Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Masquerade said: Yeni transferimiz bu geceyarısı saat 03.00′te açıklanacak. Şu an yolda kendisi. Melih abi de tuttursun artık yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Silphatos said: |Joker| said: Menajer Murat Kuş da ''Nihat halen Villarreal'in futbolcusu. Askerlikten sonra ne olacağı belli olmaz. Oturulur, konuşulur'' diye konuştu. Milli futbolcu önceki gün sağlık kontrolden geçmişti.[/i] Nasıl yani? LOLWUT şaka yapıyor herhalde, veyahut demirören ölsün. gerçi her şekilde nihat'tan iş geçti bence, oynasa nolur oynamasa nolur. inşallah yanılırım orası ayrı. Dövizli askerlik kanunundan yararlanabilmesi için yurda kesin dönüş yapmaması gerekiyor, o yüzden öyle söylüyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Lancelion said: Masquerade said: Yeni transferimiz bu geceyarısı saat 03.00′te açıklanacak. Şu an yolda kendisi. Melih abi de tuttursun artık yeter. Amen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 eee saat 03:00 transfer falan açıklanmadı? Yarım saat önce yatçaktım dur bakiim 3ü bekliyim dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Melih abi yine fail. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Zayton Cup Galatasaray'da... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 ne yazık ki karavana oldu saat 3.21 oldu bi bok yok.. -rep bastım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 eh. kader kısmet işi. :p ön libero imiş gündemdeki adamın mevki. nedense aklıma mehmet orelyo geldi. :p çıkar kokusu 1-2 güne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Quadrophenia said: Silphatos said: |Joker| said: Menajer Murat Kuş da ''Nihat halen Villarreal'in futbolcusu. Askerlikten sonra ne olacağı belli olmaz. Oturulur, konuşulur'' diye konuştu. Milli futbolcu önceki gün sağlık kontrolden geçmişti.[/i] Nasıl yani? LOLWUT şaka yapıyor herhalde, veyahut demirören ölsün. gerçi her şekilde nihat'tan iş geçti bence, oynasa nolur oynamasa nolur. inşallah yanılırım orası ayrı. Dövizli askerlik kanunundan yararlanabilmesi için yurda kesin dönüş yapmaması gerekiyor, o yüzden öyle söylüyorlar. yok oyle bisi. fener emreyi transfer ettikten sonra askere gitti cocuk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorante Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Chelsea Yuri Zhirkov'u almış fiyat 18 milyon paund.Cok iyi bir transfer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 tam bunu yazmaya gelmiştim... bencede iyi transfer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 chelsea dışında başka klübe gideceğini sanmıyordum zaten :) zhirkov çok değişik bi adam , sadece kanatta oynıyabilen oyuncu çok azaldı dünyada , türünün tek örneği gibi neredeyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 GS'nin yeni transferi R.Madrid'den olacak muhtemelen. Sneijder falan diyerek kafa bulandırmaya çalışıyolar yine Keita için Govou falan dedikleri gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistftw Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Ya biri şu Necati'yi öldürebilir mi hayrına. Bu kadar karaktersiz bir insan olamaz. İspanya 2. Liginde tek gol atamayıp nasıl Galatasaray'da forma giymeyi umabiliyor hala. Birde utanmadan benim başıma gelenler Arda'nın,Sabri'nin de başına gelicek falan demiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Necati'ye noldu anlamadım zaten, ilk geldiğinde gayet iyi oyuncuydu, parlaktı, tekniği de iyiydi falan, milli takıma kadar yükseldi hatta milli takımın 500. golünü falan attı. Canavar gibi oyuncuyken bi anda çöktü sonra şimdi de ispanya ikinci liginde bile oynayamıyo. Hakkaten çok garip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 tunch said: chelsea dışında başka klübe gideceğini sanmıyordum zaten :) zhirkov çok değişik bi adam , sadece kanatta oynıyabilen oyuncu çok azaldı dünyada , türünün tek örneği gibi neredeyse. sanırım bu türe uyan zambrotta ve camoranesi var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Camoranesi'yi milli takımda inatla göbekte oynatıyolar, o da verimsiz oluyor haliyle. Şimdi nasıl bilmiyorum da Robben ve Ribery de eskiden sırf kanat adamıydı hala öyle olabilir. Zaten genelde kanat adamları ortaya geçmiyor, ortadaki 10 numara konsepti azaldığı için 10 numara oyuncular kanada geçiyorlar (son güncel örnekleri Messi, Ronaldinho) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inprc Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 owen ın olayı çok fena. owen liverpool şehrinin diğer takımı everton lı bunu bilmiyordum ama adam everton lıymış ve bunu bütün ingiltere biliyormuş zaten. owen liverpool da oynarken bile bunu reddetmemiş. ama liverpool altyapısından yetişti ve efsane oldu şimdi liverpool un everton la birlikte ezeli rakibi ve nefreti olan man.u a gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 bişey olmaz rooney de evertonlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 tabata 8.5 milyon euro bjk dıolar tüpçü saçıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Yapmayın aman diyim, 8.5 milyon verilirmi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 İsmail+tabata 8.5 olabilir.Öyle birşey okumuştum çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Sanırım almışız tabatayı.Hayırlısı bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cantona Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 maşallah. 8.5 milyon euro çöpe yazık, bana verseler hayatımı yaşarım 128 yıl be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Tüpte ve tüpçüde iyi para varmış demek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar