Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Transferler 2009-2010

Rewendor

Öne çıkan mesajlar

Olympique Marsilya Kulübü, Beşiktaşımız'ın Fransız futbolcusu Edouard Cisse ile anlaştığını açıkladı.

Olympique Marsilya Kulübü, Beşiktaş'ın Fransız futbolcusu Edouard Cisse ile anlaştığını açıkladı.

Fransız kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, Cisse ile prensip anlaşmasına varıldığı ifade edildi.

Habercilik... Geez...

"Marsilya, Beşiktaş'ın oyuncusu Cisse ile prensip anlaşmasına vardı."

bu yani olay. gfdh.
Sosyal ağlarda paylaş

Masquerade said:

Olympique Marsilya Kulübü, Beşiktaşımız'ın Fransız futbolcusu Edouard Cisse ile anlaştığını açıkladı.

Olympique Marsilya Kulübü, Beşiktaş'ın Fransız futbolcusu Edouard Cisse ile anlaştığını açıkladı.

Fransız kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, Cisse ile prensip anlaşmasına varıldığı ifade edildi.

Habercilik... Geez...

"Marsilya, Beşiktaş'ın oyuncusu Cisse ile prensip anlaşmasına vardı."

bu yani olay. gfdh.

Cisse ölüürm de Marsilyadan başka takımda oynamam demiş.Cümlesini bitirirken de ben doğuştan Marsilyalıyım demeyi de ihmal etmemiş:)
Sosyal ağlarda paylaş

geçmişte gençlerbirliği bu afrikalı oyuncuları getirir satar iyide para kazanırdı.o kazandıkları paraları şimdiye güzel bir şekilde harcasalar gb şimdiye şampiyon olurdu heralde.

birde artık afrikadan iyi oyuncu getirmek çok zor.çünki hepsi avrupa takımlarının okullarında yetişiyor beğenilirse hemen o takıma gidiyor.brazilyadanda geleceği parlak bir oyuncu getirmek içinde baya bi para bayılman gerekiyor zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

Turgay bildiğim kadarıyla normalde forvet değil orta saha. Bu sezon forvet oynamaya başladı. Hatta sezon ortasına doğru röportajını okumuştum diye hatırlıyorum, forvet oynamak nasıl bi duygu, alışabildin mi falan diye sormuşlardı da sağolsun hocamız güvendi koydu iyi gidiyorum falan demişti o da.
Sosyal ağlarda paylaş

raistftw said:

Daha önce koyuldu mu bilmiyorum. beşiktaşın transfer ettiği söylenen Ferrari'nin eşi de canlı yayında soyunanlardan çıktı :D
http://videogaleri.hurriyet.com.tr/Video.aspx?s=2&vid=3508

said:
Beşiktaş'ta, Türkiye'yi istemeyen Ferrari'nin sevgilisini bir müzik kanalında sunuculuk sözü verip ikna etti.
Sabah'ın haberine göre; Beşiktaş'ın, Genoa'dan Ferrari ile anlaştığı haberi TV kanalı Sky Sport 24'te de yer aldı. Sky Sport 24'de, Ferrari'nin, Genoa'dan ayrılmaya hazır olduğu ve Kartal'ın teklifini kabul ettiği bildirildi. İki hafta önce başlayan transfer görüşmeleri sonunda önceki gün İtalya'ya giden başkan Yıldırım Demirören dün gece transferi bitirdi. Ferrari'nin Türkiye'ye gelmek istemeyen sevgilisi Aida'yı başkan Numberone TV'de sunuculuk sözü verip ikna etti. Yıldız futbolcunun bu akşam İstanbul'a geleceği bildirildi.

ayrıca bırakın soyunsun ablamız yani. sanki istemiyosunuz siz öyle şeyler dlsakdsa
Sosyal ağlarda paylaş

raistftw said:

Daha önce koyuldu mu bilmiyorum. beşiktaşın transfer ettiği söylenen Ferrari'nin eşi de canlı yayında soyunanlardan çıktı :D
http://videogaleri.hurriyet.com.tr/Video.aspx?s=2&vid=3508

Ne zamanki;
Koyarsınız, Milan Baros"un vücudu çıplak, yağlanmış şekilde erkek arkadaşıyla öpüşen resmini...
Koyarsınız, Bilica ve Capone"nun otobüste nasıl basıldığı haberlerini...
Koyarsınız, Nuria"nın ""Real madrid"in yarısıyla yattım"" açıklamalarını...
Koyarsınız, Guiza"nın annesinin ""Çocuk Roberto Carlos"tan"" açıklamalarını...
Koyarsınız, Türkiye Futbol tarihinde ilk gay hocanın Fenerbahçe"de çalıştığını...
Koyarsınız, Daum"un kokain davalarını...
Koyarsınız, Fenerbahçe"li Erhan"ın soyunma odasında takım aradaşıyla öpüşen resmini...
Koyarsınız, Stad"larının içindeki Kumarhaneleri...
Koyarsınız, Arazi mafyasının kulüplerin içine nasıl girdiğini...
O zaman oturur tartışırız Ferrari"nin sevgilisini...
Sosyal ağlarda paylaş

O dediklerinin hepsi yazıldı okundu zaten buralarda.
Ki okuman var mı bilmiyorum ama yazdığım o küçük yazı bile Guiza'nın karısına gönderme içeriyordu.Belki sen farketmedin basmadı ama eminim anlayanlar olmuştur.
Yani neden bi anda gurur yapıp böyle savunma psikolojisine geçiyorsun anlamak mümkün değil. Espirili bi video espirili bi mesaj altında Bitch_of_bat espirili bi cevap vermiş. Psikolojik sorunların falan mı var? Git bi hava al insanlara karış dünyaya gülümse falan...
Sosyal ağlarda paylaş

Llama said:

Koyarsınız, Milan Baros"un vücudu çıplak, yağlanmış şekilde erkek arkadaşıyla öpüşen resmini...
Koyarsınız, Bilica ve Capone"nun otobüste nasıl basıldığı haberlerini...
Koyarsınız, Nuria"nın ""Real madrid"in yarısıyla yattım"" açıklamalarını...
Koyarsınız, Guiza"nın annesinin ""Çocuk Roberto Carlos"tan"" açıklamalarını

hepsini bilmemde burada bunların topicleri var :)
hani maksat ferrarinin sevgilisini konuşalım hadi o zaman demek değilde, bu tip haberler her zaman bu forumda olmuştur. Sevgili sizin değil, ee öpüşen soyunan siz değilsiniz ne olacak :=)

bilica ve capone napmış banane zamanında takımı sırtladı mı capone ben ona bakarım :D
yada banane Guiza nın çocuk kimden o onun derdi geyiğini yaparımda gülerimde savunmaya geçmeye gerek yok bence
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...