Disease Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Elinde olan fln varsa bi bakabilirmi ya erkek parfümleri markamı ve ne kadar fiyat aralığında nette bi bulamadım e-kataloğunu oofof Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 bildiğin kadarıyla düşük oluyor onların fiyatları bir de indirim dönemleri oluyor o zamanlar çok daha ucuz oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Ve burada da avoncu gençler varsa lütfen fikirtepeye gelin. Sizi süpriz hediyeler bekliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disease Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 aahahah yok ya markamı değilmi onu örenmek istemiştim hani boss fln mı satıyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 hayır onların kendi markaları var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 ve cok dandikler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 bazıları güzel kokuyor yau arkadaşım kullanıyodu güzeldi o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 kokuları güzelde kalıcı değiller. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 full speed güzeldi sdkjhf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disease Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 ok konuyu değiştirelim şimdi avonu geçtik ^^ . pogodi sende bi hatunsun doğum gününde bi kıza ne almalı sence erkek arkinden ne beklerdin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 http://www.pazarmetre.com/i/ui/300x300/24/24660.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 avon kataloğu. hmm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Disease said: ok konuyu değiştirelim şimdi avonu geçtik ^^ . pogodi sende bi hatunsun doğum gününde bi kıza ne almalı sence erkek arkinden ne beklerdin KIYAFET İSTERDİM. geri kalan bütün hediyeleri gereksiz buluyorum. burdan bir paticik üyesi olan erkek arkadaşıma selam gönderiyor öpüyorum mucx. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Otedengelen Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 yapmayın etmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 imzaya bak forumtr sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disease Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 userbarla donatasım var imzamı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 pogodi said: Disease said: ok konuyu değiştirelim şimdi avonu geçtik ^^ . pogodi sende bi hatunsun doğum gününde bi kıza ne almalı sence erkek arkinden ne beklerdin KIYAFET İSTERDİM. geri kalan bütün hediyeleri gereksiz buluyorum. burdan bir paticik üyesi olan erkek arkadaşıma selam gönderiyor öpüyorum mucx. DAS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Şimdi bi elmas kolye, efendime söyliyim bi pırlanta yüzük almasın mı? Bence daha güzel öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 ay bi düşüniim dfgd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 roket adam said: avon kataloğu. hmm. avon bizim okula sponsor olmuş lan caner Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 benn oriflameciyim ve en güzel erkek kokuları (mebvsime göre) S8, Togather ve Solliden özellikle solliden ama yılda bir kere sınırlı sayıda satışa çıktığı için kullanmaya kıyamıyorum ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 asıl ben sultanahmetten böle küçük şişede satılan parfüm gibi bişi aldım muhteşem! adı şehrazat ve o kadar güzel kokuyor ki kullanmaya kıyamıyorum.mor renkli şirin birşey ^^ arabistandan geliyormş.kendimden geçiyorum kokusunu duyunca valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 litresi 150.000 liradır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 lan avon, oriflame falan mı kullanıyonuz fakirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 @Bella: o hacıyağı.. camilere giderken amcalar sürüp inanmayanları etkisiz hale getiriyorlar. bunun için varlar.. kendinden geçiyor ama düşüp bayılmıyorsan azcık inanıyorsun demektir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar