FromTheHell Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Phyxantar said: yahu sanki geldiginde luganoyu nobreyi alexi deividi falan tanıyodunuz da şimdi tanınmıyor diye lef ediyosunuz nasıl olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Phyxantar said: yahu sanki geldiginde luganoyu nobreyi alexi deividi falan tanıyodunuz da şimdi tanınmıyor diye lef ediyosunuz Yok artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yezid Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Phyxantar said: yahu sanki geldiginde luganoyu nobreyi alexi deividi falan tanıyodunuz da şimdi tanınmıyor diye lef ediyosunuz inanmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistftw Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 hozceri said: LUGANO, yuvasında kalmaya karar verdi Fenerbahçe, sözleşmesi biten Lugano ile yeniden anlaştı. Fenerbahçe, sözleşmesi sona eren Uruguaylı defans oyuncusu Diego Lugano ile yeniden anlaşmaya vardı. Şunu yazıyorsan altına bir de kaynak atıver sana zahmet. Ha kaynak yoksa da oranızdan buranızdan sallamayın lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 e kalmış ya. gümbür gümbür sölüo tüm televizyonlar. niye atar yapıonuz adama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 rasit sen burayı ultraslan, forzabjk forumu falan sandın heralde? kaynak yok kaymak var. aç bak kaynağı kendin bul hurriyette falan yazıyodu bugun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistftw Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Burayı ANTU forumu zannetmiş sanırım bazı arkadaşlar. NtvSpor.net'te yok. Fenerbahce.org'da yok. Hürriyet anlaşıldı demiş. Sabah tekrar görüşülüyor demiş. Yanlış hatırlamıyorsam Sporx tekrar görüşülecek yazmıştı. Ha tutup da anlaşma sağlandı Lugano tekrar Fenerbahçe'de yazdıysan altına kaynak yazarsın yada ben kaynağım dersin yada ben gelir oranızdan buranızdan uydurmayın derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 uydurur abi sanane ya? IBRAHIMOVIC BESIKTASTA BOMBA İLHAN MANSIZ GS İLE ANLAŞTI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Trabzon Malezya'dan Erghani Ztrakov'la anlaşmış son dakika. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 yarın gs transfer açıklayabilir maçtan önce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 fenerin defansı baya iyi oldu yalnız. lugano bilica bekir gokhan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistftw Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Zegna Fizban'ın mesajına katılıyor musun uydurmak serbest mi? Eğer öyleyse bugün akşam 1000 tane oyuncu transfer edicem boş bi vaktimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 http://www.iha.com.tr/haber/detay.aspx?nid=81246&cid=6 al buyur kaynak. iha hatta buyur burdan yak http://www.google.com/search?rlz=1C1CHMB_trTR325TR325&sourceid=chrome&ie=UTF-8&q=lugano+fener+anlaştı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 yannız onu bunu bilmem.fener saglam kadro kurdu. daum zamanı da hakkaten baya iyi top oynuolardı.ama bu sefer o kadar transfer arasında daum tek hataymıs gibi geldi bana. baya saglam oldular Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Bence bilicaya bel bağlamak büyük hata.Tabi ben buna üzülmüyorum.Hatta seviniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 valla gökhan zan'a bel bağlamaktan iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 abi bel bağlama deyimi ne kötü ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 DoGMeaT said: valla gökhan zan'a bel bağlamaktan iyidir AHEUSDHFSDHF çok iyi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 raistftw said: Şunu yazıyorsan altına bir de kaynak atıver sana zahmet. Ha kaynak yoksa da oranızdan buranızdan sallamayın lütfen. pardon abi dun aksam giremedim daha yeni girdim gördüm aha burda gördüm http://www.nethaber.com/Spor/109409/LUGANO-yuvasinda-kalmaya-karar-verdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Benim anlamadığım bu Lugano Türkiye liginin açık ara en iyi stoperi. Güney Amerika'dan geldiğinde aynı apolete sahipti Zlatan'ı,Drogba'yı falan kitlemiş bir adam, bir allahın kulu Avrupa takımı bu adamı istemedi,teklif götürmedi.Adam kaldı Fenerbahçe'de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 kimse luganoya türkiye'de kazandığı parayı vermiyor çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Kaç alıyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 3 milyon avro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 BulletRide said: Benim anlamadığım bu Lugano Türkiye liginin açık ara en iyi stoperi. Güney Amerika'dan geldiğinde aynı apolete sahipti Zlatan'ı,Drogba'yı falan kitlemiş bir adam, bir allahın kulu Avrupa takımı bu adamı istemedi,teklif götürmedi.Adam kaldı Fenerbahçe'de. Lugano zaten Türkiye'ye gelmeden önce ön libero oynuyodu bildiğim kadarıyla. Avrupa takımları istemedi çünkü birkaç dev takım dışında hepsi parasını elinde tutma çabasında. Lugano FB'den 4 milyon Euro istedi, 4 milyon Euro'yu da hiçbir takım vermez o adama, o kadar uzun boylu değil. Dünya yıldızları yarısını alıyor çoğu takımda onun. Adam FB'nin 3 milyonluk teklifini reddetti başta, millet de haliyle 3ü reddeden bu adama daha yükseği verecek halimiz yok dediler. Ha bir de Türkiye'nin en iyi stoperi bence Song'dur (gerçi bu sezon ayrıldı galiba Türkiye'den) ama yanlış anlaşılmasın Lugano da gayet iyidir gözümde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 BulletRide said: Benim anlamadığım bu Lugano Türkiye liginin açık ara en iyi stoperi. Güney Amerika'dan geldiğinde aynı apolete sahipti Zlatan'ı,Drogba'yı falan kitlemiş bir adam, bir allahın kulu Avrupa takımı bu adamı istemedi,teklif götürmedi.Adam kaldı Fenerbahçe'de. adam yavas,araya cok top kaçırıyor ve atak başlatamıyor.standart yavas savunmacı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar