Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Lost 6. Sezon Teori Basligi

kgns

Öne çıkan mesajlar

Açılmamış henüz, arattım.
Başlasın teoriler..

penth: Ey yolcu, bu baslik 6. sezon baslayana kadar teori basligidir, haliyle spoiler icerir. Bu sebepten eger 5. sezonu bitirmediysen hemen buralari terket.

6. sezon baslayinca editler Lost 6. sezon yapariz, spoilera geceriz.
Sosyal ağlarda paylaş

barbu said:
lol az daha bisiler solesem nerd rage e baglıcak adam.
birine yorum yaparken o kişiye hitap etmesini öğren, aksi türlüsü seni yüksek göstermekten çok, kendine olmayan güvenini gösterir. neyse tartışmaya gerek yok, bu da sade görgü kuralıydı.

bana kalırsa 6. sezonda bu son yaşananların yaşanmadığı bir zamana / yere dönülmüş olması çok çok olası gelio, çünkü eğer ki dönülmezse dizinin saracağı bok baya kötü: 2 tane tanrı, 1 i ölüo, 1 i kalıo, kalan kazanmış oluo, gecmistekiler geri gelio, bunun üstüne senaryo yazılmaz artık.

o yüzdendir ki, bu 2 insanı hatırlayan bir tek biz kalıcaz sanırım.

Sosyal ağlarda paylaş

bu topic soooooon derece anlamsiz... EGER ki spoilerli konusacaksak hala. Arkadasim, bu konuya giriyorsa bir delikanli, 5. sezonu bitirmis varsayacagim. Penth bap, bolumunde ayaklanma cikarmak istemiyorum ama bence bolumler yayinlanana kadar spoiler moiler kasmayalim, rahat rahat bokunu cikaralim teorilerin. hala spoilerli konusacak varsa diger konuya girer.

yoksa cok anlamsiz burasi.
Sosyal ağlarda paylaş

ben yorumumu buraya da ekleyeyim o halde

efenim jacobın geliyorlar dedikleri jack ve tayfası geleceğe gidiyorlar. en son bombanın patlamasıyla aynı anda çıkan beyazlık ise flash. bizim tayfayı geleceğe götürüyor

artık jack ormanda mı açar gözünü nerde açar bilmiyorum :D
Sosyal ağlarda paylaş

Al sana disclaimer penth

Ladies and gentlemen
Welcome to the disclaimer
That's right, the disclaimer
This American apple pie institution
Known as parental discretion
Will cleanse any sense of innuendo or sarcasm
From the lyrics that might actually make you think
And will also insult your intelligence at the same time
So protect your family.
This album contains explicit depictions
Of things which are real.
These real things are commonly known as life.
So, if it sounds sarcastic, don't take it seriously.
If it sounds dangerous,
Do not try this at home or at all.
And if it offends you, just don't listen to it
Sosyal ağlarda paylaş

Gereksiz bir başlık kilitlenmesini talep ediyorum. 6. sezon başlayınca açılması daha mantıklı olur. Final ve sonrası ile ilgili teoriler ya da bölüm hakkında konuşmalar zaten 5. sezon başlığında yapılıyor, bunu ikiye bölmeye gerek yok.

Yukarıda da söylendiği gibi başlık parsellemek gibi olmuş bu iş. Saçma ve gereksiz gelen eleştiriye yapılan qq kendine olan öz güvenin göstergesi olsa gerek, süpermiş.
Sosyal ağlarda paylaş

5. sezon boyunca kullandigimiz baslik da ayni sekilde 4. sezon bittiginde acilmisti.

Kimsenin "Lost topigini ben acayim, boylece 2434325 mesajli topigim olur ve penis boyum artar" diyecek kadar zavalli olmadigini dusunuyorum ben, bu tur dusunceler hos degil biz bizeyiz burda.

6. sezon baslayana kadar spoiler / teori basligi iste burasi, 6. sezon baslayinca topigin haline gore ya basligi editler burdan spoiler kullanarak devam ederiz, ya da yeni baslik acariz.

Sakin arkadaslar, boyle ufak seyleri kafaya takarsaniz sinir hastasi olursunuz.
Sosyal ağlarda paylaş

Penthesilea said:
5. sezon boyunca kullandigimiz baslik da ayni sekilde 4. sezon bittiginde acilmisti.

Kimsenin "Lost topigini ben acayim, boylece 2434325 mesajli topigim olur ve penis boyum artar" diyecek kadar zavalli olmadigini dusunuyorum ben, bu tur dusunceler hos degil biz bizeyiz burda.

6. sezon baslayana kadar spoiler / teori basligi iste burasi, 6. sezon baslayinca topigin haline gore ya basligi editler burdan spoiler kullanarak devam ederiz, ya da yeni baslik acariz.

Ben senin optimistliğini yirim lan yirim.
Sosyal ağlarda paylaş

Penthesilea said:

ne güzel demişsin.

Ben de düşünmüştüm onu Smoke, acaba 1. sezon mu başlicak yine diye :)
Bence de o flash. Yoksa niye beyaz ışık olsun ki. Yalnız black smoke'un birinin kılığına girmesi için illa onun ölmesi mi lazım? yani Locke ada dışındayken de Locke kılığına girebilirdi gayet bence. Richard da muhtemelen çakmazdı.
Sosyal ağlarda paylaş

2 konu olması insanları 2 konuya birden bakmaya itecektir bu yüzden gereksiz buluyorum. Hali hazırda final bölümü sonrası yorumlar 5. sezon konusuna geldiği için bu konu için biraz acele edildiği kanısındayım. Ha bu benim görüşürüm, mod ben olsaydım böyle yapardım başkası ne yapar onu bilemem. 4. sezonda öyle yaptık demek iyi bir gerekçe değil. Benim düşünce yapım bu yönde olduğu için o da bir hatadır bana göre. Final bölümü bu kadar tazeyken açılması gereksiz onun dışında eleştiri yapılacak bir nokta yok zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...