Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Transferler 2009-2010

Rewendor

Öne çıkan mesajlar

orada nihat değil,basınımız ruh hastası oluyor ki bu bilinen birşey,

adam aylardır diyor türkiye'ye dönmeyeceğim diye,hatta geçen sene fener istiyordu yine gelmem demişti.Bizim basın nedense her transfer listesine düşene Türkiye'ye gelecek gözüyle bakan şizofren topluluğundan oluştuğu için çıkıyor bu haberler,

Halil Altıntop abim olmadan Türkiye'ye gelmem demişti sanırım,Hamit'te Türkiye'de asla futbol oynamam demişti yanlış hatırlamıyorsam.Eee hala niye piyasada "gelecek,geliyor,uçakta vazgeçip 5.000 feetten aşağı atladı" gibi haberler yapıyorlar anlamıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Masquerade said:

Goal.Com said:

The centre-back is one of the most fierce in the world game, with Chelsea star and former Marseille favourite Didier Drogba admitting that Servet is an intimidating adversary. “I have never struggled like this against any defence in the English Premier League. Servet is devilish. I could hear him breathe and it sent chills down the back of my neck,” he told Milliyet after an international between Ivory Coast and Turkey in February.

http://goal.com/en/news/11/transfer-zone/2009/06/17/1330218/servet-cetin-set-to-join-olympique-de-marseille-from

okudum ve yarıldım. herifi tanımlamış çok güzel.
Sosyal ağlarda paylaş

MacLeod said:

serveti cidden büyük paraya satmışız. sakatlık falan olmazsa başarılı olur fransada. 8 milyon eurodan daha büyük bir fiyata dışarı transfer olan milli bir futbolcu var mıydı hatırlamıyorum (fatih tekke ve gökdeniz olabilir sanrım) ama cidden rakam büyük.

umarım gs yönetimi bu gelen parayı iyi kullanıp 2 kaliteli stoperle kamp başlamadan anlaşır.

Türklere bakıyorsan rekor Hakan Şükür'deydi 9 milyon dolarla bildiğim kadarıyla.

Nihat 2. sırada 5 milyon Euro + bir dahaki satıştan %50 kar payıyla.

Zaten en çok kar yapacak adamlarımız Emre, Okan, Aurelio falan bedavaya gittiler.

Ha sırf Türkler değil Türkiye'den giden herkes, yabancılar dahil diyorsan 26 milyon dolara Balic ve 23tü sanırım Okocha var.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Beşiktaş´ın teklifini geri çeviren Nihat´ı Villarreal resmen transfer listesine koydu. Nihat´ı sadece bu sezon İspanya 1.Ligi´ne yükselen Xerez ve İtalya´nın vasat ekiplerinden Bologna istedi

lol al sana avrupa takımları. haber gerçekse tabi

delgado'da werder'e gidebilirmiş. bedavaya versinler bence heh

edit: juninho katar'a gidiyormuş. ricardinho ile kapışırlar.
Sosyal ağlarda paylaş

BiTcH_oFBaT said:

fanatik Roman Pavlyuchenko filan diyo, heycanlandım yani. ne kadar doğru olmaama ihtimalide olsa heycanlandım. oha yani keşke gelse.

bu arada çağlardan sonra denizliden cenk'ide alıyormuşuz sanırsam..

doğru olmama ihtimali değil, doğru olmadığı kesin zaten, belki milyonda bir doğru olma ihtimali olabilir heyecanlandıran, hala fanatike mi inanıyosunuz ayıp ya :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...