Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

1.3 Official Patch Notes

Mina

Öne çıkan mesajlar

benim söylediğim doka o nerf var ama. Birde sacriface de 10 feeti healleyen skilli 20 feete çıkartmışlar. Yani sacriface ı bir nevi bufflamışlar. Ama zaten az vuran bir skillin dps ini dahada azaltıp, üstüne tüm essence yi harcattırıyorlar. Kısaca o skilli kullanmayın demişler.
2 silah ile zaten essence sorunu yüksek, birde tek skille tüm essence yi harcatmaya çalışmaları salaklıktan öte olmuş.
Sosyal ağlarda paylaş

Jaruza said:

adamlar aoe ne varsa nerflemisşler benim kullanmaya tenezzül bile etmediğim ya da coğu WP nin kullanmadığı kullanmayacağı skiller bile nerflenmiş ilginç B)-

valla wp olarak neyi kullanırsınız neyi kullanmazsınız bilmiyorum ama en azından sizin verdiğiniz wounds buff'ının üst üste kullanılmasına bir çözüm bulsalar iyi olur. feni ve semapunk ta dikkat ettim en son ikisinde de 2 şer tane bu buff'lardan vardı tanesi 76 wounds mu veriyor du bunların 2 tanesini kullanıp üzerine de pot basıldığında (wounds+magic power) ve birazda armor pot ver hoyda yafrum hoyda ikimiz bir boyda modunda kapısıyorlar chosenlarla. :D
Sosyal ağlarda paylaş

dakro said:

Jaruza said:

adamlar aoe ne varsa nerflemisşler benim kullanmaya tenezzül bile etmediğim ya da coğu WP nin kullanmadığı kullanmayacağı skiller bile nerflenmiş ilginç B)-

valla wp olarak neyi kullanırsınız neyi kullanmazsınız bilmiyorum ama en azından sizin verdiğiniz wounds buff'ının üst üste kullanılmasına bir çözüm bulsalar iyi olur. feni ve semapunk ta dikkat ettim en son ikisinde de 2 şer tane bu buff'lardan vardı tanesi 76 wounds mu veriyor du bunların 2 tanesini kullanıp üzerine de pot basıldığında (wounds+magic power) ve birazda armor pot ver hoyda yafrum hoyda ikimiz bir boyda modunda kapısıyorlar chosenlarla. :D
yok abi wounds buff ı öyle olmuyor onu bizim guildden elemanlarda merak etti denedik canı artmıyor bir tanesi işliyor sadece rahat ol yani :D öyle bir şey olsa herkes wounds u capler hehe
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
marauderin baska bir mdps/tanki teke tekte veya 2vs1'de yenmesinin baska bir yolunu söyleyen ilk 5 kisiye surpriz hediyeler veriyoruz. o zaman gut ripper'i bufflamak lazim degil mi enazindan parry bir ise yarasin diye.

imza : oz marauderler dayanisma ve kardeslik dernegi

ha ayni zamanda marauderin lehine olmasin butun mdps'lere verilsin zaten, istedigin kadar parry/disarm yetenegi. sonucta normal kosulda %25 (o da ben savagery taktigini kullaniyorum sirf parry artsin diye), sadece parry kasarsan %40 ile yapabildigin bir skill. bir de RvR'de onca knock down/stun hede hodo varken zaten o skill'i zaten kullanamiyorsun.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...