Archangel_ Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Dwinz said: yazın harbiden, benim ilk çadır macerası olacak. 3 gece 4 gün abow... ben rahat adamım bide yatamam edemem oralarda napçaz bakalım. ilki olacaksa genel kaideler için sitesine bir bak orada yazar bi kaç faydalı bilgi.ama benim kastettiklerim daha ıvır zıvır şeyler.örneğin lens kullananlar için şöyle küçücük bir ayna, ne bileyim kolanyalı mendil olur vs. vs.(kolanya ayrı mendil ayrı olmaz kolanyayı alırlar:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 birazdan yola çıkıyorum, 505 kilometre otostop. bu sefer kimse toparlanma fikrine bakmadığına göre yalan oldu. yine de tanıyan olursa bir selam versin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 valla geçen sene de o kadar konuşuldu ben kimseyi göremedim, en son yolda paticik tişörtlü birini gördüydüm onla konuştum ama kimdi hatırlamıyorum bile :=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 elinde bilet olan var mı şu an ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 biz almıştık 35tl iken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Ferrero said: elinde bilet olan var mı şu an ? nerdesin sen ist. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 karşıyaka frekans studıoda belki kalmıştır hala istiyorsan sorıyım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 yok satın almak için değil biletin şeklini sorucam, bir arkadaşa çok ince bir bilet satmış biri kazıklanıp kazıklanmadığını merak ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quesgi Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 sabah olsa da gitsek artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 fenerbahce stadının altındaki biletixde satıyorlar alıcak varsa hala. geceleri soğuk oluyormu harbiden? ben kısa ve ince şeyler itercih etmeyi planlıyordum :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 focada jandarma atgm olarak askerlik yapan bir arkadasımdan aldıgım bilgiye gore hava serinmis baya ruzgar fln.yanınıza kalın birseyler almanız tavsiye edilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
proggorp Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 arkadaşla konuştum.baya rüzgarlımış hakkaten uçan çadırlar vs. dedim ki olumsuzlukları görmeyin.eğlenin orda dedim.tabi bunu dediğim adam epica sahnedeyken uzaklara gitmiş benle konuşuyodu. burdan kendisine şöyle bişey diyeyim: SALAK! neyse.evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 gidesim çok vardı be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 ctesi gidebilirim taş bağlayım bileklerime bağrı uçarım mucarım bide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 bugün döndüm. alanda çadırda kalıncak gibi değildi. ilk gün çadırda yattık sabah 7.30 da yanımızdaki çadır sahibi uyandırdı çadırınız bizimkinin üzerine çıkıyo diye asfasasd. şansımıza arkadaşları bulduk foçada onların evde kaldık. gruplar hakkında pek fazla grup dinlemedim daha doğrusu dinlemek istediklerimi dinledim sadece. epica--> ya ses sistemi yetersizliğinden ya da benim aşırı beklentimden dolayı istediğimi alamadım. (ama bu simone a karşı olan duygularımı değiştirmedi (L) ) babazula--> harikaydı. pırasayı çalmadılar ama yinede seyirciyi acayip coşturdular. yasemin mori--> canlı performansını merak ediyordum yasemin morinin ve tatminde oldum. gayet güzeldi. kurban-->harikaydı. ciddi anlamda eğlendim coştum hopladım zıpladım her bişey yaptım. çok güzeldi. kısacası kamp alanında durcak gibi değildi. taş,eğim,rüzgar,uçuşan çadırlar vs ama konserler izlediğim kadarıyla çok güzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 yemekler, tuvalet, ve duş sırası, ve allahın cezası şiddetli rüzgar(bu saydıklarım hakkatten çok leşti, azımıza sıçtı tam anlamıyla) dışında herşey çok guzeldi. biranın en son 3 lira olması güzel oldu ( festivalin hemen dışındaki mekan saolsun, rekabet her zaman güzel bişi. ). eğlendim memnun oldum. dipnot olarak. yasemin morinin şarkı söylemeyi, söz yazmayı falan bırakması lazım. insin sahnelerden lütfen dayanamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 ayrıca evet en son bira 3 lira oldu ve festivalin en güzel haberiydi bu =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Sırf Epica için gittiydim oraya ama Lordi'nin performansı bence festivalin kralı oldu. Adamlar tekneyle giderken kolundan yakalayıp fotoğraf çekmeyi başarmamız ise ayrı bir güzellik oldu bizim için :P Genel olarak kamp alanı korkunçtu ama eğlendik. Gerçi birileri bizim çadırın önüne tuzak gibi bir çadır kurdu ve benim saydığım 17 kişi uçtu (biri yandaki çadırı yanıdna götürüyordu neredeyse) ama iyiydi yine. Yalnız çok pis fiyatlar vardı, biz genelde foçaya inip orada gördük kahvaltı tuvalet ve diğer ihtiyaçlarımızı (Belediye Sosyal tesisleri bir dahaki gidişimizde sopayla karşılayabilir bizi. Telefonları bile şarj ettik tuvalette kafamızı yıkadık falan :P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ytse Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Cuma gunu DUMAN konserinden once myspace sahnesinde calan grubun ismi neydi bilen varmi acaba? O gunku butun gruplarin sitelerine baktim ama hic biri ayni diil, supriz sahne almis olabilirler yada beni kafa cok guzeldi herhalde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 DeadSkinMask said: ayrıca evet en son bira 3 lira oldu ve festivalin en güzel haberiydi bu =) bu olaydan sora kapı gıcırtısına bile pogo yapan tipler türemeye basladi.. :D cok kınadıgım bi hareket oldu 3 lira olmasi :P adam 3 tane yerine 5 tane icio(içemio) ayni parayla.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quesgi Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Ytse said: Cuma gunu DUMAN konserinden once myspace sahnesinde calan grubun ismi neydi bilen varmi acaba? O gunku butun gruplarin sitelerine baktim ama hic biri ayni diil, supriz sahne almis olabilirler yada beni kafa cok guzeldi herhalde.. grup kül'dü sanırım onların adı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 çadır işi çok zor orda ya evde kaldığımıza şükrettik her gidişimizde mvö süperdi lordi'ye üzüldüm yazık adamları pek takmadılar/takmadık amma velakin geç çıktılar baya ben sadece tipleri merak ediyodum eğleniriz felan belki diyodum da yok abi tırtmış hakkaten xd neyse takıldık eğlendik kazasız belasız, bekleriz gene seneye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 MvÖ resmen içmiş gelmiş gibiydi ama :D Lordi bence yine iyi tepki aldı şarkıalrı çok bilinmeyen bir grup olmasına rağmen. Ama bazı hayvanlar Epica çıkmadan önce sahney bombaya tuttular resmen. Hatta kıvılcımlar saçarak indi bişeyler ama ne olduğunu anlamadım. Onun yüzünden konser iptal olsa gider herkesi döverdim herhalde :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Konser bitti döndük kıçımızı gidiyoruz barların ordayız, bi baktık Harun çıkmış sahnenin etrafında zafer işareti gibi bişeyi yapıp tur atıyor, adam 10 kere felan döndü böyle mutlu çocuklar gibi çok sempatikti :p büyük düşleri çaldılar sanırım sonra da. mor ve ötesi bu ülkenin en iyi rock grubudur valla bunu kabul etmeyeni kaale almam o derece tutucuyum xD ilk paragrafla alakası yok da söylemek istedim öyle ortaya karışık canlarım benim ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 teo çabuk indi sahneden.. ondanda bi bis umuduyla ilerledim ön saflara.. ama adam tiklemedi bile sahne olarak müthişti, şarkılarının nerdeyse hepsinin bilinmesi de çok büyük artı kattı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar