Nessarien Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Merhabalar... Bir operasyon için Ankara'da estetik cerrah arıyorum. Çevremden hiçkimse Ankara'da olmadığı için paticikte bir konu açayım dedim. Oldukça başarılı ve sorunsuz ameliyatlar yapan estetik cerrahi merkezi tavsiyesinde bulunabilirseniz sevinirim. Prof Dr ya da Doç Dr olursa çok iyi olur Op Dr'lar fail olabilir. Bunun dışında estetik cerrahi merkezine yakın iyi bir otel bulmam gerekecek bu yönde de tavsiyelerinizi rica ediyorum, malum Ankara'ya daha önce sadece birkez gitmiştim, çevre hakkında pek bilgim yok ^^ Gitmişken İ. Melih Gökçek'i ziyaret etip bir kahvesini içerim artık adresi var mı sizde he he he :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Ankarali degilsin belli ki, Istanbul'a gitmeyi niye dusunmuyorsun ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Arabayla ilgili birkaç meseleyide aradan çıkaracağım o yüzden Ankara-İstanbul arası mekik dokumak istemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Bence gereksiz ya silikon. Doğal hali daha güzel. Yine de sen bilirsin tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 kimine lazım ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Aferin çok iyi düşünmüşsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 hacettepe'nin internet sitesinden bakabilirsin isimlere iyidir orası baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 haram Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Bence Allah'ın verdiği ile yetinmek en makbulu ama bir hocaya danışsaydın yine de karar vermeden önce iyi olurmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Kolumda bir mıknatıs varda onu aldıracağım trolleri çekiyor tüm konulara epey rahatsızlık yaratıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Estetiklik birşey yokmuş ki ne gerek var dokunun bozulmasına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 garbage'a sığamıyorlar bazen, mazur gör. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
haydari Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 cerrah böyle aranmaz. öyle prof la da olmaz o iş. derdin neyse onun üzerine çalışanı bulacaksın. yok basit bir şeyse, öyle kasmana da gerek yok. prof'lar çok belirli spesifik konularda iyidirler. akademik dertleri vardır. klasik bir operatör rutin işlerde ve üzerinde özellikle çalıştığı mevzu varsa (vardır genelde) prof'tan daha çok iş yapmıştır, yapmaktadır. tc'deki bu prof manyaklığı çok komiktir. adama yıllar önce bir prof ilaç yazmıştır. artık alma dersin, ama ilacı bilmem kim yazdı der. e salak o ozamandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Yani..... Birde komik olduklarını sanıyorlar facepalm linklemeye üşeniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 haydari said: cerrah böyle aranmaz. öyle prof la da olmaz o iş. derdin neyse onun üzerine çalışanı bulacaksın. yok basit bir şeyse, öyle kasmana da gerek yok. prof'lar çok belirli spesifik konularda iyidirler. akademik dertleri vardır. klasik bir operatör rutin işlerde ve üzerinde özellikle çalıştığı mevzu varsa (vardır genelde) prof'tan daha çok iş yapmıştır, yapmaktadır. tc'deki bu prof manyaklığı çok komiktir. adama yıllar önce bir prof ilaç yazmıştır. artık alma dersin, ama ilacı bilmem kim yazdı der. e salak o ozamandı. Hmm yani işin üzerine yoğunlaşan bir Op kimi zaman proftan daha iyi olabilir diyorsun. İnsan ister istemez ya sorun yaşarsam diye kafasına takıyor o yüzden prof takıntısı yarattım bu konuda. Tavsiyeni dikkate alacağım, teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 ben anlamam ama yüz mü, lipo vs gibi yeniden yapılandırmalı bişiymiş,burun mu... bi sürü özel konuya ağırlık vermiş adam olacaktır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gazanfer Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 tavsiyede bulunamiycam, ama ilk kez bu kadar ciddi bi konuda "ankarada islerim var, o yuzden ankaradan ariyorum doktor" gibi bi yaklasim goruyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Haklısın durum hakikaten öyleymiş ben genel anlamda hepsi konuya hakim diye düşünürdüm meğer alt bir dal daha seçip ona yoğunlaşıyormuş hepsi. Birçok doktora mail atıp bazı ufak sorular sormuştum. Akşam aradılar beni arayanların 2 tanesi prof. Proflar fiyat olarak 4.000 tlden 8.000'e kadar değişebilecek fiyatlardan bahsetti ameliyat hakkında bilgi verdi gayet güzel şekilde sorularımı cevaplandırdılar. Diğerleriyse yarı fiyata ameliyat ediyor prof olmak x2 anlamına geliyor ^^ En iyisi Ankara'ya gidip bu işi bizzat araştırmak sonra bıçak altına yatmak olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Gazanfer said: tavsiyede bulunamiycam, ama ilk kez bu kadar ciddi bi konuda "ankarada islerim var, o yuzden ankaradan ariyorum doktor" gibi bi yaklasim goruyorum. Sadece sebebi bu değil ki şuanda bulunduğum şehire olan uzaklığı ve Ankara'nın bu konuda İstanbul'dan geride kalan bir yer olmaması gibi bir etken söz konusu. Öyle bir yaklaşımı nereden çıkardın, herşeyi detaylıca açıklamak gerekmez bazı şeylerde. Kendi sağlığımı düşünmeyecem de kiminkini düşünecem, alemsin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Nessarien said: Kolumda bir mıknatıs varda onu aldıracağım trolleri çekiyor tüm konulara epey rahatsızlık yaratıyor. :D eet kesinlikle aldırmalısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar