toggie Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 mgs5 iste ya. daha 3 ve 4 ü oynayamadım ben :( o E harfini boyle asagı dogru yap noldu M. 9 dedigin sey de G olcak. 5 de S. da vinci miyim neyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Anelor said: ben orgazm cıglıkları atarim ama big boss un toy donemlerini oynasak daha super olurdu bence ama onuda yaparlar kesin veya the boss falan :p e snake eater? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 snake eaterda big bossun toylugunu mu oynuyoz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 son oyundan başlarsan oynamaya böyle spoiler yersin işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 big mama felan hangi oyundan çıkma sanıyorsun sen ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 geliyooor, geliyooor, eşşeek sudan geliyoor. başlığı görünce böyle birşey geldi aklıma da, e ve s harfleri de uyumlu oldu sanki :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Countdown bitti, yenisi başladı. Yağmur, sağanağa dönüşmüş sadece onu görebildim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Bi Raiden gördüm sanki =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Abi Blizzard'da yaptı ama 1 hafta sürdü, bu heriflerin k, 18'inden beri sürüyor, öeh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Bir kaç ay önce de zoe3 için umutlandıracak laflar söylemişti kojima fak yu =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Bu kim low :D memmemememememetal gear Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 armagan said: view source: Adam en iyi yerden yakalamış yalnız :) . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 oha oha oha big boss fdssdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 hell yeah ben dedim ake Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 gerçi yine bir twist bekliyorum ben kojima böyle süründürmeden anons yapacak adam değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 ahhahahah twist olur demiştim big boss değil başka bir klonmuş bu. mgs4 den 7 yıl sonra geçiyormu. 2 adet oyun varmış. Biri psp için biri ps3 için oy oy ağzım sulandı pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 şu askerlik outer haven'a çıksada tecili beklemesem toplasam nano tası nano tarağı gitsem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 hala devam edio count yarına kadar gösterio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar