Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Transferler 2009-2010

Rewendor

Öne çıkan mesajlar

Gaziantep'de oynayan 20 yaşındaki İsmail'e karşılık Necati+Mehmet Güven'i veriyormuş Galatasaray.

Lucas Neill büyük ölçüde ikna olmuş. Maaşında indirim yapması halinde imza atılıyor. Kewell aracı transferde.

Sevilla 7-8 Milyon Euro'yu gözden çıkarmış Topal için. Rijkaard onay verirse transfer tamamlanacak, yerine düşünülen isim Achille Emana.

son haberler bunlar medyada.
Sosyal ağlarda paylaş

emana kim bilmiodum.brezilya maçını izledim dün.bi tane emana vardı oydu sanırım :).iyi topcu

ismaili benim bildiğim beşiktaş alcak.ayrıca necatiyi sanmıyorum vericeklerini.ümit karan nonda gidicekse necati kalmalı kıyıda köşede.ki reykart ın önce bi futbolcuları tanıması lzm:)

ayrıca mehmet topal satılmamalı bence.

reykartında bırakcagını sanmıyorum topalı.
Sosyal ağlarda paylaş

Topal satılmamalı bence de, yani adam çok kaliteli ya, tam dört dörtlük oyuncu yerinde. Ama verilen para da 7-8 milyon euroysa az buz değil. Çok kararsız kaldım.

İsmail'i bilmiyorum da şu bursanın iki gencini alsak...

Emana benim bildiğim Kamerunlu bu arada, Song'un takım arkadaşı
Sosyal ağlarda paylaş

Red said:

emana kim bilmiodum.brezilya maçını izledim dün.bi tane emana vardı oydu sanırım :).iyi topcu

ismaili benim bildiğim beşiktaş alcak.ayrıca necatiyi sanmıyorum vericeklerini.ümit karan nonda gidicekse necati kalmalı kıyıda köşede.ki reykart ın önce bi futbolcuları tanıması lzm:)

ayrıca mehmet topal satılmamalı bence.

reykartında bırakcagını sanmıyorum topalı.

Necati kalmalı dedin beni benden aldın. Necati kalıcağına Nonda kalsın yani 100 kat daha faydalıdır. Ki Necati problem adam...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Barcelona’dan ayrılmayı düşünen Gudjohnsen, Galatasaray ile temasa geçtiğini belirtti, ancak kesin anlaşmanın sağlanamadığını belirtti.

Milliyet'in haberine göre İzlandalı golcü, Sport gazetesinde yer alan demecinde, Barcelona’da kalmayı çok istemesine rağmen, takımdaki rekabetten dolayı kendisine yer bulamadığını ifade etti, önümüzdeki yıl banko forma giyecek birkaç kulüple görüştüğünü vurguladı. Bunlardan birinin Galatasaray olduğuna da söyleyen Gudjohnsen, “Futbolcu bir aileden geliyorum. Babam da Anderlecht gibi profesyonel bir kulüpte futbol oynadı. Oğlum Eidur da Barcelona alt yapısında futbol oynuyor. Şayet oğluma ve aileme iyi olanaklar sağlanırsa neden Galatasaray’a gitmeyeyim?” diye konuştu.

Gudjohnsen'i çok istemem ben, yaşlandı falan hiçbi zaman da tam ısınamamıştım. Ama el altında olsun bi opsiyon olarak :)
Sosyal ağlarda paylaş

Şu ankinden daha iyi olacaklardı o kesin.

Emre yıllarca yedek beklemeyecek, şans bulduğunda da bacak kadar boyu minicik cüssesiyle ön liberoda ya da sol bekte adam kovalamayacak adam gibi yerinde mevkisinde oynayacaktı. Yeni yeni mevkiler kazandıracak değil kendi mevkisini geliştirecek antrenmanlar yapacaktı. Kulübede yedekte paslanmayıp kendini geliştirecekti.

Aynı şekilde Fatih de hızını kaybetmeyip maç tecrübesiyle muhtemelen döndüğünde kasımpaşadan falan daha iyi yerlerde oynayacaktı.

Gittiler kulübede çürüdüler, gelişemeden gençlikleri doldu işte.
Sosyal ağlarda paylaş

Yahu artık ciddi ciddi baymaya başladım bu gazetelerin palavralarından.Her geçen gün yeni isimler yazıyorlar sırf tiraj yapsınlar diye.Ulan Türkiyede yabancı kontenjanı 7.Beşiktaş,Fenerbahçe ve Galatasarayın kontenjanları da dolu.Oyuncu göndermek öyle 1 günde olacak iş değil.Senin şu anda alabileceğin maksimum yabancı sayısı 3 gibi gözüküyor.Hani onu da 1 haftada gerçekleştiremezsin.Fener için bugün ismi geçen adaylar Realli Drenthe,Mönchengladbachlı Karim ve İBB li Tjikuzu.Galatasaray için ise Emana,Deco,Leo Franco,Babel isimleri geçmeye devam ediyor.Beşiktaşta ise sadece Fink ismi geçiyor şimdilik.Medya özellikle Fener cephesi için bol keseden atıp tutuyor:)
Sosyal ağlarda paylaş

@asriel:suan yabancı kontenjanı konusunda en sıkıntılı takım beşiktaş.gordon mordon seric higuain falan varmıs daha :).satılmamıs.rıdvan diodu

gs nin ise sançiz gitti.meira gitti.linderoth nonda lincoln dan en az 2 si gidicek

kewell baros kaldı :)

ha bide rewendor.dediğin cko mantıksız.avrupaya gidip bişi yapamadı fatih emre falan.ama yapabilirlerdi.onu bilemezsin.o zaman nihatta kalsaydı tuncayda kalsaydı.iyi yada kötü olurlar o önemli değil.emre 1-2 sene daha bekleyip gidicekti hata etti.ama onun harici ben iyi topcu yada kötü topcu bütün futbolcuların gitmesinden yanayım.avrupada türkler olsun yani.yedek as farketmez.
Sosyal ağlarda paylaş

BiTcH_oFBaT said:

Masquerade said:

Owen/Ruud van Nistelrooy/Van der Vaart
Lucas Neill
Emana

aboov. gelse ne güzel olurdu bunlar yav. :D fantazi işte.

fm mi oynuyoruz böyle her aklına geleni alıyor gs :D

o değilde bu adam getiricek bi kaç yıldız teh teh

bi gazete şey yazmış ona güldüm baya sabah.

al Topal'ı ve babel'i!

bilmem. bizim medya aldırıyor. :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...