Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Transferler 2009-2010

Rewendor

Öne çıkan mesajlar

Alamazlar bence Nilmar'ı.Alırlarsa başarılı olur Tr'de. Ama eğer Güiza'yı satabilirlerse ordan gelicek ekonomik gelirle transfer edilebilir çok da faydalı olur. Brezilyalı'lar çok uymuyor Fransa ligine. TR'de Fenerbahçe'nin diğer Brezilyalı'larıyla çok iyi performans yakalayabilirler.
Sosyal ağlarda paylaş

mokoko said:

fb'ye nilmar diye bişi duydum. nası adamdır? mevkiisi nedir bu elemanın?

Nilmar iyi adam bayağı, daha çok genç. 18inde falan avrupaya geldi, fransada batırdı geri döndü, şimdi ülkesinde döktürüyor. Hızlı ve teknik forvet. CL'de Avrupa liginde falan da etkili olur bayağı. Ama fiziksel olarak çok zayıf bacak kadar velet, o yüzden bizim ülkemizdeki kasap defans anlayışında kaybola hatta kariyerini bitirecek sakatlıklar alabilir.
Sosyal ağlarda paylaş

Yalnız FB oyuncusu değil ki Nilmar.

Fenerbahçe durarak top oynuyor, yavaş tempoda yürüye yürüye oynuyo yani. Geçen Daum döneminden beri böyle bu. Nilmar'ın en önemli olayı hızı, aşırı hızlı ve o sırada kontrolü iyi. Yani sisteme uymaz. E Alex, Semih, Selçuk gibi yavaş adamlar varken de FB'nin hızlanması pek mümkün değil, o yüzden uyum sorunu yaşayabilir.
Sosyal ağlarda paylaş

Yani bence yavaş oyuncu. Semih'in olayı beklenmedik anda beklenmedik yerde bitmesi, pozisyonu çok iyi süzüp direkt olarak en doğru anda doğru yerde olması. Ama öyle çok hızlı depar attığını ya da ne bileyim çok çabuk düşünmeden tek pasla takım hızlandırdığını veya pozisyon yarattığını görmedim hiç ben. Belki bana denk gelmemiştir bilmiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Semih yavaş evet.Hızlı bir oyuncu değil ama top kontrolü ve özellikle istenildiğinde adrese teslim atabilecek kadar da iyi pasör olabilecek bir oyuncu Semih.Alexin kendisi yavaş ama ani ve adrese pas atabilecek kapasite onda da mevcut.Selçuk bu sene oynamaz zaten muhtemelen.Fenerin olayı hızlı oynamaktan ziyade çift forvete dönebilmek.Yoksa bu takıma Anelka gibi adam da geldi.Kezman da.İlk geldiğinde Guiza da bunlara benzer oyuncuydu.Hızlı oyuncular ama hücuma hızlı çıkamıyor Fener.Oyuncular yavaş ama takımı hızlı oynatabilecek kapasiteleri var.Orta saha da bitiyor iş.Çift forvet oynayabilmekte çok önemli...
Sosyal ağlarda paylaş

abi siz nasıl haber okuyosunuz yahu
futbolcuyla anlaşmışlar
menejerle anlaşamamışlar ki bu adamı geri göndermemek için onlada bi şekilde anlaşıcaklardır bence.
hemen kötü yerine bakıyosunuz lan haberin bi durun
ben bile sevindiydim
hayranıydım zamanında adamın aston villadayken felan süper olur yani bi şekilde anlaşsalar.
Sosyal ağlarda paylaş

abi orda kulağımla duydum felan diyo
kulaktan duyma haberi söylüyo
e bu adam ankaraya kadar geldiyse var bişeyler sonuçta yahu.
yalan haber diycemde bu kadar yalan olmaz
hani gazeteye giydirirsin formayı ps ile koyarsın fotoyu öyle de değil.
haberi yazan adam duyduğu 2 3 şeyi yazmış
ben yakın takipteyim bu haberi ankaragücü anlaşcak bu adamla.
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:

Lucio (B.Münih) ---> Inter

B.Münih kendi açıklamış gitmek istedi biz de olumlu yaklaştık diye. 2 gün önce fenerle de ismi geçiyodu.

Oldum olası sevmişimdir Lucioyu.Gördüğüm en teknik stoper oyuncusu günümüzde.Fizikli olmasından dolayı ağır olmasına rağmen Brezilyalı olmasının verdiği avantajlada çatır çatır adam geçebilen bir oyuncu.Servetin eskiden beri Lucio gibi defanstan topla hücuma çıkışını az izlememişizdir:)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...