Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Transferler 2009-2010

Rewendor

Öne çıkan mesajlar

özer hurmacı iyi transfer, fenere hayırlı olsun. fener luganonun yerini doldurabilirse, bi de şöyle orta sahayı geriden toparlayacak iyi bir yabancı getirebilirse erkenden; iyi, en azından derli toplu bir takım kurmuş olacak. galatasarayın da aynısını yapması lazım fazla gecikmeden. sezonu erken açıyoruz madem, geçen seneki gibi kamp döneminden sonrasına sarkarsa transferler verimi azalabilir. bir iki haftaya netlik kazanmalı bu iki takımın transferleri.

rijkaard servetle mehmet topalı satmayın demiş diye duydum ntvspor'da. çok da haklı bence.
iyi teklifler olduğu söyleniyor ikisi için de, ama bunların yerini kiminle dolduracaksın o zaman o önemli. iki pozisyon için de -getirilebilecek alternatifleri düşününce- daha iyisini bulmamız mümkün değil yerli olarak.
10 milyon euro tabi ki servet için çok iyi bir fiyat, ama meira'nın bonservisi de iyi paraydı, unutmamak lazım daha üç dört ay önce olanları. bu iki futbolcu huzursuzluk çıkarmadığı sürece satılmamalı, umarım satılmaz daha doğrusu.

ha derler ki 15er milyon öro saydılar nakit önümüze, john terry'e de sahte pasaport çıkardık o oynayacak türk statüsünde, izin veririm. olabilir o zaman.
Sosyal ağlarda paylaş

FB'nin transferleri şu an gayet güzel gidiyor limoni tad veren bi Daum var bide soru işareti olarak Bekir var onun dışında Aykut Kocaman olsun Bilica olsun nokta transferler bence bakalım Aykut Kocaman Türkiyede bir ilk olacak sanırım inşallah başarılı olur

Christoph Daum (FC Köln - TD)
Aykut Kocaman (Ankara)
Bekir İrtegün (G.Antep)
Bilica (Sivas)
Mehmet Topuz (Kayseri)
Özer Hurmacı (Ankara)
Sosyal ağlarda paylaş

Aykut Kocaman teknik direktörlükte hızla yükselen bir değerdi.Yardımcı gelmesi sırf Fenerbahçeli olduğu için ve umarım Daum kıymetini bilir bu adamın.2 teknik direktörle yönetilmek iyi olacak:)Servet konusuna gelince 10 milyon euro yada 7 milyon euro her neyse eğer bu para gerçekse satmayan adamın kafasına tüküreyim derim.Servet gazla çalışan bir arkadaşımız yoksa bildiğin takoz yani.Ver gazı oynasın misali.Bu yüzden Marsilya da fln başarılı olamaz da bunlar onu bilmiyor tabi:)
Sosyal ağlarda paylaş

Asriel said:

Aykut Kocaman teknik direktörlükte hızla yükselen bir değerdi.Yardımcı gelmesi sırf Fenerbahçeli olduğu için ve umarım Daum kıymetini bilir bu adamın.2 teknik direktörle yönetilmek iyi olacak:)Servet konusuna gelince 10 milyon euro yada 7 milyon euro her neyse eğer bu para gerçekse satmayan adamın kafasına tüküreyim derim.Servet gazla çalışan bir arkadaşımız yoksa bildiğin takoz yani.Ver gazı oynasın misali.Bu yüzden Marsilya da fln başarılı olamaz da bunlar onu bilmiyor tabi:)
ha müthiş furbol dehası olarak sen biliyorsun. aç telefon söyle madem kafaları basmamış..
Sosyal ağlarda paylaş

DOğru doğru Servet çok teknik,çok hızlı,defanstan oyun kuran müthiş bir defans.Niye taraflı bakıyorsunuz olaya.Servetin gazla çalıştığını bilmek için Türk olmak yeterli.Adam sakat sakat euro 2008 de daha sonradan sakatlığının daha da büyüyeceğini bile bile oynamaya çalışmadı mı?Servetin şu anda değeri 10 milyon euro civarı mı böyle düşünüyorsan yok hocam senin kadar futbol bildiğimi sanmıyorum ben.
Sosyal ağlarda paylaş

Adamın sakatken fedakarlık yapıp oynamasıyla futbolculuğunun ne alakası var şimdi? Yani bunun fiyatıyla ne alakası var.
Servet şuan en iyi Türk defans oyuncusu. Avrupada da bir çok takımda forma giyebilir fizik gücü ve hava toplarındaki etkisiyle beraber. Yani almak isteyen Marsilya da öyle para basan bi takım değil emin ol ki senden çok biliyorlar futbolu. Öyle rastgele bir adama 5-10 M para vermezler merak etme.
Sosyal ağlarda paylaş

Asriel said:

DOğru doğru Servet çok teknik,çok hızlı,defanstan oyun kuran müthiş bir defans.Niye taraflı bakıyorsunuz olaya.Servetin gazla çalıştığını bilmek için Türk olmak yeterli.Adam sakat sakat euro 2008 de daha sonradan sakatlığının daha da büyüyeceğini bile bile oynamaya çalışmadı mı?Servetin şu anda değeri 10 milyon euro civarı mı böyle düşünüyorsan yok hocam senin kadar futbol bildiğimi sanmıyorum ben.

of sıkılıyorum valla boş boş yorumlar görmeyi.servete en buyuk haksızlıgı yapanlardan biriyim.gs ye geldiği gün istemedim laf ettim.ki ilk geldiği maçlarda ck kotuydu.

ama çok bariz sora hayat kurtaran adam oldu ve gösterdiği performans şaka değildi.hakkaten oynadı adam.helal olsun
Sosyal ağlarda paylaş

fede said:

BiTcH_oFBaT said:

erman kılıç ibb --> sivas
karşılığında

tum , sylla --> ibb

şu çok iyi transfermiş gerçekten. erman çok iyi ortasaha. hatta ben Ligin ilk 11ini oluştursak kesin yedek olarak alırım bu adamı. ilk 11i zorlar

elazığspor'dayken bir maçta izlemiştim,abi kardeşlerdi o zaman bunlar elazığ'da çok iyilerdi.Hatta FM oynarken o dönem Elazığspor'la feci teklifler falan gelirdi.Sonra kayboldu ama bu sene ciddi anlamda topladı.Hak ediyor yani 2 kişiyle takası vs.

Kardeşi de çok kral adamdı,onu da alsınlar
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...