FromTheHell Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 adam kaç yaşında da sanki, 2 yılını harcasın abi türkiyede? 34-35 olur, gelir de şuan geleceğini hiç sanmıyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Rewendor said: AB vatandaşları sınırsız, AB dışından 3 oyuncu alabiliyorlar. Türkiye Nihat'ın R.Sociedad veya Rüştünün Barça döneminde AB sayılmıyodu ama şimdi ne oldu bilmiyorum (İtalya'da Türkiye AB sayılıyo mesela AB'de olmamasına rağmen) Nihat dava açmıştı ve kazanmıştı ynalış hatırlamıyorsam,o dava sayesinde şuan İspanya'daki tüm Türk oyuncular kontenjanı kaplamıyor.Villareal'e gittiği ilk seneydi hatta bu dava işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Heh işte.Dünya kupasında en iyi 2 kaleciden biri olan Rüştü bile doğru düzgün lig maçına çıkamamıştı:)Ardanın da başına aynı olay gelir.Bu kadar büyük klübün hele ki şu anda dünyanın en iyisiyken yabancı kontenjanını Ardadan yana kullanmaz bana göre... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Ronaldinho hakkındaysa,yani hayal bunlar fanatik vs. haberleri tabii ki de haydi oldu diyelim,hiçbir hayır gelmez.Kendisinin bir açıklaması vardı galiba GOAL dergisinde,adam 26 yaşına geldiğinde dünya üzerindeki tüm başarıları elde etmişti,parası var vs. ve artık oynama isteğimi kaybettim demişti.Gördük ki Barcelona önce vazgeçti sonra Milan ondan vazgeçti.Bir sonraki adres doğal olarak ki eğer giderse bir alt sınıftan takımlar olacaktır fakat ne kadar oynar,o isminin hakkını verir mi artık,veremez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Asriel said: Heh işte.Dünya kupasında en iyi 2 kaleciden biri olan Rüştü bile doğru düzgün lig maçına çıkamamıştı:)Ardanın da başına aynı olay gelir.Bu kadar büyük klübün hele ki şu anda dünyanın en iyisiyken yabancı kontenjanını Ardadan yana kullanmaz bana göre... Gerek yok ki, giden zaten 1-2 sene içinde ispanyol ya da italyan vatandaşı oluyo kontenjandan çıkıyo. En kolayı italyan vatandaşı olmak diye çoğu brezilyalı ve afrikalı oyuncu şu anda italyan vatandaşı. Ronaldo, Ronaldinho, R.Carlos falan hepsinin ikinci EU vatandaşlığı var yani Arda da gerekirse çıkartır (ki gerek de yokmuş sanırım) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 barcelonada top toplayıcı olur arda 2 sezon. o yuzden daha dusuk bi takıma gitmeli oynayabilecegi. almanya filan. ingiltereye kondisyonu yetmez, tuncay denmis tuncayin kondisyonu hep öküz gibiydi, simdi daha da artmıstır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 parasini versinler de ne olursa olsun, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistftw Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Zegna said: barcelonada top toplayıcı olur arda 2 sezon. o yuzden daha dusuk bi takıma gitmeli oynayabilecegi. almanya filan. ingiltereye kondisyonu yetmez, tuncay denmis tuncayin kondisyonu hep öküz gibiydi, simdi daha da artmıstır. He zaten Barcelona da top toplayıcı arıyormuş =) Yahu adamlar gerçekten talip olduysa oynar da yani.Ha haberin yalan olması ihtimali apayrı bi konu. Adnan Polat/Arda/Barcelona'lı yetkili isim bi açıklama yapmadan hariçten gazel okumak bu laflar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Zegna said: barcelonada top toplayıcı olur arda 2 sezon. http://img175.imageshack.us/img175/5305/ardaturanuz4.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 :D altyapıdan gelenlerin vardir hep bole kesin hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Oha velete bak:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Ya yazmayım diyorum ama arda'nın barçada oynayabileceğini düşünenlere inanamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 yazma abi burda öyle yazanlara troll diyorlar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 sabahta cıkmıs gökdeniz fenerde diye sallamamıdır dogrumudur. Dogru ise işe yarar mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 gökdeniz gelse iş yapar eğer deivid ve kazım böyle berbat oynayacaklarsa.gökhanın bindirmeleri dışında sağ kanat doğru düzgün çalışmıyor zaten.sol tarafa uğur yerine bi transfer daha lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 gökdeniz kime gelse oynar.Faydalı olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Fotomaç coştu alex beşiktaşa diyor :D . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 said: Premier Lig ekiplerinden Bolton, Beşiktaş'ın 16 yaşındaki genç orta saha oyuncusunu 572 bin euroya transfer etti. Sabah Gazetesi'nin haberine göre; Ünlü İngiliz kulübü Bolton Wanderers, geçtiğimiz günlerde resmen talip olduğu Beşiktaş'ın genç yıldızı Hasan Türk'ü renklerine bağlamaya hazırlanıyor. 16 Yaş Altı Milli Takımı'nın en önemli futbolcularından biri olan 1993 doğumlu Hasan'ı alabilmek için siyah-beyazlı ekip ile her konuda anlaşan Bolton'un, transfer karşılığında 500 bin pound (572 bin euro) ödeyeceği bildirildi. KİEV DÖNÜŞÜ ADA'YA GİDECEK Hasan için ailesiyle birlikte oturum izni alan Bolton Kulübü'nün, şu an Milli Takım ile Kiev'de kampta olan futbolcuyu döner dönmez İngiltere'ye götürecekleri öğrenildi. Orta saha oyuncusu olan ve özellikle Milli Takım'daki başarısıyla tüm dikkatleri üzerine çeken Hasan, önceki gün de ay-yıldızlı ekibin Kiev'de düzenlenen Viktor Bannikov Turnuvası'nda Belarus'u yendiği maçta gol atmıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Eralp said: Fotomaç coştu alex beşiktaşa diyor :D . Doğru haber olabilir, Guiza harici yabancılar büyük olasılıkla gidecek sezon sonu. Demirören, Alex'e ölü falan demez mal bulmuş gibi atlar, zaten önceden ilgileniyordu, hatta 2-3 milyon euro bonservis bile verir. Alex'i alana yanında Maldonado beleşşş! gel vatandaş geelllllll kampanyaya gellll!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Alex'i bırakmak gibi bir saçmalığı yapmaz Fenerbahçe,Alex herşeyden önce taraftarın gözünde çok büyük,gönderilmesi taraftarı karşısına almak demek ki buna cüret edemezler böyle bir sezondan sonra Bunun yanında hadi oldu diyelim,Demirören ezikti,maldı ama bu kadar da düşülmez derim gelirse.Fener'den oyuncu alıyor diye değil ki buna karşıyım,büyük takımlar birbiri aralarında oyuncu transferi yapabilir böyle yok Fener'i topladı yok şu eski GS'li vs. lafları çok salakça ve mantıksız,fakat BJK'nin Alex'e ihtiyacı yok,illahı Alex tarzında bir adam alınacaksa gidilsin genç bir oyuncu alınsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Eralp said: Fotomaç coştu alex beşiktaşa diyor :D .2 ay öncede lincoln fb ye alex gs ye diyordu pek takmamak lazım fotomaç ı.2124819421 tane oyuncu uyduruyorlar gelcek diye.bunlardan biri gelincede utanmadan biz söylemiştik diyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Abicim o kadar yazdık ilk sayfaya, kolpa fotomaç haberleri koymayın diye :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Yahu ciddiyetten yazmadım ki onu, eğlenelim diye yazdım :D . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 bende olasılık üzerine yorum yaptım zaten,her şekilde alex'in bjk'ye transferi mantıksız,gerçekleşirse de salaktırdır diye :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Galatasaray'dan ayrılmasını dilediğim oyuncular; De Sanctis: Zaten gidiyor bu sene. Sabri: Öyle bir hale geldi ki, 89 dakika Cafu gibi oynayıp 90. dakika absürd bir hata yapsa seyirci üzerine yıkılacak. Genel kanının aksine ben Sabri'nin çok kötü olduğunu düşünmüyorum. Çok şey yapmaya çalışıyor haliyle hata riski artıyor. Kendisinden önceki bek Cihan gibi oynasa, yani ne etliye ne sütlüye diyip al ver yapsa orada sırıtmıcak, hatta "AAA Sabri süper lan!" denecek belki :p. kısaca hem kendine, hem galatasaray'a zararlı oluyor istemeden. 2 milyon euro'ya falan rahat satarız. Hem Uğur Uçar gibi bir yetenek seneye takımda olacak. (Ah ulan TFF, buzda oynattın bizi Konya'da) Volkan Yaman: Almanya'daki Hamburg maçı dışında bir kere oynadığını görmedim ben bu adamın bu sene. İnanılmaz kötü. Kendisine teşekkür edip Balta'nın yedeği olarak daha iyi bir isim bulunabilir. Barış Özbek: Tamam, kaliteli bir kumaşı var. Zaman zaman çok da iyi oynuyor da her kritik dönemde "ben almanyaya gidicem, avrupada oyniycem" gibi amatörce demeçlerle zarar veriyor. Kendisini rahatlıkla 2 milyon euro gibi fiyatla alman takımlarına satalım lütfen. hem kendisi rahat hem gs. Hem Mustafa Sarp geliyor o bölgeye sanırım Bursa'dan. Topal ile oynarlar işte. Ayhan gibi de bir adam var arkalarında. Aydın Yılmaz: Ben bu çocuktan çok umutluydum ama olmadı yani. Yaşıtı Arda'nın performansı ortada, Aydın'da hala tık yok. Bir tek süratini görebildik sene başında, sonra onu da yitirdi sanki. Ne fizik gücü, ne oyun zekası beklenen seviyede değil. Kiralık ya da bonservisi ile 1-2 sene takımdan uzak Anadolu'da burnu sürtsün. Çok vurdumduymaz adam yahu, sanki 35'inde emekli topçu gibi eli belinde sürekli. Arda Turan: Evet. Galatasaray'ın ve Milli Takım'ın gözbebeği Arda Turan'ı da satalım lütfen. Hele medyada 15M Euro gibi rakamlar doğruysa düşünülmemeli. Kendisinin oynadığı futbolu ortada ama Türkiye'de bundan ileri gideceğini sanmam. En fazla şu futboluna istikrar sağlar yani. Öte yandan medya ilişkileriyle falan istemeden de olsa kendisine de, Galatasaray'a da zarar veriyor. Ayrıca boyundan büyük açıklamalar veriyor. (Bjk maçından sonra Bülent Korkmaz kalmalı gibisinden birşeyler diyordu) Yani sen o takımın bir futbolcususun Arda, yönetici değil. Kendisinin Türkiye'den uzak olması şu saatten sonra herkesin hayrına olacaktır. 15 milyon euro gibi bir rakama da satabilirsek forvet, stoper ve sağ açık mevkilerine çok iyi isimler de getirebiliriz. Hasan Şaş: Ne kadar sevsek de olmuyor. Gördük yani, bitmiş Hasan'ın dönemi. Bir de anlamsız "biz abiyiz" diye kasıntılarına girdikçe küllüm zarar veriyor. Abilik sözde değil özde olur. Ümit Karan: Durumu aynı Hasan gibi. Rahat rahat pubunu işletsin kendisi de. :) Emre Aşık: Senenin en sürpriz ismi. Gerektiğinde çıkıp takır takır oynadı. Ne gereksiz "abilik" tavırlarına girdi, ne de medyayla oynadı. Çıktı, formasının hakkını verdi. Kalacaksa 1 sene daha oynasın tabi. Bırakırsa da teknik ekip de yer almasını isterdim açıkcası. Takımda abiyiz biz diye geçinenlerden çok daha abi sonuçta. Nonda: Pek birşey yazmaya gerek yok. :p Carrusca: Kiralık olarak gitti, bonservisini de hayrına verelim. Baros, Kewell, Lincoln.. Bu isimler mutlak kadroda tutulmalı. Hayır, bunlara yollasan yerine getireceğin adam bariz kötüsü olacak. Gidip Van Nistelrooy gibi birini alamayacağına göre.. Hem Türk Futbolcularımızın bu kadar azıttığı dönemde bu adamların hala (hoş arada Lincoln şımarıyor :p) sessiz sedasız çıkıp oyunlarını oynaması takdire şayan. Futbolcu alınması gereken mevkiler; Kaleye zaten Franco geldi diyorlardı. Sabrinin yerine Uğur Uçar dönüyor, arkasında Serkan var. O bölge sağlam gibi. Baltanın arkasına genç ve yetenekli bir sol bek. Yabancı bir stoper, Servet'in yanına. Kaliteli bir sol/sağ açık. (Gelecek TD'nin Kewell'u nasıl oynatacağına bağlı) Nondanın yerine daha iyi bir hücum oyuncusu. Orta sahaya kaliteli bir yabancı olursa da süper olur. Libero mevkine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar