Bella Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 tamam be yanlış okudum.dikkat çektirici yazamamış.kendisi gibi yazamıyor yazık.ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Dartanian said: benim hava almam lazm az.... ağzınla iç lan şunu sen de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 ginaly said: bezelye kadar aklınla bana ayar vermeye kalkarsan böyle olur bella. kes lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kazýmkarabekir Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Dartanian said: Yine ağlıyorum çok sıkıldım :'( unutamıcam allahta belamı versinBENİMDE AKLIMA GETİRDİN ALLLAH BELANI VERSİN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 şş noluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 pogodi said: a pardon ben senle konuşmuyodum Bella said: tamam be yanlış okudum.dikkat çektirici yazamamış.kendisi gibi yazamıyor yazık.ehe of ya tüm cansınlar peşimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 dışarda kilo kilo karı var. boşver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Dartanian said: benim hava almam lazm az.... ii olur gez dolas sonra kendine gel kimse için değmez,ne üzüyosun kendini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 kurtuluş bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 kazımkarabekir said: Dartanian said: Yine ağlıyorum çok sıkıldım :'( unutamıcam allahta belamı versinBENİMDE AKLIMA GETİRDİN ALLLAH BELANI VERSİN bak bende başladım ağlamaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Aslında diyorum ki böyle belli mevsimlerde bu tarz depresif arkadaşları ve başından kötü olaylar geçen insanları bi yerde toplayalım, güzel bi organizasyon yapalım. acaba terkedilen bir kız ile terkedilen bir erkek birbirini çeker mi? çeker gibi geliyor bana. bu organizasyon sonrasında gençlerimiz eski sevgili sorunsallarından kurtulur, ülkemiz bilim ve atatürk ün ışığında medeniyete biraz daha ilerler, benim de cebim dolar f430'a biraz daha yaklaşırım. ayrıca bir iki tane de biz düşürürüz belki di mi hajı ejejjejejje. hacı. hacı? lan cevap versene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 fede said: dışarda kilo kilo karı var. boşver 45 kilo sarsana bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 elesso said: kazımkarabekir said: Dartanian said: Yine ağlıyorum çok sıkıldım :'( unutamıcam allahta belamı versinBENİMDE AKLIMA GETİRDİN ALLLAH BELANI VERSİN bak bende başladım ağlamaya bunu gören ben dururmuyum bende başladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 mutlu olduysan ayar veren moduma geri dönebilirim ginaly.(tu) dartanian sen de bırak geçmişi ya geçmişe mazi derler.uğraşmanın da sonu yok öyle facebookuna falan baktırma.kim kimi unutamamış ya.herşey geçiyor.ağlama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 acılı acısız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 yarın topike bakıp gülceksin dartanian Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 dartanyan, koyiym da yaylan. geçti mi ağlaman? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 sedefe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kazýmkarabekir Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Saeros said: dartanyan, koyiym da yaylan. geçti mi ağlaman?EHE EHE EHE yürrüü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Ve hatta diyorum ki, kardeşlerim bu olaylar karşısında birleşik pati güçlü pati misyonumuza yakışır bir biçimde hareket edip Eski Sevgili Buluşmaları düzenlemeliyiz. PAti bünyesindeki kardeşlerimiz birbirleriyle kaynaşırken dertlerini unutup, daha başarılı trollerin yapılabildiği, trollenen sitelerin kimin trollediğini bulup counter troll yapamadığı bir geleceğe doğru yol alabiliriz. Hacı sen ne düşünüyorsun bu konuda? Haci. ALoo kime diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 kazımkarabekir said: EHE EHE EHE yürrüü düzelttim senin için, parmağını enterda unutmuşsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 bugün kavuşamayıp da ağladıklarınız yarın "sizin için sırf varlığı bile huzur veren insanlar korosuna" katılcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kazýmkarabekir Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Saeros said: kazımkarabekir said: EHE EHE EHE yürrüü düzelttim senin için, parmağını enterda unutmuşsun.yok maksat imleci aşağıya kaydırırken geçen zaman diliminde fantazi kurmanı sağlamaktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Balkondaydım içimi döktüm kendi kendime konştum 5-10dk kendime kızıyorum ben hala onu unutamadğım hayatımda daha önemli şeyler varken daha başka sorunlaırm varken onun içina ğldm için.Evet çok seviyorm canımdan çok seviyorum onun da umrunda değil.Msj attım off diye cwp geldi.. @pogodi:Yarın gülemicem bilnicim yerinde ama içince dışa vurulmuş versiyonu çok sıkıldım. @saeros: ehe :) @Kazım: kusra bakma hac hatrlmatk istmezdm @ginaly: Hacı 2 trolle de kyefim yernegelsin :) :( @ fede: Fatih allah bizim belamızı versin çok salağız. @ bella: ne diceğimi unuttum neyse ya cnmz saolsun harkadşlar yaşıyoruz sonuçta öyle ya da böyle... :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar