tunch Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 cemad said: Metalist'in ayı boğan defansıyla ilgileniyormuşuz Papa Gueye kim yaptıysa çok sağlam haber yapmış . helal olsun. şu tip habercilik görmek nasip olmuyordu kaç zamandır. sıkıyosa bunu yalanlasınlar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 yalnız bu resmi görüp de, "oyuncuyla görüşmek için kulübünden izin alındığı nerde görülmüş, bırakın efnedim prosedür o sadece" diyenler de yokolmuş hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 abi resmin o olayla bi alakası yok ki? klüple görüşmeler için yetkilendirilmiş adam. daha sonra da adamla görüşücek. hani dediğin şey doğru , ama resmin alakası yok pek :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Aha kulübe doktor transfer etmişiz, bak bu en iyi transfer oldu. Messi'yi alsak bu kadar etkili olmazdı (2 maça bacağını eline verirlerdi zaten Türkiyede bizim kasaplar, tedavi de edemezdik GS sağlık ekibiyle) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Yasin Çakmak ( FB ) ---> Sivasspor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Rewendor said: Ümit Karan (Galatasaray) --> Larissahangi ülkeden o takım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Yunanistan? Tümer'in takımı işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Mustafa Sarp da yarın geliyor GS'ye 3 yıllık kontratı ile. Bir de şu röportajı bi izleyin pls, adam konuşmasından direk karizma kazanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wharekauhau Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Aynen Lancelion. İlk defa böyle türk oyuncu gördüm.Her maç sonu bu adam konuşsun. Bana göre ağzından düzgün laf çıkan adamın kafası çalışıyodur.O aklı zekayı da fıutboluna yansıtır inşallah Mustafa Sarp. Kaliteli bi isim inşallah faydalı olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistftw Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 merak ettim dinledim hakikaten konuşabiliyor bu adam. Az sayıda futbolcuda olan bi yetenek :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 mustafa sarp takdirimi kazandı. merak ettim ama rijkaard mı istemiş yoksa o gelmeden önce mi anlaşmışız bi de yılını transferi bundan sonra kim gelirse gelsin gs yaptı. ass manager olarak neeskens yılın transferi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 seni neeskense vericez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 ben kendim veririm. gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Rewendor said: Yasin Çakmak ( FB ) ---> Sivasspor kiralık takas filan mı yoksa direk almışlar mı ? nistelrooy'u gs alırsa feci kıskanırım yıllardır fener alsa keşke diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 ruuuuuuuuuuuuuuud diye bagırcaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 S-H said: Rewendor said: Yasin Çakmak ( FB ) ---> Sivasspor kiralık takas filan mı yoksa direk almışlar mı ? nistelrooy'u gs alırsa feci kıskanırım yıllardır fener alsa keşke diyorum Bilica transferinde kullanılmış Bilica = Yasin + para olarak. Yani Bilica (Sivasspor) --> FB Yasin Çakmak ( FB )--> Sivasspor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 ee fenere yine defans lazım ki. Üstelik türk defans lazım yedek için... Kimi alıcak ki şimdi. Abdulrahman denen velet'le gitmez bu iş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 abdulkadir değil miydi o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 her ne ise işte :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Antepli Bekir geldi bi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Bilica, Bekir, Selçuk resmi imzayı atmışlar Fenercellden sms olarak duyurmuşlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 bekiri kaptırmamak lazımdı of. iyi transfer bekir. linki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Selçuk mu? Off hayır ya :( gene mi gitmedi bu herif ya offf of. Bezdim bu herifi şu takımda görmekten ya yeter ya :(. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Aynı şeyleri düşünoz zamanında çok kızıodum selçuğa ama bu sezon için aynı şeyleri yazmak kötü olur bilemiom belki genel olarak kötü olduğumuzdan bu sene biraz bize düzgün gelmiş olabilir ama bu sezonki performasını biraz katlarsa fena olmaz gene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Bilica iyi hoşta yabancı kontenjanını 31 yaşında biriyle doldurmamak lazımdı.Yani Fenerbahçe orta saha ve forvet hattı için bir ton para harcarken defans hattında çok cimri davranmasına akıl sır erdiremiyorum.Kaldı ki Lugano ve Carlos gidici ve yerlerine en azından nam salmış bir defans oyuncusuna kasmaları iyi olurdu.Bilica 24-25 olsa tamam da 31 yaşında adam gerek yok gibiydi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar