BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 bjk denizlispordan çağlar ile prensipte anlaşmış, başkanı bekliolarmış. ntvsporda dedi az önce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 başkanı beklemesinler direk imza attırsınlar, beceremiyo adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 sad but true. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Luis Saha da gelmeyecem demiş son anda, bütün tüpleri teker teker patlıyor garibimin:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 abi birşey diyecem,Saha'ya inandınız mı asdfds yani adam hayvani kariyeri var,30 yaşında ama hala oynuyor gayet iyi,medyanın sıkmasıydı o haber zaten sadfsda Son anda niye gelmeyecem desin ki ? Ruh hastası mı adam gelecem diyip son anda vazgeçsin dsfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 yannız deco yu alamayan gs juninho yu alacakmıs haberi çok kolpa :) bide haldun abim çok sessiz ve derinden gidiyor yine çat çat imzayı attırcaklar.artık gazetelerde yazanlara inanmıorum.hasan yzıorsa huseyin gelecek o kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 DarKRideR said: Son anda niye gelmeyecem desin ki ? Ruh hastası mı adam gelecem diyip son anda vazgeçsin dsfds O zaman Nihat ruh hastası oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 orada nihat değil,basınımız ruh hastası oluyor ki bu bilinen birşey, adam aylardır diyor türkiye'ye dönmeyeceğim diye,hatta geçen sene fener istiyordu yine gelmem demişti.Bizim basın nedense her transfer listesine düşene Türkiye'ye gelecek gözüyle bakan şizofren topluluğundan oluştuğu için çıkıyor bu haberler, Halil Altıntop abim olmadan Türkiye'ye gelmem demişti sanırım,Hamit'te Türkiye'de asla futbol oynamam demişti yanlış hatırlamıyorsam.Eee hala niye piyasada "gelecek,geliyor,uçakta vazgeçip 5.000 feetten aşağı atladı" gibi haberler yapıyorlar anlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 "Tatar Ramazan" said: Luis Saha da gelmeyecem demiş son anda, bütün tüpleri teker teker patlıyor garibimin:) yani manu dan kovulan daha sonra everton'da yedek kalan bi adamı neden alıyoruz onu anlasak da önce sonra patlasa. çok gereksizdi iyi olur patlaması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Masquerade said: Goal.Com said: The centre-back is one of the most fierce in the world game, with Chelsea star and former Marseille favourite Didier Drogba admitting that Servet is an intimidating adversary. “I have never struggled like this against any defence in the English Premier League. Servet is devilish. I could hear him breathe and it sent chills down the back of my neck,” he told Milliyet after an international between Ivory Coast and Turkey in February. http://goal.com/en/news/11/transfer-zone/2009/06/17/1330218/servet-cetin-set-to-join-olympique-de-marseille-from okudum ve yarıldım. herifi tanımlamış çok güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 MacLeod said: serveti cidden büyük paraya satmışız. sakatlık falan olmazsa başarılı olur fransada. 8 milyon eurodan daha büyük bir fiyata dışarı transfer olan milli bir futbolcu var mıydı hatırlamıyorum (fatih tekke ve gökdeniz olabilir sanrım) ama cidden rakam büyük. umarım gs yönetimi bu gelen parayı iyi kullanıp 2 kaliteli stoperle kamp başlamadan anlaşır. Türklere bakıyorsan rekor Hakan Şükür'deydi 9 milyon dolarla bildiğim kadarıyla. Nihat 2. sırada 5 milyon Euro + bir dahaki satıştan %50 kar payıyla. Zaten en çok kar yapacak adamlarımız Emre, Okan, Aurelio falan bedavaya gittiler. Ha sırf Türkler değil Türkiye'den giden herkes, yabancılar dahil diyorsan 26 milyon dolara Balic ve 23tü sanırım Okocha var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cantona Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Haldun Üstünel bu sabah apar topar yurtdışına çıktı. Şu anda da Senderos ile görüşüyormuş. Hatta transferde sona yaklaşılmış, Cuma gününe kadar iş bitecek falan yazıyor turkspor.net'de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 turksporun daha tutturduğu bişi yok valla keşke tuttursa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 BİR FOTOMAÇ KLASİĞİ!!!!! http://www.fotomac.com.tr/ana101.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Teknik direktör Daum'un da onay verdiği Kamerunlu golcü için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 senderos filan yaramaz. popescu gibi bi adam lazım gs ye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 fanatik Roman Pavlyuchenko filan diyo, heycanlandım yani. ne kadar doğru olmaama ihtimalide olsa heycanlandım. oha yani keşke gelse. bu arada çağlardan sonra denizliden cenk'ide alıyormuşuz sanırsam.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 çağlar kim be ne zaman geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 sol bek denizliden. başkanla filan anlaşılmış. imzaya kalmış iş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 o çağlar'da FM'de superyıldız adayı ha,sürekli scoutlar al al diyor da almıyordum.Deneyeyim bari asdfsda patlamaz umarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 eren derdiyok --> leverkusen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 rüyamda maç izliyodum ve gs popescuyu almıştı. hatta bi pozisyonda topu uzaklaştırdı; " aa baba popescuyu mu aldık futbolu bırakmamış mıydı diyorum, hayır olm teknoloji ilerledi gibi bir cevap aldım".. garipti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 said: Beşiktaş´ın teklifini geri çeviren Nihat´ı Villarreal resmen transfer listesine koydu. Nihat´ı sadece bu sezon İspanya 1.Ligi´ne yükselen Xerez ve İtalya´nın vasat ekiplerinden Bologna istedi lol al sana avrupa takımları. haber gerçekse tabi delgado'da werder'e gidebilirmiş. bedavaya versinler bence heh edit: juninho katar'a gidiyormuş. ricardinho ile kapışırlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 BiTcH_oFBaT said: eren derdiyok --> leverkusen Lol, sezon başında Arsenal'in 8m euroluk teklifini reddetmişlerdi, şimdi ağlasınlar o kararlarına :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 BiTcH_oFBaT said: fanatik Roman Pavlyuchenko filan diyo, heycanlandım yani. ne kadar doğru olmaama ihtimalide olsa heycanlandım. oha yani keşke gelse. bu arada çağlardan sonra denizliden cenk'ide alıyormuşuz sanırsam.. doğru olmama ihtimali değil, doğru olmadığı kesin zaten, belki milyonda bir doğru olma ihtimali olabilir heyecanlandıran, hala fanatike mi inanıyosunuz ayıp ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar