Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 MJ gider ayak dövmüş :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 içimin yağları eridi nerfleri görünce vala, iyi olmuş (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragazzo Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Test serverda oynamak icin gerekli patch 50 mb civarında gozunuz korkmasın deneyebilirsiniz. . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 swordmasterin aoesini 2 . kez nerflemisler loool cidden ne yaptıkların farkında bile degiller, hem radiusu hem dmg i zaten komikti, daha da dusurmusler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlindArcher Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Şuan en komik nerf dok ta sanırım. 3sn lik bir buffımız vardı, çevreye 300-400 vurup yarısını healeçeviriyordu. Dps ini düşürüp, saniyede harcadığı 25 essence yi, 75 e çıkartmışlar :D. tek skill, tüm essence ı yiyecek. Ne kadar güzel :P. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Bu patch kimi memnun edecek anlamadım. Nerflenmemiş var da ben mi kaçırdım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlindArcher Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 benim söylediğim doka o nerf var ama. Birde sacriface de 10 feeti healleyen skilli 20 feete çıkartmışlar. Yani sacriface ı bir nevi bufflamışlar. Ama zaten az vuran bir skillin dps ini dahada azaltıp, üstüne tüm essence yi harcattırıyorlar. Kısaca o skilli kullanmayın demişler. 2 silah ile zaten essence sorunu yüksek, birde tek skille tüm essence yi harcatmaya çalışmaları salaklıktan öte olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaruza Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 adamlar aoe ne varsa nerflemisşler benim kullanmaya tenezzül bile etmediğim ya da coğu WP nin kullanmadığı kullanmayacağı skiller bile nerflenmiş ilginç B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dakro Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Jaruza said: adamlar aoe ne varsa nerflemisşler benim kullanmaya tenezzül bile etmediğim ya da coğu WP nin kullanmadığı kullanmayacağı skiller bile nerflenmiş ilginç B)- valla wp olarak neyi kullanırsınız neyi kullanmazsınız bilmiyorum ama en azından sizin verdiğiniz wounds buff'ının üst üste kullanılmasına bir çözüm bulsalar iyi olur. feni ve semapunk ta dikkat ettim en son ikisinde de 2 şer tane bu buff'lardan vardı tanesi 76 wounds mu veriyor du bunların 2 tanesini kullanıp üzerine de pot basıldığında (wounds+magic power) ve birazda armor pot ver hoyda yafrum hoyda ikimiz bir boyda modunda kapısıyorlar chosenlarla. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaruza Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 dakro said: Jaruza said: adamlar aoe ne varsa nerflemisşler benim kullanmaya tenezzül bile etmediğim ya da coğu WP nin kullanmadığı kullanmayacağı skiller bile nerflenmiş ilginç B)- valla wp olarak neyi kullanırsınız neyi kullanmazsınız bilmiyorum ama en azından sizin verdiğiniz wounds buff'ının üst üste kullanılmasına bir çözüm bulsalar iyi olur. feni ve semapunk ta dikkat ettim en son ikisinde de 2 şer tane bu buff'lardan vardı tanesi 76 wounds mu veriyor du bunların 2 tanesini kullanıp üzerine de pot basıldığında (wounds+magic power) ve birazda armor pot ver hoyda yafrum hoyda ikimiz bir boyda modunda kapısıyorlar chosenlarla. :Dyok abi wounds buff ı öyle olmuyor onu bizim guildden elemanlarda merak etti denedik canı artmıyor bir tanesi işliyor sadece rahat ol yani :D öyle bir şey olsa herkes wounds u capler hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlindArcher Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 üstünde stack lanması bile kötü değilmi. 1 isini silsen, yedek 1 tane daha duruyor? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dakro Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 BlindArcher said: üstünde stack lanması bile kötü değilmi. 1 isini silsen, yedek 1 tane daha duruyor? :P +1 ayrıca bu yapan sayılı adam var. sadece onların üzerinde görünce insan (insan ağzımdan kaçtı mutant) kıllanıyor. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaruza Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 lol o da ayrı bir bakış açısı tabi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 muhteşem oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 1.3.1 pts note Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Süper (tu) (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 tüh sayfa patlamış herhalde ekleme yapıyolar emin değilim ama harbiden sonunda iyi bişi yapıyolar birazda sw yi bufflasalardı tam olacaktı:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mina Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Burda var ama bunlar leak patch notes.. 1.3.1 leak patch notes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dakro Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Mina said: Burda var ama bunlar leak patch notes.. 1.3.1 leak patch notes link ölmüş arkadaşım yeniler misin? paylaşım için teşekkürler. emeğe saygı rep plx. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mina Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Leak Patch Notes Bizde kaynak tukenmez buyur Kalithcim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fuzulee Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Death Grip: This ability will now correctly grant immunity. adamlar arada yine bir şekilde marauderi nerflemeyi bilmisler yav. saka gibi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Fix gibi duruyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 her mmo'da lehe çalışan buglar fixlenince nerf diyen insanlar olur arcane, daha öğrenemedin mi? (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fuzulee Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 marauderin baska bir mdps/tanki teke tekte veya 2vs1'de yenmesinin baska bir yolunu söyleyen ilk 5 kisiye surpriz hediyeler veriyoruz. o zaman gut ripper'i bufflamak lazim degil mi enazindan parry bir ise yarasin diye. imza : oz marauderler dayanisma ve kardeslik dernegi ha ayni zamanda marauderin lehine olmasin butun mdps'lere verilsin zaten, istedigin kadar parry/disarm yetenegi. sonucta normal kosulda %25 (o da ben savagery taktigini kullaniyorum sirf parry artsin diye), sadece parry kasarsan %40 ile yapabildigin bir skill. bir de RvR'de onca knock down/stun hede hodo varken zaten o skill'i zaten kullanamiyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 ben de smashing counter'ı yamadan beri günde bir-iki kere filan kullanıyorum. WAD diyoruz biz buna, geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar