Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

sizi gerçekten deliler gibi seven birine onu sevmediğinizi açıklamak

soulberry

Öne çıkan mesajlar

soulberry said:
madem bu kadar bahsettik; sonucu bildirmek istiyorum. ne de olsa kendisinin burayı okuma ihtimali yok.

denemeye karar verdim. doğru mu yanlış mı yapıyorum inanın bilmiyorum. ama olacağına varması için başka yolu da yok. en azından vicdanım rahat olucak.

"Olacağına varması için başka yol yok" demek nedir? Kusura bakma ama şu başlığı baştan sona kadar okuyunca çıkardığım iki şey var. Öncelikle bu olay çocuğa acımak veya onu anlıyorum ayakları değil, geçiniz bunları. Olay tamamen "acaba o kadar sevilen durumunda olmak nasıl bir duygu?" durumu. Zira bu işler bu kadar basit olamaz. Çok seviyor, kırmak istemiyorum diyen insan "belki severim" düşüncesi ile böyle bir ilişkiye başlamaz, en azından aklı başında olan biri. Kendin demişsin o durumda ben de olmuştum diye, üzmek istemiyorum vs diye. Bu durumda sonuçları da belki az çok biliyorsundur. O kadar seven insan seni gözünde ve içinde o kadar büyüterek ilişkiye başladığınızda sen ne dersen de herşeye "evet" diyerek seni sıkmayacak mı? Aşırı kıskançlık triplerinden seni bunaltmayacak mı? Bunların cevabını bilmek için ne dahi olmaya gerek var ne de bu duruma düşmeye. Zira kısa süreli ego tatminliği için insanların canını acıtmaya gerek yok. Hele ki "ay onu üzmek istemiyorum" ayaklarında. Bir bok yiyeceksek buna masumluk veya mantığı bahane etmeyelim, afiyet olsun diyenlere eyv çekelim.

Bu arada elbet aksi de olabilir bu dediklerimin ve aşık olabilirsin o çocuğa ama anlattıklarından yola çıkarak ben bunu mümkün görmüyorum, göremiyorum. Her ilişki elbet deneyimdir, tecrübedir ama deney tahtası veya ego tatmini için şans verilecek şeyler olmamalı. En azından bu benim görüşüm. Sana ilişkinde veya deneyinde başarılar dilerim.

Afiyet olsun.
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaşlar ortada kimsenin kimseyle çıktığı veya çıkıcağı yok..

Sadece bi buluşma olcak o da bu konuları oturalm konuşalm adı altında yani buluşalım çıkalım değil..

Buluşup olmucağını da konuşucak olabilir olmucağını da..Kimse kimseyi üzmek istemez..Soul arkadaşımda üzmücek sadece kendisini ifade edememiş burda.

Umarım o çocukta unutur bi an önce..
Sosyal ağlarda paylaş

Dartanian said:

Sadece bi buluşma olcak o da bu konuları oturalm konuşalm adı altında yani buluşalım çıkalım değil..

Buluşup olmucağını da konuşucak olabilir olmucağını da..Kimse kimseyi üzmek istemez..Soul arkadaşımda üzmücek sadece kendisini ifade edememiş burda.

yalan ya, en az 3 ay çıkarlar bence
Sosyal ağlarda paylaş

Dartanian said:

Bakın! ilk kısımda tartaryer olayı kaldıramadığını belirtiyor ve kısandığını gösteriyor. bu kimsenin kimseyle çıkacağı yok lafındaki agresiflik buna delalet ediyor! sesi yükseliyor tartaryerin.. sonra delikanlılığın kitabında "YAPMAYACAKSIN" olarak işlenmiş hatayı işliyor! AliŞan'ın da kaleme aldığı kitabın 6. maddesi "arkadaş ayağına karı/kız götürmeye çalışmayacaksın" diyor!

bakalım tartaryer ne diyor?
said:
Soul arkadaşımda üzmücek sadece kendisini ifade edememiş...

bak bak.. sonrasında ise yeşil, minik ümit filizleri yeşertiyore yüreğinde. hatta dahi anlamında kullanılan "de" yi de bitişik yazarak yapıyor bunu!

said:

ya unutmazsa tartaryer? ya kızı alır da gün batımına doğru beraber yürürlerse ne olacak? hem niye arkadaş ayağı..

benim için bu başlık bitmiştir. bi daha çaırsanız da gelmem!
zaten benim lafım tartaryer'e değil, moderatör'e! böle arkadaş ayağı mesajları burada tutmayacaksın! Sileceksin!

Hooop hoop!! delikanlı olun OLM! bi kere o el inecek!
Sosyal ağlarda paylaş

valla beni şimdiye kadar deliler gibi seven birisi çıkmadı biraz hanzoluk var anladığım kadarıyla bende kimse yanaşmıyor dolayısıyla beni gerçekten deliler gibi seven birine onu sevmediğimi açıklamak durumuna düşmedim. ayda yılda hoşlanan çıkıyor eksik olmasınlar. tabi gidip tüm vahşiliğime rağmen kızı incitmeden kırmızı ışıkta dur diyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

"olmuyor."

bu kadar kısa ve net anlatılabilir. bi hasan vardı zamanında 1 sene aynı evde kalmıştım. kız öyle demiş, "hasan, olmuyor."

ne olmuyor a.k diye çığlık atan bi adamla aynı evde kaldığınızı düşünün 6 ay... en son ben de "hasan, olmuyor" dedim.
Sosyal ağlarda paylaş

soulberry said:
madem bu kadar bahsettik; sonucu bildirmek istiyorum. ne de olsa kendisinin burayı okuma ihtimali yok.

denemeye karar verdim. doğru mu yanlış mı yapıyorum inanın bilmiyorum. ama olacağına varması için başka yolu da yok. en azından vicdanım rahat olucak.

Sevginin ortası yoktur.
Ya seviyosundur ya sevmiyosundur.
galiba gibi gibi sevebilirim olabiliri yoktur.

bence yanlış yapıyosun. eğer isteseydin taa ilk başta olurdu bu konuyu buralara açmadan önce kararını kendin verirdin.

zamanında benzerini yaşadım. sırf karşımdaki çok seviyo bana değer veriyo diye birlikte oldum. ama zamanla yanında durduğum 2 saat ölüm gibi geliyodu. bir an önce eve kaçıyım filan diyodum. telefonlarına hep bi bahane bulup erkenden kapatıyodum. mesaj atınca ben mesajlaşmayı sevmiyorum diyodum.

sonra ayrıldım çok iğrenç bi dönemdi. başkasına aşık oldum. o yaptığım hata yüzünden başkasını sevmemi kabullenemedi. ilk 6-7 ay ilişkimin üstüne karabasan gibi çöktü. neyse şimdi istemeyerekte olsa kabullendi.

hee sonunda noldu, aşık olduğum kişiyle ilişkime 1-0 geriden başladım o dangalak yüzünden. istemeyerek bi insanı kırıp bedduasını aldım.
Sosyal ağlarda paylaş

böjeek said:
zamanında benzerini yaşadım. sırf karşımdaki çok seviyo bana değer veriyo diye birlikte oldum. ama zamanla yanında durduğum 2 saat ölüm gibi geliyodu. bir an önce eve kaçıyım filan diyodum. telefonlarına hep bi bahane bulup erkenden kapatıyodum. mesaj atınca ben mesajlaşmayı sevmiyorum diyodum.

uww,bu olay istisna mıdır??
yoksa hep böyle mi gelişir??
ha?
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...