raistftw Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 anlamadım ya ben ne alaka city ile GS-FB yani. Bizimkiler Robinho alcaktı da elimizden mi kaptı adamlar? Hangi oyuncuları işi geçmiş yıldız ben bilmiyorum valla söylerseniz sevinirim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Gaziantep'de oynayan 20 yaşındaki İsmail'e karşılık Necati+Mehmet Güven'i veriyormuş Galatasaray. Lucas Neill büyük ölçüde ikna olmuş. Maaşında indirim yapması halinde imza atılıyor. Kewell aracı transferde. Sevilla 7-8 Milyon Euro'yu gözden çıkarmış Topal için. Rijkaard onay verirse transfer tamamlanacak, yerine düşünülen isim Achille Emana. son haberler bunlar medyada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 emana kim bilmiodum.brezilya maçını izledim dün.bi tane emana vardı oydu sanırım :).iyi topcu ismaili benim bildiğim beşiktaş alcak.ayrıca necatiyi sanmıyorum vericeklerini.ümit karan nonda gidicekse necati kalmalı kıyıda köşede.ki reykart ın önce bi futbolcuları tanıması lzm:) ayrıca mehmet topal satılmamalı bence. reykartında bırakcagını sanmıyorum topalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Topal satılmamalı bence de, yani adam çok kaliteli ya, tam dört dörtlük oyuncu yerinde. Ama verilen para da 7-8 milyon euroysa az buz değil. Çok kararsız kaldım. İsmail'i bilmiyorum da şu bursanın iki gencini alsak... Emana benim bildiğim Kamerunlu bu arada, Song'un takım arkadaşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistftw Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Red said: emana kim bilmiodum.brezilya maçını izledim dün.bi tane emana vardı oydu sanırım :).iyi topcu ismaili benim bildiğim beşiktaş alcak.ayrıca necatiyi sanmıyorum vericeklerini.ümit karan nonda gidicekse necati kalmalı kıyıda köşede.ki reykart ın önce bi futbolcuları tanıması lzm:) ayrıca mehmet topal satılmamalı bence. reykartında bırakcagını sanmıyorum topalı. Necati kalmalı dedin beni benden aldın. Necati kalıcağına Nonda kalsın yani 100 kat daha faydalıdır. Ki Necati problem adam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 said: Barcelona’dan ayrılmayı düşünen Gudjohnsen, Galatasaray ile temasa geçtiğini belirtti, ancak kesin anlaşmanın sağlanamadığını belirtti. Milliyet'in haberine göre İzlandalı golcü, Sport gazetesinde yer alan demecinde, Barcelona’da kalmayı çok istemesine rağmen, takımdaki rekabetten dolayı kendisine yer bulamadığını ifade etti, önümüzdeki yıl banko forma giyecek birkaç kulüple görüştüğünü vurguladı. Bunlardan birinin Galatasaray olduğuna da söyleyen Gudjohnsen, “Futbolcu bir aileden geliyorum. Babam da Anderlecht gibi profesyonel bir kulüpte futbol oynadı. Oğlum Eidur da Barcelona alt yapısında futbol oynuyor. Şayet oğluma ve aileme iyi olanaklar sağlanırsa neden Galatasaray’a gitmeyeyim?” diye konuştu. Gudjohnsen'i çok istemem ben, yaşlandı falan hiçbi zaman da tam ısınamamıştım. Ama el altında olsun bi opsiyon olarak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Gitsinler ya topal gitsin arda gitsin semih gitsin gökhan gönül gitsin kalıp burada işlevsiz oyuncuya doğru emin adamlarla gideceklerine o klüplerde oynasınlar türk futbolu böyle büyür böyle açılır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Yalnız giderse tutunamayıp potansyellerine hiç erişememe ihtimalleri de var Emre gibi, Fatih Akyel gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Rewendor said: Yalnız giderse tutunamayıp potansyellerine hiç erişememe ihtimalleri de var Emre gibi, Fatih Akyel gibi.Emre kalsaydı fatih akyel kalsaydı o zaman mı erişecekti peki sence ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Şu ankinden daha iyi olacaklardı o kesin. Emre yıllarca yedek beklemeyecek, şans bulduğunda da bacak kadar boyu minicik cüssesiyle ön liberoda ya da sol bekte adam kovalamayacak adam gibi yerinde mevkisinde oynayacaktı. Yeni yeni mevkiler kazandıracak değil kendi mevkisini geliştirecek antrenmanlar yapacaktı. Kulübede yedekte paslanmayıp kendini geliştirecekti. Aynı şekilde Fatih de hızını kaybetmeyip maç tecrübesiyle muhtemelen döndüğünde kasımpaşadan falan daha iyi yerlerde oynayacaktı. Gittiler kulübede çürüdüler, gelişemeden gençlikleri doldu işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Galatasaray' ın zaten saviola gudjonsen tarzı forvetlere ihtiyacı yok pek, uzun boylu kafa toplarına çıkabilecek bi forvet olursa bizim için daha iyi olur bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Owen/Ruud van Nistelrooy/Van der Vaart Lucas Neill Emana aboov. gelse ne güzel olurdu bunlar yav. :D fantazi işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 bugün fotospor okudum bi yerde tesadüfen allaaaah. fener ve galatasaray 20 tane yabancıyla kesin anlaşmış:D ayıp be bu kadar da yalan olmaz bari her gün bi tane yazın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 barnettayı arsenal kapmazsa super olur fb ye :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Masquerade said: Owen/Ruud van Nistelrooy/Van der Vaart Lucas Neill Emana aboov. gelse ne güzel olurdu bunlar yav. :D fantazi işte. fm mi oynuyoruz böyle her aklına geleni alıyor gs :D o değilde bu adam getiricek bi kaç yıldız teh teh bi gazete şey yazmış ona güldüm baya sabah. al Topal'ı ve babel'i! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 ne oluyor bizim lige böyle ya herkez nelerden bahsediyor pof Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Yahu artık ciddi ciddi baymaya başladım bu gazetelerin palavralarından.Her geçen gün yeni isimler yazıyorlar sırf tiraj yapsınlar diye.Ulan Türkiyede yabancı kontenjanı 7.Beşiktaş,Fenerbahçe ve Galatasarayın kontenjanları da dolu.Oyuncu göndermek öyle 1 günde olacak iş değil.Senin şu anda alabileceğin maksimum yabancı sayısı 3 gibi gözüküyor.Hani onu da 1 haftada gerçekleştiremezsin.Fener için bugün ismi geçen adaylar Realli Drenthe,Mönchengladbachlı Karim ve İBB li Tjikuzu.Galatasaray için ise Emana,Deco,Leo Franco,Babel isimleri geçmeye devam ediyor.Beşiktaşta ise sadece Fink ismi geçiyor şimdilik.Medya özellikle Fener cephesi için bol keseden atıp tutuyor:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 @asriel:suan yabancı kontenjanı konusunda en sıkıntılı takım beşiktaş.gordon mordon seric higuain falan varmıs daha :).satılmamıs.rıdvan diodu gs nin ise sançiz gitti.meira gitti.linderoth nonda lincoln dan en az 2 si gidicek kewell baros kaldı :) ha bide rewendor.dediğin cko mantıksız.avrupaya gidip bişi yapamadı fatih emre falan.ama yapabilirlerdi.onu bilemezsin.o zaman nihatta kalsaydı tuncayda kalsaydı.iyi yada kötü olurlar o önemli değil.emre 1-2 sene daha bekleyip gidicekti hata etti.ama onun harici ben iyi topcu yada kötü topcu bütün futbolcuların gitmesinden yanayım.avrupada türkler olsun yani.yedek as farketmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 BiTcH_oFBaT said: Masquerade said: Owen/Ruud van Nistelrooy/Van der Vaart Lucas Neill Emana aboov. gelse ne güzel olurdu bunlar yav. :D fantazi işte. fm mi oynuyoruz böyle her aklına geleni alıyor gs :D o değilde bu adam getiricek bi kaç yıldız teh teh bi gazete şey yazmış ona güldüm baya sabah. al Topal'ı ve babel'i! bilmem. bizim medya aldırıyor. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 o liste alınabilir.öyle imkansız birşey değilki bize nistelrooy tarzı biadam lzm.ki nistelrooy gelebilir.neill için geldi diolar. emana yı bilemicem.gelirse bi o supriz olur bana.onnu harici owen veya vaart gelmez robben gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Gudjohnsen ve Deco adı geçiyor şimdi de. Sözde Inter de istiyormuş Decoyu ama Ancelotti Mourinho'ya günahımı vermem demişti zaten. xD Fiyatı aşağı çekebilirse Gs, Deco geliyor. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 nistelrooy, robben, deco hepsi büyük isimler. robben olmaz, diğerleri olabilir de, olmaz yani ehu bonservisi geçtim yıllık ücreti karşılayamaz gs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 ortada deco ve topalla allah oluruz ligde bu arada robbeni salladım tabi.gelmesi imkansız :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 abi ne robbeni. :D Madrid Huntelaar ve Robben dışındaki Hollandalıları yolluyor zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 şınayderi de alabiliriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar