burcc Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Robben'in gideceği takım en kötü Münih olur. Fazla heves yapılmamasını tavsiye ederim. Fenerbahçe'ye gelebilecek en büyük aday bence Shevchenko olur. Onun haricinde böyle süper yıldız kim gelebilir bilemiyorum. Sercan konusunda 3 M Euro'dan fazlası zarardır. İzlediğim kadarıyla ahım şahım bir oyuncu değil. Geçip te 9 10 M verirse Fener üzülürüm. Fenerbahçe'nin yapması gereken iki iş var bence: Çok iyi bir sol bek ve çok iyi iki tane orta saha oyuncusu almak. Defans da tabi lazım ama en büyük sorun yukarıda bahsettiklerimdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 25 yaşında dünyanın en iyi sol açık oyuncularından birinin isminin geçmesi gerçekten komik.Real Madrid gibi takımdan Uefa kupasında oynayacak Fenere mi gelecek adam.Hayır Türkiye liginde oynayana kadar kendi liginden Ajax,PSV,Feyenoord a fln transfer olur Robben... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Juninhoyuda kaçırmamak lazımdı adam bonservissiz katara yıllık 2.5 € ya gitti hayır en azından adam 2 yıl daha oynar tslde tıkır tıkır oynardı hiç bişi yapmıosa frikik atardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Baptista gibi bir şeyler yazılmış ama ne kadar doğru çıkar bilemem. Olursa harbi bomba olur ayrı konu :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 luganoyla tekrar görüşülecekmiş eğer kalırsa defansa gerek yok.şu an en önemli eksik orta saha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 burcc said: çok iyi iki tane orta saha oyuncusu almak. abi naaptın milyon tane orta saha oyuncusu oldu. deniz, selcuk, emre, memo topuz, alex, ozer. ztn poulsen gelicek o gelmedi en kotu bi tane adam alırlar. bence poulsen gelirse gelsin gelmezse onun ayarında bi tane orta saha lazım. bi tane sol bek lazım. bide ilk 11 lik bi stoper lazım. artık luganoyla anlasırlarsa cok iyi olur. o olmadı stoper bulunur ztn. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mille Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Rewendor said: Fistan said: fanatik değil abi. yönetimin yanında gezen bi cocuk var antuya yazıyor.o diyor. poulsen'de iyi futbolcu bence. ön liberoda ilk 10 a girer avrupada.danimarkada yılın en iyi futbolcusu seçilmiş falan 2007 de. poulsen kötü kazıklıyolar diyerek küçük duruma düşmeye gerek yok. para bizim ya da senin cebinden cıkmıyor, taraftarız biz.gelir oynar alkışlarız. Poulsen iyi bir ön libero evet. İlk 10'a girer mi avrupada bilmem (Viera, Essien, Cambiasso, Xabi Alonso, şu anda o mevkide oynayan Ballack, Keita vs vs varken zor gözüküyor) ama FB'ye faydalı olup bayağı toparlar orta sahasını, ki geçen sezon kevgire dönmüştü lazım öyle bi adam. Juventus'a kazıklamışlardı o adamı çünkü (eski günlerine dönmeye çalışan) Juve ayarında değildi adam, ama FB için ya da Türkiye'de herhangi bir takım için diyeyim gayet yeterli başarılı bir adam. Gelirse gayet iyi olur. Sercan daha tamam değil. Aziz Yıldırım geri adım attı. Yani şöyle M.Topuz olayını gören Bursa başkanı söğüşleyebilir miyim acaba ben de diyip de hayvani para istedi, Yıldırım da kızıp teklifi geri çekti. Ama şimdi GS devreye girip resmi teklif yaptı (3 milyon euro + Aydın + M.Güven) Bursa da adamın elinde kalacağını anlayınca daha aşağı çekti istediği parayı, bunun üzerine tekrar Aziz de devreye girebilir belli olmaz. Dünyaca ünlü sol kanat dedikleri adam Robben. Real Madrid'in yenilenme ve Los Galacticos 2 kurma çabası içinde yolladığı adamlardan biri, ve belki de yollanmayı en haketmeyecek en canavar adam. Bu adamın alınması hakkaten Türkiye'yi sarsar. FB Robben'i alırsa kupayı şimdiden verelim yani o derece :) Ama geleceğini hiç sanmıyorum. Yaşı genç, canavar gibi oynuyor şu anda, formu iyi, FB'ye ya da Türkiye'ye gelene kadar havada kapacak çok takım var onu. galatasaray, sercani alipda ustune 3 milyon avro bi futbolcu bide aydini verirse cokda kara gecmis olmiycak bence-hatta hic-, aydin iki uc sene sonra patliycak gene ayni sey devir daim edicek.Sacma Galatasaryin aydin gibi bi futbolcuyu takasta kullanmasi onun yerine 500bin fazla verirse daha mantikli bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burcc Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 mokoko said: burcc said: çok iyi iki tane orta saha oyuncusu almak. abi naaptın milyon tane orta saha oyuncusu oldu. deniz, selcuk, emre, memo topuz, alex, ozer. ztn poulsen gelicek o gelmedi en kotu bi tane adam alırlar. bence poulsen gelirse gelsin gelmezse onun ayarında bi tane orta saha lazım. bi tane sol bek lazım. bide ilk 11 lik bi stoper lazım. artık luganoyla anlasırlarsa cok iyi olur. o olmadı stoper bulunur ztn. ben mehmet topuz ve özer'i direk yedek olarak düşünüyorum. Avrupa'da başarı için emre alex oynayacaksa mutlaka çok koşan bir orta saha lazım. Poulsen'in gelmeyeceğini sanıyorum, çünkü, anlaşamamışlar. Türkiye'ye sıcak bakmıyormuş. Onun ayarında bir oyuncu bulurlarsa, üstüne bir tane daha orta saha alınırsa başarılı olurlar demekteyim. Çünkü fenerbahçenin orta sahada ne düzgün bir sol kanadı var ne de düzgün bir göbek oyuncusu var. Bana kalırsa Alex'in yerine de başka oyuncu alırım ama Daum'un Alex'i kesmesi mümkün değil. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 abi okadar para verdikten sonra onları yedeğe atarsak ayıptır. mehmet topuz umrumda değilde ozerin mutlaka ilk 11 çıkması lazım su takımda. cok yetenekli bi adam. eger oynamazsa yazık olur adama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 @Mille Bilmiyorum Aydın'ı ne kadar izledin geçen sene ama patlamaktan daha çok emekli futbolcu gibi oynuyor adam. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burcc Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 mokoko said: abi okadar para verdikten sonra onları yedeğe atarsak ayıptır. mehmet topuz umrumda değilde ozerin mutlaka ilk 11 çıkması lazım su takımda. cok yetenekli bi adam. eger oynamazsa yazık olur adama. Ben de üzülürüm. Ancak, Fenerbahçe'nin geçen seneki yedek kulübesinin hali ortada. Birileri yedek olacak. Mehmet Topuz parasından dolayı belki yedek olmayabilir. Fakat Özer'in ilk 11 şansını çok düşük görüyorum. Topuz'un da performansı 2 sene öncekine yaklaşamazsa birkaç ay içinde yedeğe düşer diye tahmin ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Mille said: galatasaray, sercani alipda ustune 3 milyon avro bi futbolcu bide aydini verirse cokda kara gecmis olmiycak bence-hatta hic-, aydin iki uc sene sonra patliycak gene ayni sey devir daim edicek.Sacma Galatasaryin aydin gibi bi futbolcuyu takasta kullanmasi onun yerine 500bin fazla verirse daha mantikli bence Aydın hiçbir zaman patlamayacak bence. Hatta bu aralar hala ismi varken takasta kullanılırsa hiç kızmam yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 aydın daha ne zamn patlicak yahu.onceki sezonlarda sonradan giridğinde iyi oynuodu sora yeteri kadar11 cıktı ve forma şansı buldu ama herif ölmüş :) kiralasınlar uzun bi süre bence.belli olmaz cunku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 bugün de owen'ı getireyim dedim size. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Masquerade said: bugün de owen'ı getireyim dedim size. rep rep rep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Ahah tam fotomaçlık adamsın :D . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Aydın'dan cacık olmaz. Orta sıra takımlarında parlar takım sırtlar, büyük takımda oynayamaz. Çok hızlı, aniden defans arasına dalan bi kanat oyuncusu, topla hücuma hızlı kalkıyor vs vs, ama pas veremiyor, orta açamıyor. Eğer şutlarını biraz geliştirirse işte orta sıra takımlarda kontratak için ideal adam olur, pas vermek falan yerine dikine kaleye gider. Büyük takımlar için tekniği, pasları ortaları falan çok yetersiz ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 erhan güven kartal olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Rewendor said: Aydın'dan cacık olmaz. Orta sıra takımlarında parlar takım sırtlar, büyük takımda oynayamaz. Çok hızlı, aniden defans arasına dalan bi kanat oyuncusu, topla hücuma hızlı kalkıyor vs vs, ama pas veremiyor, orta açamıyor. Eğer şutlarını biraz geliştirirse işte orta sıra takımlarda kontratak için ideal adam olur, pas vermek falan yerine dikine kaleye gider. Büyük takımlar için tekniği, pasları ortaları falan çok yetersiz ama. bu arada aydın davası bursaspor leyhine sonuçlanmış. bjk aydın için bursaspor'a 1m euro ödeyecekmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 bence bizim(fb) için bu seneki en buyuk transfer ali de souza olur. alex 5. yılını doldurdu türkiyede. basalım tc kimliğini yabancı boşluğu olur hem. sadfasfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Rewendor said: Aydın'dan cacık olmaz. Orta sıra takımlarında parlar takım sırtlar, büyük takımda oynayamaz. Çok hızlı, aniden defans arasına dalan bi kanat oyuncusu, topla hücuma hızlı kalkıyor vs vs, ama pas veremiyor, orta açamıyor. Eğer şutlarını biraz geliştirirse işte orta sıra takımlarda kontratak için ideal adam olur, pas vermek falan yerine dikine kaleye gider. Büyük takımlar için tekniği, pasları ortaları falan çok yetersiz ama. Aydın'ın paslarını alacak adam yok takımda :D Çok iyi hatırlıyorum bir maçta adam eliyle muz şekli çizdi atacağı yeri gösterip muz ortayı yolladı Baros da Nonda da beklediler mal gibi. Koşsa karşı karşıya. Adam nereye atacağını, nasıl atacağını gösteriyo daha ne yapsın ki? Tecrübe lazım biraz da tabi, heyecanlanıyodur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Aydında potansiyel var da kullanmıyor. 20 yaşında çocuk eli belinde gezer mi sahada? aydın geziyor. çıplak gözle izlediğim için söylüyorum. topsuz oyunda sahada yok adam. Hızı var işte. ama topu sonuna kadar götürüp yanlışı seçiyor. şut çekmesi gereken yerde pas atıyor. pas atması gereken yerde arka direğe saçma sapan orta açıyor falan. Çok ham ve isteksiz özetle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 AYDIN KİMDİ YAW?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Halil ve Hamit Altıntop kardeşleri almişiz. Antu ve Bu Doğruysa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 İkisi de almanya' da kalmak istiyorum diye açıklama yapmamış mıydı yahu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar