Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 11 katı. süper para. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Bu arada ManU Villa'yı bağlayacak gibi,hem İspanya hem İngiltere'de yazıyor. Ronaldo'dan kazandığı parayla Villa'yı alırsa Real'in elinden hoş olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 fener sağlam takım kurdu yalnız şimdiden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 özer hurmacı iyi transfer, fenere hayırlı olsun. fener luganonun yerini doldurabilirse, bi de şöyle orta sahayı geriden toparlayacak iyi bir yabancı getirebilirse erkenden; iyi, en azından derli toplu bir takım kurmuş olacak. galatasarayın da aynısını yapması lazım fazla gecikmeden. sezonu erken açıyoruz madem, geçen seneki gibi kamp döneminden sonrasına sarkarsa transferler verimi azalabilir. bir iki haftaya netlik kazanmalı bu iki takımın transferleri. rijkaard servetle mehmet topalı satmayın demiş diye duydum ntvspor'da. çok da haklı bence. iyi teklifler olduğu söyleniyor ikisi için de, ama bunların yerini kiminle dolduracaksın o zaman o önemli. iki pozisyon için de -getirilebilecek alternatifleri düşününce- daha iyisini bulmamız mümkün değil yerli olarak. 10 milyon euro tabi ki servet için çok iyi bir fiyat, ama meira'nın bonservisi de iyi paraydı, unutmamak lazım daha üç dört ay önce olanları. bu iki futbolcu huzursuzluk çıkarmadığı sürece satılmamalı, umarım satılmaz daha doğrusu. ha derler ki 15er milyon öro saydılar nakit önümüze, john terry'e de sahte pasaport çıkardık o oynayacak türk statüsünde, izin veririm. olabilir o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 servet niye gitti lan. oha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Archil Arvaladze, Zurap Khizanishvilli’nin menajeriymiş. Ve oyuncusunu pazarlamak için basına gaz vermiş. Sonuçta sadece spekülasyonmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 FB'nin transferleri şu an gayet güzel gidiyor limoni tad veren bi Daum var bide soru işareti olarak Bekir var onun dışında Aykut Kocaman olsun Bilica olsun nokta transferler bence bakalım Aykut Kocaman Türkiyede bir ilk olacak sanırım inşallah başarılı olur Christoph Daum (FC Köln - TD) Aykut Kocaman (Ankara) Bekir İrtegün (G.Antep) Bilica (Sivas) Mehmet Topuz (Kayseri) Özer Hurmacı (Ankara) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Aykut Kocaman teknik direktörlükte hızla yükselen bir değerdi.Yardımcı gelmesi sırf Fenerbahçeli olduğu için ve umarım Daum kıymetini bilir bu adamın.2 teknik direktörle yönetilmek iyi olacak:)Servet konusuna gelince 10 milyon euro yada 7 milyon euro her neyse eğer bu para gerçekse satmayan adamın kafasına tüküreyim derim.Servet gazla çalışan bir arkadaşımız yoksa bildiğin takoz yani.Ver gazı oynasın misali.Bu yüzden Marsilya da fln başarılı olamaz da bunlar onu bilmiyor tabi:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mülteci Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Antu'da gordum paylasayım dedım. Bırde ustune yazmıslar "Ronaldo´nun Manu´dan ayrılma sebebi bu psikolojik travmaymış" diye :))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Kendini sorgulamış heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mülteci Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Fener Poulsen'i almıs. Kaynak NTV Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DamienThorne Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Adamın ifade süper >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 erman kılıç ibb --> sivas karşılığında tum , sylla --> ibb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Asriel said: Aykut Kocaman teknik direktörlükte hızla yükselen bir değerdi.Yardımcı gelmesi sırf Fenerbahçeli olduğu için ve umarım Daum kıymetini bilir bu adamın.2 teknik direktörle yönetilmek iyi olacak:)Servet konusuna gelince 10 milyon euro yada 7 milyon euro her neyse eğer bu para gerçekse satmayan adamın kafasına tüküreyim derim.Servet gazla çalışan bir arkadaşımız yoksa bildiğin takoz yani.Ver gazı oynasın misali.Bu yüzden Marsilya da fln başarılı olamaz da bunlar onu bilmiyor tabi:)ha müthiş furbol dehası olarak sen biliyorsun. aç telefon söyle madem kafaları basmamış.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 DOğru doğru Servet çok teknik,çok hızlı,defanstan oyun kuran müthiş bir defans.Niye taraflı bakıyorsunuz olaya.Servetin gazla çalıştığını bilmek için Türk olmak yeterli.Adam sakat sakat euro 2008 de daha sonradan sakatlığının daha da büyüyeceğini bile bile oynamaya çalışmadı mı?Servetin şu anda değeri 10 milyon euro civarı mı böyle düşünüyorsan yok hocam senin kadar futbol bildiğimi sanmıyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 BiTcH_oFBaT said: erman kılıç ibb --> sivas karşılığında tum , sylla --> ibb şu çok iyi transfermiş gerçekten. erman çok iyi ortasaha. hatta ben Ligin ilk 11ini oluştursak kesin yedek olarak alırım bu adamı. ilk 11i zorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistftw Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Adamın sakatken fedakarlık yapıp oynamasıyla futbolculuğunun ne alakası var şimdi? Yani bunun fiyatıyla ne alakası var. Servet şuan en iyi Türk defans oyuncusu. Avrupada da bir çok takımda forma giyebilir fizik gücü ve hava toplarındaki etkisiyle beraber. Yani almak isteyen Marsilya da öyle para basan bi takım değil emin ol ki senden çok biliyorlar futbolu. Öyle rastgele bir adama 5-10 M para vermezler merak etme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Peki tmm 10 milyon euroyu görelim önce sonra siz haklı olun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Asriel said: DOğru doğru Servet çok teknik,çok hızlı,defanstan oyun kuran müthiş bir defans.Niye taraflı bakıyorsunuz olaya.Servetin gazla çalıştığını bilmek için Türk olmak yeterli.Adam sakat sakat euro 2008 de daha sonradan sakatlığının daha da büyüyeceğini bile bile oynamaya çalışmadı mı?Servetin şu anda değeri 10 milyon euro civarı mı böyle düşünüyorsan yok hocam senin kadar futbol bildiğimi sanmıyorum ben. of sıkılıyorum valla boş boş yorumlar görmeyi.servete en buyuk haksızlıgı yapanlardan biriyim.gs ye geldiği gün istemedim laf ettim.ki ilk geldiği maçlarda ck kotuydu. ama çok bariz sora hayat kurtaran adam oldu ve gösterdiği performans şaka değildi.hakkaten oynadı adam.helal olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 bir futbolcunun sakatken çıkıp oynaması fedekarlık değil mallıktır afedersiniz ama. Yani max 90 dk iyilik yapıcam diye - atıyorum 10 maç oynamaması daha mı mantıklı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistftw Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Bahsi geçen maç alelade lig maçı değil avrupa şampiyonası maçı. Ki emin ol eğer faydası olucağını düşünürsen 1 sene oynayamamayı bile göze alırsın öyle bi durumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 nedense sadece bizim Türkler oynuyor. sen duygularınla hareket edemezsin, bu iş senin mesleğin. sakatsan oynamicaksın bu kadar basit. seni oynatanda kabahatlı aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 tello oynadı hep ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Gordonu göndermiş bjk üzüldüm lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 fede said: BiTcH_oFBaT said: erman kılıç ibb --> sivas karşılığında tum , sylla --> ibb şu çok iyi transfermiş gerçekten. erman çok iyi ortasaha. hatta ben Ligin ilk 11ini oluştursak kesin yedek olarak alırım bu adamı. ilk 11i zorlar elazığspor'dayken bir maçta izlemiştim,abi kardeşlerdi o zaman bunlar elazığ'da çok iyilerdi.Hatta FM oynarken o dönem Elazığspor'la feci teklifler falan gelirdi.Sonra kayboldu ama bu sene ciddi anlamda topladı.Hak ediyor yani 2 kişiyle takası vs. Kardeşi de çok kral adamdı,onu da alsınlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar