Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 ahahaha yapılsın ibret olsun içmeyin bu kadar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 pogodi said: yalnız bizim kuşağın kızlarının yarısının adı gizem ay en çok ilgimi çeken şey bu oldu. benim adımı da gizem koyucaklarmış. o dönem bi sürü dansözün adı gizem'miş. o yüzden koymamışlar sdfkl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 dansozluk serefli bi meslek saygisizlik yapma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Dartanian said: ya napae sarhoştm off iyice rezil oldk hay ben daha da rezil edeyim kendimi. senin yaptıklarını ben bazen sarhoş diilken bile yapıyodum. ve böyle sende kendimi gördüm. ve çok eğlendim. ve çok salaksın sdfhjskdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 kızın olursa dansöz yap o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 *rimshot* bravo got oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
superwiz Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 içki bütün kötülüklerin anasıdır,yaşasın şalgam suyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 dinci Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
superwiz Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 napae said: Dartanian said: ya napae sarhoştm off iyice rezil oldk hay ben daha da rezil edeyim kendimi. senin yaptıklarını ben bazen sarhoş diilken bile yapıyodum. ve böyle sende kendimi gördüm. ve çok eğlendim. ve çok salaksın sdfhjskdf Ulan bi kızın kendinde beni görmesine mi yanayım hakaret yediğime mi bilemedim asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Bence sevgilimin postunu benden izinsiz alıntı yaptığına yan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 çok içtine yan bence :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 ginaly said: Bence sevgilimin postunu benden izinsiz alıntı yaptığına yan. Aşkiton ilk beni alıntılamış önce o başlattı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 peder dün geldi alkollüydü baya içmiş zaten ben 2 buçukta baba ben yatıyom dedim o içiyodu sabah kalktım hala içiyo şu anda hala içmekte. alkolün kokusu geldikçe canım da çekmiyo diil hani ama işte evde olmasalar ah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Dartanian said: ginaly said: Bence sevgilimin postunu benden izinsiz alıntı yaptığına yan. Aşkiton ilk beni alıntılamış önce o başlattı ben ona izin verdim zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Nası bi aile abi.En düzgün aile karşılıklı her gece içebildiğin ailedir (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 ginaly said: Dartanian said: ginaly said: Bence sevgilimin postunu benden izinsiz alıntı yaptığına yan. Aşkiton ilk beni alıntılamış önce o başlattı ben ona izin verdim zaten. Sendeki sadece kendine güvensizlik korkuyosun onu kaybetmekten ona da güvenmiyosun ayrıca asdsafsafsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 niye güvenmesin bana? psikolog musun ,hemen utkuyu çözdüğünü sanıyosun falan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 bak cevab veremedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 aldın işte cevabını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Dartanian said: bak cevab veremedi öyle olmaz böyle yapılır o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 işte kaliteli üye / çaşıt üye farkı. teşekkürler körmit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Harputlu İshak Efendi gibi bi kaynak varken diğerlerine gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
superwiz Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 efendim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar