Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Olympique Marsilya Kulübü, Beşiktaşımız'ın Fransız futbolcusu Edouard Cisse ile anlaştığını açıkladı. Olympique Marsilya Kulübü, Beşiktaş'ın Fransız futbolcusu Edouard Cisse ile anlaştığını açıkladı. Fransız kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, Cisse ile prensip anlaşmasına varıldığı ifade edildi. Habercilik... Geez... "Marsilya, Beşiktaş'ın oyuncusu Cisse ile prensip anlaşmasına vardı." bu yani olay. gfdh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Masquerade said: Olympique Marsilya Kulübü, Beşiktaşımız'ın Fransız futbolcusu Edouard Cisse ile anlaştığını açıkladı. Olympique Marsilya Kulübü, Beşiktaş'ın Fransız futbolcusu Edouard Cisse ile anlaştığını açıkladı. Fransız kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, Cisse ile prensip anlaşmasına varıldığı ifade edildi. Habercilik... Geez... "Marsilya, Beşiktaş'ın oyuncusu Cisse ile prensip anlaşmasına vardı." bu yani olay. gfdh. Cisse ölüürm de Marsilyadan başka takımda oynamam demiş.Cümlesini bitirirken de ben doğuştan Marsilyalıyım demeyi de ihmal etmemiş:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 geçmişte gençlerbirliği bu afrikalı oyuncuları getirir satar iyide para kazanırdı.o kazandıkları paraları şimdiye güzel bir şekilde harcasalar gb şimdiye şampiyon olurdu heralde. birde artık afrikadan iyi oyuncu getirmek çok zor.çünki hepsi avrupa takımlarının okullarında yetişiyor beğenilirse hemen o takıma gidiyor.brazilyadanda geleceği parlak bir oyuncu getirmek içinde baya bi para bayılman gerekiyor zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 turgay bahadır ----> bursaspor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 iyi transfer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 iyi transfer ama forvette şişme oldu. gökhan güleç-sercan-shin-tadeu-muhammet-turgay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Turgay bildiğim kadarıyla normalde forvet değil orta saha. Bu sezon forvet oynamaya başladı. Hatta sezon ortasına doğru röportajını okumuştum diye hatırlıyorum, forvet oynamak nasıl bi duygu, alışabildin mi falan diye sormuşlardı da sağolsun hocamız güvendi koydu iyi gidiyorum falan demişti o da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 ankaragücü sol campell'ın peşine düşmüş şimdi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Reksa said: iyi transfer ama forvette şişme oldu. gökhan güleç-sercan-shin-tadeu-muhammet-turgay. sercan ve shin'i ileri koy, tadeuyla turgayı geri çek, kalanları da salla yedeğe ? FM rulz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Ankaragücü Vassel'in ardından şimdi de Sol Campbell'i bitiriyomuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 feneri reddetti diye haberler çıkmıştı, ankaragücüne mi evet dicek bu mantıkla? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Fenerin alacağını sanmam 34 yaşında adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistftw Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Daha önce koyuldu mu bilmiyorum. beşiktaşın transfer ettiği söylenen Ferrari'nin eşi de canlı yayında soyunanlardan çıktı :D http://videogaleri.hurriyet.com.tr/Video.aspx?s=2&vid=3508 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 ankaragücüme gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 raistftw said: Daha önce koyuldu mu bilmiyorum. beşiktaşın transfer ettiği söylenen Ferrari'nin eşi de canlı yayında soyunanlardan çıktı :D http://videogaleri.hurriyet.com.tr/Video.aspx?s=2&vid=3508 said: Beşiktaş'ta, Türkiye'yi istemeyen Ferrari'nin sevgilisini bir müzik kanalında sunuculuk sözü verip ikna etti. Sabah'ın haberine göre; Beşiktaş'ın, Genoa'dan Ferrari ile anlaştığı haberi TV kanalı Sky Sport 24'te de yer aldı. Sky Sport 24'de, Ferrari'nin, Genoa'dan ayrılmaya hazır olduğu ve Kartal'ın teklifini kabul ettiği bildirildi. İki hafta önce başlayan transfer görüşmeleri sonunda önceki gün İtalya'ya giden başkan Yıldırım Demirören dün gece transferi bitirdi. Ferrari'nin Türkiye'ye gelmek istemeyen sevgilisi Aida'yı başkan Numberone TV'de sunuculuk sözü verip ikna etti. Yıldız futbolcunun bu akşam İstanbul'a geleceği bildirildi. ayrıca bırakın soyunsun ablamız yani. sanki istemiyosunuz siz öyle şeyler dlsakdsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 raistftw said: Daha önce koyuldu mu bilmiyorum. beşiktaşın transfer ettiği söylenen Ferrari'nin eşi de canlı yayında soyunanlardan çıktı :D http://videogaleri.hurriyet.com.tr/Video.aspx?s=2&vid=3508 Ne zamanki; Koyarsınız, Milan Baros"un vücudu çıplak, yağlanmış şekilde erkek arkadaşıyla öpüşen resmini... Koyarsınız, Bilica ve Capone"nun otobüste nasıl basıldığı haberlerini... Koyarsınız, Nuria"nın ""Real madrid"in yarısıyla yattım"" açıklamalarını... Koyarsınız, Guiza"nın annesinin ""Çocuk Roberto Carlos"tan"" açıklamalarını... Koyarsınız, Türkiye Futbol tarihinde ilk gay hocanın Fenerbahçe"de çalıştığını... Koyarsınız, Daum"un kokain davalarını... Koyarsınız, Fenerbahçe"li Erhan"ın soyunma odasında takım aradaşıyla öpüşen resmini... Koyarsınız, Stad"larının içindeki Kumarhaneleri... Koyarsınız, Arazi mafyasının kulüplerin içine nasıl girdiğini... O zaman oturur tartışırız Ferrari"nin sevgilisini... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistftw Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 O dediklerinin hepsi yazıldı okundu zaten buralarda. Ki okuman var mı bilmiyorum ama yazdığım o küçük yazı bile Guiza'nın karısına gönderme içeriyordu.Belki sen farketmedin basmadı ama eminim anlayanlar olmuştur. Yani neden bi anda gurur yapıp böyle savunma psikolojisine geçiyorsun anlamak mümkün değil. Espirili bi video espirili bi mesaj altında Bitch_of_bat espirili bi cevap vermiş. Psikolojik sorunların falan mı var? Git bi hava al insanlara karış dünyaya gülümse falan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistftw Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Double post olmuş bug falan oldu sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Llama said: Koyarsınız, Milan Baros"un vücudu çıplak, yağlanmış şekilde erkek arkadaşıyla öpüşen resmini... Koyarsınız, Bilica ve Capone"nun otobüste nasıl basıldığı haberlerini... Koyarsınız, Nuria"nın ""Real madrid"in yarısıyla yattım"" açıklamalarını... Koyarsınız, Guiza"nın annesinin ""Çocuk Roberto Carlos"tan"" açıklamalarını hepsini bilmemde burada bunların topicleri var :) hani maksat ferrarinin sevgilisini konuşalım hadi o zaman demek değilde, bu tip haberler her zaman bu forumda olmuştur. Sevgili sizin değil, ee öpüşen soyunan siz değilsiniz ne olacak :=) bilica ve capone napmış banane zamanında takımı sırtladı mı capone ben ona bakarım :D yada banane Guiza nın çocuk kimden o onun derdi geyiğini yaparımda gülerimde savunmaya geçmeye gerek yok bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 ya soyunsun abiler neyi dert ediyosunuz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 onların çoğu var burda llama. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lingam Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 The Namus Behkchisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 benim öle vududum olsa ben de soyunurum lan. taşmış abla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Masquerade said: onların çoğu var burda llama. :D burda var canım sorun yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 bole kizlar istedikleri gibi soyunsun yav. hic dert degil. bu arada italyan sov programlari igrecmis. adamlarin komedi diye yaptiklarina bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar