Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeni kasam nasıl ?

Arkansis

Öne çıkan mesajlar

hay bu Türkçenin içimize soktuğu fesatlık....

süper bişey yalnız çok pahalıya patlarmı acep_???[signature][hline]Düşünmemeyi düşünür müsünüz?Düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı" düşünür müsünüz? Düşünmemeye çalışmamayı düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı düşünme" diye düşünür müsünüz?Sonra düşünmeden duramadığınızı düşünür müsünüz?
Sosyal ağlarda paylaş

nerden bulurum ben bunları
yapmak istiyoooooruuum kıskandım[signature][hline]Düşünmemeyi düşünür müsünüz?Düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı" düşünür müsünüz? Düşünmemeye çalışmamayı düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı düşünme" diye düşünür müsünüz?Sonra düşünmeden duramadığınızı düşünür müsünüz?
Sosyal ağlarda paylaş

bu kasa deil lan saheser ahaha hani grafit duvara yapılırdı ya sımdı kasa ustune yabılanınıda baslatcaksınız hll ne diim =)[signature][hline]|Pyro|
karpuz, 20 Mayıs 2004 20:47 tarihinde demiş ki:
bazen şey olur böyle eve giderken "ya biri beni sniperla izliyosa vurmak üzereyse" diye hoplaya zıplaya koşarım eve ki vuramasın ateş etse bile :)
Sosyal ağlarda paylaş

Bir kere kasayı yapsanız bile ayrıcana su soğutma sistemi yapmanız lazımki oradaki ne satılan birşey ne de yapıldığı anlatılıyor. Ben Thermaltake V7000A Wingo mdan memnunum valla. Zati kasama böyle renkler menkler yapamam aman...[signature][hline][a.k.a: Sage, Bloodyblade, Gilquaril,Firebat,[Fire]Sage, [SCKF]Firebat, [SoFD]Firebat, Fire-M@n]
Bonus 05 February 2004 20:02 tarihinde demiş ki:

Siz bir de çırpıya para mı veriyorsunuz?
*casts spell:Summon iyi çırpı*
Sosyal ağlarda paylaş

Kendin yap kendin ye bu Swz[signature][hline][a.k.a: Sage, Bloodyblade, Gilquaril,Firebat,[Fire]Sage, [SCKF]Firebat, [SoFD]Firebat, Fire-M@n]

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Diablo, 29 Mayıs 2004 00:41 tarihinde demiş ki:
benim kasada da neon var ehe

bildigimiz neon ? neon gazı mı yani? =)[signature][hline]|Pyro|
karpuz, 20 Mayıs 2004 20:47 tarihinde demiş ki:
bazen şey olur böyle eve giderken "ya biri beni sniperla izliyosa vurmak üzereyse" diye hoplaya zıplaya koşarım eve ki vuramasın ateş etse bile :)
Sosyal ağlarda paylaş

www.dijitalcenter.com da en abidik gubidik kasa aksesüarlarını bile bulabilirsiniz. :)[signature][hline][a.k.a: Sage, Bloodyblade, Gilquaril,Firebat,[Fire]Sage, [SCKF]Firebat, [SoFD]Firebat, Fire-M@n]

Sosyal ağlarda paylaş

Ya bugün forumamı yazdım msn den bir arkadaşa mı soleidm bilmiyorum. Ama anlatıcam..

Dün mü bugün mü unuttum bak sarhoşluğa verin. neyse.. Ram lazımdı indim teknik destek'e oha dedim ne kasalar çıkmış bole saydam içinde mavi falan ışıklar var sese göre titriyo. Bide işyeri olduu için çıkarıyorlar onları takmışlar döşemişler duvarlara içerdede satisfaction açlıo her basda yanıp sönüo manyak ortam yapmışlar. Ulan amma laubali yer dedim burası ueuehue[signature][hline]üflentius.............
Doğru Düzgün Soru Sormanın Yolları
Sosyal ağlarda paylaş

bnim kasa tamamen şeffaf ışıkmı mışıklı afilli bişii bende kendim yapcam şu malzemeleri bi bulam süper ama yaaa[signature][hline]En Büyük Çaykur Rize
Kız Duası
Bismillahi Rahmani Rahim Allahım Elhamın Dürüsü İle Kızların Sürüsü İle Her Gün Birisi İle Gezmeyi Nasip Eyle Yarabbim
AMİN
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...