Law Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Hiçbirşey yapmam nasılsa onun problemi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Ben kırdım geçenlerde bi kalp. Olur arada, hayat bu. Seven kalp sevilmezse kırılır, yapacak bişey yok ki.. Sevmiyorum desen de sever zaten o, bi süre içten içe yanar, acı çeker.. Sonra aklı başındaysa bitirir içinde, yok değilse yine acıyı o çeker. Saçmalarsa da bi çaresine bakılır elbet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Kalp kirila kirila guclenir. Simdi sen kirmazsan, eger yillar sonrasinda baska birine asik olursa bu aciyi yine cekecek. Kir kalbini ki anlasin. Al eline mecaz cekicini, vur mecaz kafasina. Olecek duruma gelsin. Bir sure boyunca kendisini bok gibi hissedebilir, ama olayi astiktan sonra kendisini super hissedecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 aquila said: beni kim sevsin deliler gibi be, anca gercekten deli olursa belki. şükrü lütfen........................ neyse, konuya gelirsek: açıkçası ema'ya +1 çekerek başlayayım. bu gibi durumlarda yapılacak en adice şey ortadan kaybolmak. insan gibi seni istemiyorum, çünkü aklımda başkası var, ya da seninle artık olmaz bak olay kısırdöngü oldu, ya da seninle biz nerdeyiz ki nasıl bir ilişki bu, farklı dünyaların insanlarıyız necla dediğiniz insan sizi anlayacaktır. söylemeye devam edin, nedenlerinizi açıklayın. açıkçası sigigit demek ortadan kaybolmanızdan daha az acıtır, daha kolay kabullenilir. ama eğer ki, karşınızdaki rational insan, siz kibar olayım, sonuçta bir şeyler oldu bitti, son kez konuşayım aklımızda güzel kalsın her şey dediğinizde çocuk gibi davranıp sizi anlamayıp triplere girişiyorsa, bir süre iletişim kurmayalım bence, çünkü neden şu şu deyin, ya da demeyin, ciddileşin, durumun artık kabak tadı verdiğini hissettirin. gibi şeyler. çok karışık, çok üzücü ama çok geçici durumlar. bana yapılınca gayet canım yandı mesela, toparlanmam uzun süre aldı, o arada ben de aynı duruma düştüm, en az hasarla atlatmak için uğraşırken flaan filaan eeeeh. kuşlar böcekler hayat güzel. ben ödev yapayım sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 efsane geri dönmüş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 herşey teoride olduğu kadar basit değil ama. Bazen karşınızdaki insan size direk söylemeden sizden hoşlandığını belli de edebiliyor ki bazı durumlarda bundan %90 oranında emin olabiliyorsunuz. ama ortada direk söylenmiş bir şey yokken gidip "bu iş olmaz" demek de komik olur (ki yanılma ihtimalini de unutmamak lazım). O durumlarda ya uzak duracaksın ama bu genelde işe yaramıyor çünkü her karşılaşmada tazeleniyor durum ya da EQ veya IQ özürlü numarası yapacaksın sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 EQ/IQ ozurlu... lol eger hoslandigi belliyse biraz acimasiz olursan (sacma sapan konudan bahsederse "bana ne" falan demek gibi) duygularini acma geregi duyacaktir zaten. kitabini yazarim artik ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Denn Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 tam olarak aynı durumu yakın bi arkadaşım yaşıyo şuan. 2 senedir takıntılı biçimde bi çocuk hoşlanıyo ondan, nereye gitse kızın peşinde bu filan. kız ne kadar konuşsa da fayda ettiğini görmedim ben. Kız ne kadar olmaz dese de çocuk kafasında kuruyo bazı şeyleri, hala bişeyler olabileceğini düşünüyo, etrafındakilerin gazına geliyo, hatta kızın onu kıskandığını filan düşünüyo arada. ama bunların hepsinin nedeni kızın kesin bi tavır koyamamasından kaynaklanıyo; çünkü kız hala çocuğun kalbini kırmiyim diye düşünüyo, e çocuk da bunu bi umut olarak algılıyo. "Ama yazık çocuğa sen de sevmeye çalış" düşüncesi de saçma bence çünkü birini zorla sevemezsin. sadece tip değil bazı şeyler, düşünce tarzı, yaşam biçimi uymaz, sohbetinden keyif almazsın, çekici gelmez. sevmezsin. sırf karşı tarafı üzmemek için bi şeylere başlamak, iki tarafa da üzüntüden başka bişey vermez bence çünkü zorlama olur, mutsuz olunur. O yüzden sana tavsiyem, çocuğa karşı tavrını koyman. Sert veya değil, bi şekilde açık açık anlatman gerek. olmicanı anlamalı, hayallerle yaşamamalı. eğer çok yakın bi arkadaşın değilse hayatından uzaklaştırabilirsin belki. Zor bi durum evet, acımasızca, ama yapman gereken bu malesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 elemana yol verin de vakit kaybetmesin.. elinden tutup rus'a falan götürün.. yazık.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 soulberry ver telefon numarasını ben konışıyım, erkek arkadaşıyım diyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 dasaaa said: elemana yol verin de vakit kaybetmesin.. elinden tutup rus'a falan götürün.. yazık.. nedir bu rus fetisizmi anlamıyorum-aslında anlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 fetiş değil, zaten rus fetişi de garip bişi olurmuş bak. fetişin doğasına aykırı bi kere. ama kalıp olarak uygun bi kalıp. hatta genel olarak rus nitelendirmesine rağmen bunların çoğu eski rusya ama şimdiki rusya'dan olmayan insanlardır. moldavya, estonya, mırmırya, külhanya vs. vs. halk arasında tabir olarak bu gibi çömezleri yürütmek için kullanılan yöntem "rusa götürün" olarak geçiyor, ama işte bunlar tabir, ok? yani otomobil ile gelmiş birisine "araba ile mi geldin?" diye soran kişinin at arabası manyağı olması kadar alakalı bi olay.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 ona bu basligi goster. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 madem bu kadar bahsettik; sonucu bildirmek istiyorum. ne de olsa kendisinin burayı okuma ihtimali yok. denemeye karar verdim. doğru mu yanlış mı yapıyorum inanın bilmiyorum. ama olacağına varması için başka yolu da yok. en azından vicdanım rahat olucak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 azimle şıçan mermeri delermiş. vay be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 HELAL TEAM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 soulberry said: madem bu kadar bahsettik; sonucu bildirmek istiyorum. ne de olsa kendisinin burayı okuma ihtimali yok. denemeye karar verdim. doğru mu yanlış mı yapıyorum inanın bilmiyorum. ama olacağına varması için başka yolu da yok. en azından vicdanım rahat olucak. oo çocuğun çabası boşa değilmiş heheheehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 bu da istiyomuş aslında da buraya onay almak için açmış topiği ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 ahaha bide çocuk bunu terkedermiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 harbi azimle sıçan deliyor mermeri .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 bellada onu arayan çocuğa varıcak yakında bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 ıyy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 hadi hadi, naz yapıyosun bence sende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 saçmalama be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 soulberry said: madem bu kadar bahsettik; sonucu bildirmek istiyorum. ne de olsa kendisinin burayı okuma ihtimali yok. denemeye karar verdim. doğru mu yanlış mı yapıyorum inanın bilmiyorum. ama olacağına varması için başka yolu da yok. en azından vicdanım rahat olucak. üzeceksin çocuğu boş yere. "seni seviyorum" demen için gözünün içine bakacak sense diyemiyeceksin ama o bunu yine de görmeyecek başka bahaneler bulup kendini kandıracak vs vs uzar gider bu böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar