Reksa Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 |Joker| said: Reksa kayseride,sivasta, antalyada,izmirde, ankarada, vanda yaşayıpta bu üç ayrıcalıklı takımı tutmaları o takımların büyüklüğünümü yoksa o zavallıların henüz kişisel gelişimini sağlayamayıp, kentlilik bilincinden yoksun, değerlerine sahip çıkamayan mutasyona uğramış hilkat garibeleri misali zavallılar olduğunumu gösterir. Bu ne demek abi? Bu mudur koyduğun tez? Kayseri'de yaşayan adam 3 büyüklerden birini tutuyosa "henüz kişisel gelişimini sağlayamayıp, kentlilik bilincinden yoksun, değerlerine sahip çıkamayan mutasyona uğramış hilkat garibeleri misali zavallılar" mı oluyo şimdi? Bence sen konuşmayı öğren, adap falan öğren, öyle konuşalım. Bir de yazarken sinirlenme. 2 mesaj sonra adres ver gelicem diceksin yoksa. benim konuşma yada konuşamama gibi bir sorunum yok, müsaade ette neyi nasıl düşüneceğime ben karar vereyim, sinirli falanda değilim kardeş, sadece bu konuda böyle düşünüyorum, senin düşüncen sana benim düşüncem banadır, beni bağlar, yarası olanda gocunur, yapacak bir şey yok. neyse daha fazla uzatmamak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Reksa said: anlatamıyorum yada anlamak istemiyosun, kardeş gel üç istanbul takımını spor sayfalarının 4.ncü 5.nci sayfalarında birer satır yazıyla geçiştirip 35 yıl boyunca kayserisporaspor sayfalının mansetlerini ayırıp bunlara yatırım yapsın bu medya bakalım ne olacak. Yok sen anlatıyosun, bende anlıyorum. Ama adamlar gidip 7 8 milyon taraftarı olan bir takımın haberını neden tek satırla 3. sayfada yazarken hadi olsun 250.000 taraftarı olan bir takımı manşetten versin? Fenerbahçe Beşiktaş Galatasaray 100yılı aşkın zamandır futbolla uğraşan spor klüpleri. Kaç tane 70 yıl üstü mazisi olan takım var ligte? Kaç tanesinin futbol harici bir başka spor dalıyla meşguliyeti var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Reksa said: cemad said: Reksa said: kayseride,sivasta, antalyada,izmirde, ankarada, vanda yaşayıpta bu üç ayrıcalıklı takımı tutmaları o takımların büyüklüğünümü yoksa o zavallıların henüz kişisel gelişimini sağlayamayıp, kentlilik bilincinden yoksun, değerlerine sahip çıkamayan mutasyona uğramış hilkat garibeleri misali zavallılar olduğunumu gösterir.okkalı bi küfür gelirdi ama kural filan var. diğer dediklerine tamamen katılıyorum türkiyedeki adaletsizliğe vs. ama hop de dur biraz. kime zavallı diyorsun yahu? kent bilinci tuttuğun takımla mı oluyor? yani sen bursasporu tutarak bursada beşiktaşı tutan ama 1000lerce bursalıya ekmek veren birinden (tamamen hayali bir örnek) daha mı fazla katkı sağlıyorsun bursaya? senin bir yaran yoksa gocunma, varsada sen bilirsin. kentlilik bilinci şehrinin değerlerinide kapsar ve şehrinin takımıda şehrinin değerlerinden biridir. kabul edersin veya etmezsin ama bu gerçeği değiştiremezsin. yiyeyim binlerce bursalıya ekmek veren beşiktaşlıyı, ben gücüm yettiğince katkı sağlıyorum bursaya, elin beşiktaşlısı gibi bursaya bin istasnbula beşbin değil ok. Takım sevgisinin kentlilik bilinciyle falan alakası yok. Keyfidir, zevk meselesidir, tercihtir. Çağdışı yalan milliyetçiliklerle şehirciliklerle gelmeyin. Ha, daha önceki görüşüne gelince, doğma büyüme istanbulluyum, haliyle senin kriterlerine göre "gs'yi tutmaya hakkım var". Kısacası benim "yaram" yok. Ama bu kadar basit, sığ ve ilkel düşünce yapısına sahip biriyle taraftarlık, futbol ya da başka herhangi bir konu konuşmayacağımdan dolayı çekiliyorum tartışmadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Rewendor said: Reksa said: cemad said: Reksa said: kayseride,sivasta, antalyada,izmirde, ankarada, vanda yaşayıpta bu üç ayrıcalıklı takımı tutmaları o takımların büyüklüğünümü yoksa o zavallıların henüz kişisel gelişimini sağlayamayıp, kentlilik bilincinden yoksun, değerlerine sahip çıkamayan mutasyona uğramış hilkat garibeleri misali zavallılar olduğunumu gösterir.okkalı bi küfür gelirdi ama kural filan var. diğer dediklerine tamamen katılıyorum türkiyedeki adaletsizliğe vs. ama hop de dur biraz. kime zavallı diyorsun yahu? kent bilinci tuttuğun takımla mı oluyor? yani sen bursasporu tutarak bursada beşiktaşı tutan ama 1000lerce bursalıya ekmek veren birinden (tamamen hayali bir örnek) daha mı fazla katkı sağlıyorsun bursaya? senin bir yaran yoksa gocunma, varsada sen bilirsin. kentlilik bilinci şehrinin değerlerinide kapsar ve şehrinin takımıda şehrinin değerlerinden biridir. kabul edersin veya etmezsin ama bu gerçeği değiştiremezsin. yiyeyim binlerce bursalıya ekmek veren beşiktaşlıyı, ben gücüm yettiğince katkı sağlıyorum bursaya, elin beşiktaşlısı gibi bursaya bin istasnbula beşbin değil ok. Takım sevgisinin kentlilik bilinciyle falan alakası yok. Keyfidir, zevk meselesidir, tercihtir. Çağdışı yalan milliyetçiliklerle şehirciliklerle gelmeyin. Ha, daha önceki görüşüne gelince, doğma büyüme istanbulluyum, haliyle senin kriterlerine göre "gs'yi tutmaya hakkım var". Kısacası benim "yaram" yok. Ama bu kadar basit, sığ ve ilkel düşünce yapısına sahip biriyle taraftarlık, futbol ya da başka herhangi bir konu konuşmayacağımdan dolayı çekiliyorum tartışmadan. çağdışı yalan milliyetçilikten bahsediyosun ama, avrupa avrupa duy sesimizi işte bu türklerin ayak sesleri tezahüratını yapıyosun. onuncu yıl marşını okuyosun. ne kadar inandırıcısın :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Nereden biliyosun onları söylediğini? Ayrıca üstteki mesaj alıntılanmaz hele o kadar fazla alıntı varsa o mesajda da rezalet olur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 avrupada bile oturdugu sehrin takımı yerine büyük takımları tutan insanlar varken gelişmemiş türkiye dediğin yerde niye 3 büyükleri tutmasınlar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Reksa, ne dediğin gibi bir tezahurat yapıyorum ne de marş okuyorum. Hatta tersine Bülent Uygun'u bile defalarca eleştirdim burada aşırı ve kolpa milliyetçi tavırları yüzünden, bölümün sürekli takipçileri hatırlayacaktır. Popodan sallamak yerine bildiğimiz konulardan konuşalım bi zahmet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 mh acmis adam gene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 hay motoruna kurban oldumun http://video.ntvmsnbc.com/Default.aspx?QueryStringValue=585858585858454535582975727765305364303358735865305364303330738665243681544772 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Llama said: hay motoruna kurban oldumun http://video.ntvmsnbc.com/Default.aspx?QueryStringValue=585858585858454535582975727765305364303358735865305364303330738665243681544772 Arada yazılarda şu vardı: Sivasspor: Erman Kılıç: Hocamız beni Messi'ye benzetiyor, ona layık olmaya çalışacağım. Hmm... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Kendisi de Guardiola olduğu için normal zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Kendisi Mourinho'ydu,öyle görüyordu bir ara asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Llama said: hay motoruna kurban oldumun http://video.ntvmsnbc.com/Default.aspx?QueryStringValue=585858585858454535582975727765305364303358735865305364303330738665243681544772 Ehahah mobilet çok iyi :D . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manitu070207 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 iskenderun :) bi sorusu olan varsa yarın görüşebilirim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 |Joker| said: Aman vermeyin yurt içinde bir takıma, mazallah avrupaya çıkar, kendini gösterir falan belki. Kalsın bursa da. Küçük takımın büyük oyuncusu olsun en güzeli. Vizyon sahibi başkan budur. Avrupa'da peşinde Sercan'ın, aylardır istiyolar da satmıyo adam, Bursa şampiyonlar liginde dünya kupasını alacak çünkü. Ben olsam almam artık sanki bulunmaz hint kumaşı anasını satim. AHAHAH içerlemiş adam. paranız geçmez sercan'a, daaayt. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 |Joker| said: Reksa said: o yanlı medya yıllardır bu takımlar yerine, nakaragücü, afyonspor,çirik idman ocağına yatırım yapsaydı 81 ilde bu takımlarında taraftarları olur digiturk satışıda tam gaz devam ederdi, . Neden yapsın kardeşim birinin 7 8 milyon taraftarı diğerinin 10.000 taratarı var. Akıl var mantık var neden yatırım yapsın ya alla allaaa bursaspor'un sezon boyunca en yüksek seyirci/kapasite ratiosuna sahip olduğunu biliyor muydun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 |Joker| said: Bursa şampiyonlar liginde dünya kupasını alacak çünkü. alsın ben de bursalı olmazsam şerefsizim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manitu070207 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 sg-1 said: |Joker| said: Bursa şampiyonlar liginde dünya kupasını alacak çünkü. alsın ben de ^^bursalı olmazsam şerefsizim^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 o deilde FB bayaa bi adam gönderdi en son can aratı göndermişiz ibbye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Allah belanı versin tüpçü,belanı versin... Serdar Kurtuluş'un ve Zapo'nun bonservisini vereceklermiş Gaziantep'e İsmail'in karşılığında,birde para var... Allah belanı versin tüpçü ... Serdar verilir mi lan ... o kadar çok üç nokta kullandım ki birşey diyesim gelmiyor,adam olmaya başladı yavaştan dedik transfer dönemi geldi yine mallaştı,özürlü formuna geri döndü allahın belası,şerefsiz ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Yıldırım Demirören (tu) Seneye GS alır Serdar'ı da ucuza hehe. Servet taktiği :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 serdar konusu ciddi di mi? inanılır gibi değil ya... o adam göderilir mi offfffffffffff offffffffffffffff serdar özkan gibi bi adam varken takas için kullanacağın ilk kişi, git kurtuluşu var. elimizde patlar bu adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 off :D serdar kurtuluş + 5m euro vermiş. cılkı çıktı yerli piyasasının harbi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 serdar kurtuluş gayet kötü bir sağbek , ortalama bir orta saha oyuncusu. iyi olmuş gittiği. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Off giden hakikaten Serdar Ozkan olmalıydı. Zapo'yu vermeleri iyi olmuş, gerçi Serdar Kurtuluş ilerde Beşiktaş'a döner eğer ki adamla doğru düzgün anlaşıp yolladılarsa ki hiç sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar