Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Zeytinli '09

yav

Öne çıkan mesajlar

Dwinz said:

yazın harbiden, benim ilk çadır macerası olacak. 3 gece 4 gün abow... ben rahat adamım bide yatamam edemem oralarda napçaz bakalım.

ilki olacaksa genel kaideler için sitesine bir bak orada yazar bi kaç faydalı bilgi.ama benim kastettiklerim daha ıvır zıvır şeyler.örneğin lens kullananlar için şöyle küçücük bir ayna, ne bileyim kolanyalı mendil olur vs. vs.(kolanya ayrı mendil ayrı olmaz kolanyayı alırlar:P)
Sosyal ağlarda paylaş

bugün döndüm. alanda çadırda kalıncak gibi değildi. ilk gün çadırda yattık sabah 7.30 da yanımızdaki çadır sahibi uyandırdı çadırınız bizimkinin üzerine çıkıyo diye asfasasd. şansımıza arkadaşları bulduk foçada onların evde kaldık.

gruplar hakkında pek fazla grup dinlemedim daha doğrusu dinlemek istediklerimi dinledim sadece.

epica--> ya ses sistemi yetersizliğinden ya da benim aşırı beklentimden dolayı istediğimi alamadım. (ama bu simone a karşı olan duygularımı değiştirmedi (L) )

babazula--> harikaydı. pırasayı çalmadılar ama yinede seyirciyi acayip coşturdular.

yasemin mori--> canlı performansını merak ediyordum yasemin morinin ve tatminde oldum. gayet güzeldi.

kurban-->harikaydı. ciddi anlamda eğlendim coştum hopladım zıpladım her bişey yaptım. çok güzeldi.

kısacası kamp alanında durcak gibi değildi. taş,eğim,rüzgar,uçuşan çadırlar vs ama konserler izlediğim kadarıyla çok güzeldi.
Sosyal ağlarda paylaş

yemekler, tuvalet, ve duş sırası, ve allahın cezası şiddetli rüzgar(bu saydıklarım hakkatten çok leşti, azımıza sıçtı tam anlamıyla) dışında herşey çok guzeldi. biranın en son 3 lira olması güzel oldu ( festivalin hemen dışındaki mekan saolsun, rekabet her zaman güzel bişi. ). eğlendim memnun oldum.
dipnot olarak. yasemin morinin şarkı söylemeyi, söz yazmayı falan bırakması lazım. insin sahnelerden lütfen dayanamıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Sırf Epica için gittiydim oraya ama Lordi'nin performansı bence festivalin kralı oldu. Adamlar tekneyle giderken kolundan yakalayıp fotoğraf çekmeyi başarmamız ise ayrı bir güzellik oldu bizim için :P Genel olarak kamp alanı korkunçtu ama eğlendik. Gerçi birileri bizim çadırın önüne tuzak gibi bir çadır kurdu ve benim saydığım 17 kişi uçtu (biri yandaki çadırı yanıdna götürüyordu neredeyse) ama iyiydi yine. Yalnız çok pis fiyatlar vardı, biz genelde foçaya inip orada gördük kahvaltı tuvalet ve diğer ihtiyaçlarımızı (Belediye Sosyal tesisleri bir dahaki gidişimizde sopayla karşılayabilir bizi. Telefonları bile şarj ettik tuvalette kafamızı yıkadık falan :P)
Sosyal ağlarda paylaş

çadır işi çok zor orda ya evde kaldığımıza şükrettik her gidişimizde

mvö süperdi

lordi'ye üzüldüm yazık adamları pek takmadılar/takmadık
amma velakin geç çıktılar baya
ben sadece tipleri merak ediyodum eğleniriz felan belki diyodum da
yok abi tırtmış hakkaten xd

neyse takıldık eğlendik kazasız belasız, bekleriz gene seneye
Sosyal ağlarda paylaş

MvÖ resmen içmiş gelmiş gibiydi ama :D Lordi bence yine iyi tepki aldı şarkıalrı çok bilinmeyen bir grup olmasına rağmen. Ama bazı hayvanlar Epica çıkmadan önce sahney bombaya tuttular resmen. Hatta kıvılcımlar saçarak indi bişeyler ama ne olduğunu anlamadım. Onun yüzünden konser iptal olsa gider herkesi döverdim herhalde :P
Sosyal ağlarda paylaş

Konser bitti döndük kıçımızı gidiyoruz barların ordayız, bi baktık Harun çıkmış sahnenin etrafında zafer işareti gibi bişeyi yapıp tur atıyor, adam 10 kere felan döndü böyle mutlu çocuklar gibi çok sempatikti :p büyük düşleri çaldılar sanırım sonra da.

mor ve ötesi bu ülkenin en iyi rock grubudur valla bunu kabul etmeyeni kaale almam o derece tutucuyum xD
ilk paragrafla alakası yok da söylemek istedim öyle ortaya karışık

canlarım benim ya.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...