raistftw Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Max haberi gerçekse çok sevindim çok yakışır Barca'ya. Maicon da Real'e gitsin :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 bu barça yine yargılayacak reali =( eğer forlan'ı alıp eto'o yu yollarlarsa, oh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Melo -> Juventus güzel transfer, ön liberoda ciddi eksiği vardı Juve'nin, hala Viera'yı arıyor. Ne poulsen ne Thiago para etmez. Melo fena değildir konfederasyon kupasında, toparlar gibi o bölgeyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 meloyu satan corvino'nun. Fiorentina'da yeri doldurulmayacak adam melo, saçma sapan işler yapıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Marchionni (Juve) --> Fiorentina Melo transferinde kullanılmış, Juve Melo için 21 milyon + Machionniyi vermiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistftw Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Dünyanın parasını aldı Fiorentina. İki taraf için de çok faydalı ticaret oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 fb'ye nilmar diye bişi duydum. nası adamdır? mevkiisi nedir bu elemanın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Nilmar forvet,Lyon'da pek tutmamıştı döndü Brezilya'ya yine fena oynamıyor.Arada Brezilya milli takımında oynamışlığı var Copa America'da falan. Ama çok üst düzey katkısı olmaz bence Bu arada Vassell transferi hiç olmamış diyorlar şok geçirdim : http://www.ntvmsnbc.com/id/24983916/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistftw Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Alamazlar bence Nilmar'ı.Alırlarsa başarılı olur Tr'de. Ama eğer Güiza'yı satabilirlerse ordan gelicek ekonomik gelirle transfer edilebilir çok da faydalı olur. Brezilyalı'lar çok uymuyor Fransa ligine. TR'de Fenerbahçe'nin diğer Brezilyalı'larıyla çok iyi performans yakalayabilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 mokoko said: fb'ye nilmar diye bişi duydum. nası adamdır? mevkiisi nedir bu elemanın? Nilmar iyi adam bayağı, daha çok genç. 18inde falan avrupaya geldi, fransada batırdı geri döndü, şimdi ülkesinde döktürüyor. Hızlı ve teknik forvet. CL'de Avrupa liginde falan da etkili olur bayağı. Ama fiziksel olarak çok zayıf bacak kadar velet, o yüzden bizim ülkemizdeki kasap defans anlayışında kaybola hatta kariyerini bitirecek sakatlıklar alabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Nilmar çok kaliteli adam. Ama Lyon'da pek tutunamamıştı ülkesine dönmüştü geri, tek soru işareti o olur. Güney Amerikalıların o konuda sağı solu belli olmuyo bazen, malum. Gelir de ülkeye ve lige uyum sağlarsa çok verimli olur. O açıdan gelmese de olur :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 nilmarı alırsa fener süper olur fmde kraldır kendisi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Yalnız FB oyuncusu değil ki Nilmar. Fenerbahçe durarak top oynuyor, yavaş tempoda yürüye yürüye oynuyo yani. Geçen Daum döneminden beri böyle bu. Nilmar'ın en önemli olayı hızı, aşırı hızlı ve o sırada kontrolü iyi. Yani sisteme uymaz. E Alex, Semih, Selçuk gibi yavaş adamlar varken de FB'nin hızlanması pek mümkün değil, o yüzden uyum sorunu yaşayabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 semih mi yavas abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Yani bence yavaş oyuncu. Semih'in olayı beklenmedik anda beklenmedik yerde bitmesi, pozisyonu çok iyi süzüp direkt olarak en doğru anda doğru yerde olması. Ama öyle çok hızlı depar attığını ya da ne bileyim çok çabuk düşünmeden tek pasla takım hızlandırdığını veya pozisyon yarattığını görmedim hiç ben. Belki bana denk gelmemiştir bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Semih yavaş evet.Hızlı bir oyuncu değil ama top kontrolü ve özellikle istenildiğinde adrese teslim atabilecek kadar da iyi pasör olabilecek bir oyuncu Semih.Alexin kendisi yavaş ama ani ve adrese pas atabilecek kapasite onda da mevcut.Selçuk bu sene oynamaz zaten muhtemelen.Fenerin olayı hızlı oynamaktan ziyade çift forvete dönebilmek.Yoksa bu takıma Anelka gibi adam da geldi.Kezman da.İlk geldiğinde Guiza da bunlara benzer oyuncuydu.Hızlı oyuncular ama hücuma hızlı çıkamıyor Fener.Oyuncular yavaş ama takımı hızlı oynatabilecek kapasiteleri var.Orta saha da bitiyor iş.Çift forvet oynayabilmekte çok önemli... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 darius vassel patlamış. ankaragücü gg http://www.ntvmsnbc.com/id/24983916/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 abi siz nasıl haber okuyosunuz yahu futbolcuyla anlaşmışlar menejerle anlaşamamışlar ki bu adamı geri göndermemek için onlada bi şekilde anlaşıcaklardır bence. hemen kötü yerine bakıyosunuz lan haberin bi durun ben bile sevindiydim hayranıydım zamanında adamın aston villadayken felan süper olur yani bi şekilde anlaşsalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 kermit asıl sen nasıl okuyon olm haberi "Darius Vassell ile zaten hiçbir şekilde anlaşma yapılmamıştı. " yazmış adam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 abi orda kulağımla duydum felan diyo kulaktan duyma haberi söylüyo e bu adam ankaraya kadar geldiyse var bişeyler sonuçta yahu. yalan haber diycemde bu kadar yalan olmaz hani gazeteye giydirirsin formayı ps ile koyarsın fotoyu öyle de değil. haberi yazan adam duyduğu 2 3 şeyi yazmış ben yakın takipteyim bu haberi ankaragücü anlaşcak bu adamla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 bakalım inşallah gelir de 2 hafta olmuş ses yok daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Lucio (B.Münih) ---> Inter B.Münih kendi açıklamış gitmek istedi biz de olumlu yaklaştık diye. 2 gün önce fenerle de ismi geçiyodu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Rewendor said: Lucio (B.Münih) ---> Inter B.Münih kendi açıklamış gitmek istedi biz de olumlu yaklaştık diye. 2 gün önce fenerle de ismi geçiyodu. Oldum olası sevmişimdir Lucioyu.Gördüğüm en teknik stoper oyuncusu günümüzde.Fizikli olmasından dolayı ağır olmasına rağmen Brezilyalı olmasının verdiği avantajlada çatır çatır adam geçebilen bir oyuncu.Servetin eskiden beri Lucio gibi defanstan topla hücuma çıkışını az izlememişizdir:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Mourinho Brezilyalılara baya saydırmıştı,yine Brezilyalı gelmiş enteresan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Fenerbahçe Maurício ile büyük ölçüde anlaşmış kaynak DHA http://www.transfermarkt.de/de/spieler/53286/mauricio/profil.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar