Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Transferler 2009-2010

Rewendor

Öne çıkan mesajlar

hozceri said:

LUGANO, yuvasında kalmaya karar verdi

Fenerbahçe, sözleşmesi biten Lugano ile yeniden anlaştı.

Fenerbahçe, sözleşmesi sona eren Uruguaylı defans oyuncusu Diego Lugano ile yeniden anlaşmaya vardı.

Şunu yazıyorsan altına bir de kaynak atıver sana zahmet. Ha kaynak yoksa da oranızdan buranızdan sallamayın lütfen.
Sosyal ağlarda paylaş

Burayı ANTU forumu zannetmiş sanırım bazı arkadaşlar.
NtvSpor.net'te yok.
Fenerbahce.org'da yok.
Hürriyet anlaşıldı demiş.
Sabah tekrar görüşülüyor demiş.
Yanlış hatırlamıyorsam Sporx tekrar görüşülecek yazmıştı.
Ha tutup da anlaşma sağlandı Lugano tekrar Fenerbahçe'de yazdıysan altına kaynak yazarsın yada ben kaynağım dersin yada ben gelir oranızdan buranızdan uydurmayın derim.
Sosyal ağlarda paylaş

BulletRide said:

Benim anlamadığım bu Lugano Türkiye liginin açık ara en iyi stoperi.

Güney Amerika'dan geldiğinde aynı apolete sahipti Zlatan'ı,Drogba'yı falan kitlemiş bir adam, bir allahın kulu Avrupa takımı bu adamı istemedi,teklif götürmedi.Adam kaldı Fenerbahçe'de.

Lugano zaten Türkiye'ye gelmeden önce ön libero oynuyodu bildiğim kadarıyla.

Avrupa takımları istemedi çünkü birkaç dev takım dışında hepsi parasını elinde tutma çabasında. Lugano FB'den 4 milyon Euro istedi, 4 milyon Euro'yu da hiçbir takım vermez o adama, o kadar uzun boylu değil. Dünya yıldızları yarısını alıyor çoğu takımda onun. Adam FB'nin 3 milyonluk teklifini reddetti başta, millet de haliyle 3ü reddeden bu adama daha yükseği verecek halimiz yok dediler.

Ha bir de Türkiye'nin en iyi stoperi bence Song'dur (gerçi bu sezon ayrıldı galiba Türkiye'den) ama yanlış anlaşılmasın Lugano da gayet iyidir gözümde.
Sosyal ağlarda paylaş

BulletRide said:

Benim anlamadığım bu Lugano Türkiye liginin açık ara en iyi stoperi.

Güney Amerika'dan geldiğinde aynı apolete sahipti Zlatan'ı,Drogba'yı falan kitlemiş bir adam, bir allahın kulu Avrupa takımı bu adamı istemedi,teklif götürmedi.Adam kaldı Fenerbahçe'de.

adam yavas,araya cok top kaçırıyor ve atak başlatamıyor.standart yavas savunmacı
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...