıcaktım. şimdi haftasonu ormanda kamp var arkadaslarla. ona mı katılsam yoksa istanbula dönüp haftasonu taksime filan mı çıksam. okul şilede ve hafaiçi yurtta kalıyorum. ve 1-2 aydır yurtdısında olan babam da dün dönmüş. bunlar eldeki veriler, bana bir output sunun please. çok kararsız kaldım. iki türlü de bayıcam gibi gözüküyo bana kalsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 bence kampa gitme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 aynı soruyu kendime sormaktayım mrb.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 ahah selam screwy napalım yazı tura mı atsak acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 YES man! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 benim soruma başka cevaplar da aliyim. mini anket olsun. napayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 @smash git bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 1 mayıs leman kapağı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 kadıkoyde olabilir sdf.. ama ev guzel koltuk dizi falan of ne guzel sey.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 pogodi said: @smash git bence sağol pogodi :) off hala karar veremedim ama. 10 dkaika içinde karar vermem lazım. kadıköy olsa kolay giderim dönerim de şimdi gidip gelmek toplam 2 saat sürücek falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 yalnız herkes mi kararsızmış arkadaş. valla konu üşenme ise ben de taaa karşısı, taksim diyorum ama gene de gidiyorum çok sıkıldıysam. fena da olmuyor. baydıysan çok evde, git. ama taksimden de baymış durumdayım ben şu sıralar mesela. öleyse zor bir karar olabiliyor =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 metrobüsle git ankaralıyım bilmiyorum nerden geçiyor bu zıkkım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 hahahhhahahahahahahahahahahahahaha gülme sürem boyunca yazdım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 screwy seçsene ben seçemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 off karar veremedim hala ya. iki tarafta da cezbedici şeyler var. aslında 1 etken var ki direk belli edecek neyi secicemi de daha o etkenden haber yok :p bekliyemicem o haberi de. secmem laızm :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 smash said: screwy seçsene ben seçemedimben saldım galiba evdeyim gibi dus almadan dısarısı yalan dus almak cok yalan sdf :D kovalanıcak ablalar warsa rushlayın ya.. ben sırf arkadaslar arasına gidecegimden daa da dev useniyorum =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Bende de aynı sıkıntı var da hem sarhoşumsu olmam hem de yarın okul olması karar almamı daha bi kolaylaştırıyor =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 bence git. ben ordan geldim. vıcır vıcır insan dolu, kaynarsın arada. güzel oluyo, kimse bakmıyo etmiyo filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 ben çıkıyorum şimdi. sevgiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 hayırr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Griswold said: Bende de aynı sıkıntı var da hem sarhoşumsu olmam hem de yarın okul olması karar almamı daha bi kolaylaştırıyor =/ Ayılmış olmam ve bugünün cuma olduğunun dank ettirilmiş olması fikir değiştirtiyor tabi bir de. Söylesenize abicim cuma bugün ne dersi arkadaşım diye sdf. Perşembe sanıyorum ben sabahtan beri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 cuma bugün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 bugun cuma baya cılgın dimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar