Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Valla tanımadığım etmediğim adam, ismi yok falan, Denizli dönemi olsa iyi dalga geçerdim. Ama BJK'yı 6.lıktan alıp şampiyon yapan şey Denizli'nin transferleri oldu en çok. Yusuf + Ernst bir başlarına takımın çehresini baştan aşağı değiştirdiler yani. O yüzden gülemiyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 aydın karabulut --> ankaraspor Erhan güven --> bjk oyuncular klüplerle anlaşmış. aydın'ı kaybettik çok yazık oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 aydın'a çok ayıp bu yapılanlar. demirören'in beşiktaşa bir başka kazığı daha hatta ayıptan öte terbiyesizlik. resmen zorla uzaklaştırdılar adamı kulüpten. acayip üzüldüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 ve bence geleceğin futbolcularından bir tanesidir Aydın,herşeyi geçtik benim kendi gözlerimle gördüğüm altyapıdan yetişenler arasında tartışmasız en iyisidiydi ... Böyle bir yeteneği önce küstür,sonra kulüpten zorla uzaklaştır. ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 altyapıyada almanyadan getirmiştik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Hürriyet'ten okudum, Lugano tahmin ettiğim gibi azıtmış ve yıllık 4 milyon euro istemiş, adam kendini Rio Ferdinand sanıyor. Ankara'da uyanık Gökçek, Özer Hurmacı için "İlhan Parlak, Gökhan Emreciksin, Vederson + 3 milyon euro istiyoz" demiş! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burcc Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 ben olsam verirdim, en azından boşuna para verdiğin oyunculardan kurtulurdun ve özer gibi bir yedek yapardın kendine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Vederson u çıkar, bonservisi de 3ten 2 ye düşür canavar gibi anlaşma olur. Fener'in yerinde olsam ben de pazarlık yapar verirdim valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Rewendor said: Vederson u çıkar, bonservisi de 3ten 2 ye düşür canavar gibi anlaşma olur. Fener'in yerinde olsam ben de pazarlık yapar verirdim valla. aynı bunu dedim okuduğumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Gökçekler Vederson'u çok seviyor, kesinlikle onun olmadığı bir anlaşmayı kabul etmezler. Carlos'un gitme durumu varken, hem önde hem arkada oynayabilen Vederson'u kaptırmak ise çok salaklık olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 sven goran ericsson trabzon'a olumlu cevap vermiş. 1-2 güne kesinleşicekmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 yardımcıda tugay olcakmıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 ardayla mehmet topal avrupaya gitmiyolar mı yav? bir fenerli olarak en beyendiğim 2 oyuncu özellikle topal fena yani yeni gerrard. gitsinler bence daha iyi olur onlar için hem galatasarayda para kazanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 BiTcH_oFBaT said: sven goran ericsson trabzon'a olumlu cevap vermiş. 1-2 güne kesinleşicekmiş. bunu yazmak için girmiştim.vay anasını demek istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 sexdrugsrocknroll said: özellikle topal fena yani yeni gerrard Hööö???? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 topal gerard değilde beyaz kıvırcık viera diyebiliriz :) gerçi parayı bulduktan sora fön çektiriyor artık düz saçlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Ben viera' yı hiç saçlı görmedim valla :D . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 menejeri açıklamış valencia ile görüşüorz diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 bir gerard değil ama çok iyi bir oyuncu ve bence avrupada en azından valencia,fiorentina ayarında takımlarda oynayabilcek bir oyuncu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 ibrahim üzülmez'i trabzon havalimanında gördüm bugün. Hatta ankara uçağında arkamda oturuyordu. Acaba? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Abi hemen fotomaça yaz 1 haftalık haber çıkar ondan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Dur ya harbi bak fotomaça mail atayım... hatta sordum transferle ilgili dedi diyim. Direk olarak haber yapsınlar ehehe... süper fikir evet yapıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 üzülmez gelecek sezon devre arasınde chelsea ile sözleşme imzalıcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 ibrahim üzülmez kardemir karabüksporla imzalamış bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 oha sakal yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar