Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Transferler 2009-2010

Rewendor

Öne çıkan mesajlar

Bugünde GS için adı geçen oyuncular Deco ve Arjantinin Lanus takımında oynayan Gustavo Sand.Werder Bremenli Pizarro da listedeymiş.Rijkaard "Hedefim Barcelona gibi bir Galatasaray yaratmak" açıklamasını yapmış.Bu demekki sezon sonuna yolcu Rijkaard:)

Beşiktaş ise bir süre daha Tevez haberiyle taraftarlarını oyalamaya devam eder:)

F.Bahçe, Fulham ve Aston Villa'nın istediği Barnetta konusunda panik yaşarken teknik direktör Daum yüreklere su serpti. İsviçreli oyuncu ile anlaştığını, Bayer Leverkusen'in de sorun çıkarmayacağını belirten Daum, "Bu transfer bitmiştir" garantisi verdi.Ayrıca Juveli Poulsenin peşine düştüğü de iddaa edilmiş.Yalnız Barnetta daha gerçekci gibi duruyor.Oldukça da kaliteli bir isim baya faydası olur...
Sosyal ağlarda paylaş

ben daha rijkaard'ın yönetime herhangi bir görüş,rapor veya istek bildirdiğini sanmıyorum.

adamlar perşembe günü madridde buluşalım demişler, cuma 2 saat süren toplantıyla teknik direktörlüğe getirmişler. cuma gelip imzayı atmıştı ve demişti ki benim hollandada bi olay katılmam gerek imzayı atıp gidiyorum sonra gelicem şeklinde hani bu kadar isteğini otelin asansöründe çıkarken falan mı söylemiş? veya ne bileyim telefonda falan saçmalık bu haberler..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Aslan&Barça kardeşligi

Katalan ekibinin patronu, “Türkler bu yılın en önemli transferini yaptılar. Rijkaard, Galatasaray ileBarcelona arasında bir köprü oluşturacaktır. Biz bu köprüyü inşaa etmeye hazırız” diye konuştu
Galatasaray’ın başına Frank Rijkaard’ın geçmesi, Avrupa’da geniş yankı uyandırırken, bu ismin işbaşı yapmasının, sarı-kırmızılılara bir çok kapıyı açacağı da bir kez daha ortaya çıktı. Barcelona Başkanı Joan Laporta, Cim-Bom’a ve Rijkaard’a tam destek vereceğini ifade etti.
Sarı-kırmızılıların çok önemli bir ismi takımın başına getirdiğini ifade eden Laporta, Racc Radyosu’na yaptığı konuşmada şunları söyledi:
“Barcelona’nın dünyada bir numaralı hale gelmesinde Rijkaard’ın rolü çok büyük... Bana göre Türkler, bu yılın en önemli transferini yaptılar. Rijkaard, Barcelona’nın evladıdır ve kapılarımız ona her zaman açıktır.”
Futbol entellektüeli
Barcelona Kulübü ile Rijkaard’ın sürekli temas halinde olduğunu da hatırlatan Başkan Laporta, “Sanırım Rijkaard ismi Barça ile Galatasaray arasında bir köprü oluşturacaktır. Biz bu köprüyü inşaa etmeye hazırız” dedi.
Bu arada, Rijkaard ismi Katalan medyasında da büyük yankı buldu. Rijkaard’ın tam bir futbol entellektüeli olduğunu savunan gazeteler, Galatasaray da Rijkaard ile yeni bir dönem başlayacağını savundular.

demiş.
Sosyal ağlarda paylaş

unK said:

ben daha rijkaard'ın yönetime herhangi bir görüş,rapor veya istek bildirdiğini sanmıyorum.

adamlar perşembe günü madridde buluşalım demişler, cuma 2 saat süren toplantıyla teknik direktörlüğe getirmişler. cuma gelip imzayı atmıştı ve demişti ki benim hollandada bi olay katılmam gerek imzayı atıp gidiyorum sonra gelicem şeklinde hani bu kadar isteğini otelin asansöründe çıkarken falan mı söylemiş? veya ne bileyim telefonda falan saçmalık bu haberler..

Rijkaard'la 2-3 haftadır temas halinde olunduğu, kendisinin de bu arada GS kasetleri izlediği falan yazılmıştı. Doğru mu bilmem ama mantıklı geldi
Sosyal ağlarda paylaş

Asriel said:

Ayrıca Juveli Poulsenin peşine düştüğü de iddaa edilmiş.Yalnız Barnetta daha gerçekci gibi duruyor.Oldukça da kaliteli bir isim baya faydası olur...

juveden ayrılcakmış galiba poulsen bu yıl fazla oynayamadı zaten tam bizim alacağımız kıvama geldi adam bence poulsen işide olabilir.
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:

unK said:

Rijkaard'la 2-3 haftadır temas halinde olunduğu, kendisinin de bu arada GS kasetleri izlediği falan yazılmıştı. Doğru mu bilmem ama mantıklı geldi

bilemiyorum, çağdaş bir hoca oyuncularını çıplak gözle görmeden atıp tutmaz bu kadar ki, sen bu haberi nası alıyosun, bir gazeteci olarak derler adama..
Sosyal ağlarda paylaş

Dartanian said:

said:
Aslan&Barça kardeşligi

Katalan ekibinin patronu, “Türkler bu yılın en önemli transferini yaptılar. Rijkaard, Galatasaray ileBarcelona arasında bir köprü oluşturacaktır. Biz bu köprüyü inşaa etmeye hazırız” diye konuştu

demiş.

İşi gücü yok hakkaten birden böyle bir açıklama mı yapmış Katalan ekibinin patronu damdan düşer gibi zınk diye?
Sosyal ağlarda paylaş

cemad said:

@tunch
kimse tevez'e inanmıyor mümkün değil diyor sen gelmesin diyorsun dalga mı geçiyorsun :D

bobo'nun yerine alınıcaksa gelmesin , delgado yerine harcanıcak yabancı yerine gelebilir diyorum , yoksa kapım her zaman açık gelsin rakı sofrası bile kurarız veletle :)
Sosyal ağlarda paylaş

Tevez gelir,gelmez değil fakat Türkiye'deki hiçbir takım onun masraflarını karşılayamaz şimdilik,o yüzden hayal geliyor bana,

Saviola deniyordu bir ara bak o işte en mantıklısı,GS-FB-BJK akıllı olsa gidip alabilirler gerçi feci bir form düşüklüğü var oynayamadığından ama olsun,R.Madrid harcadı başka yerde toparlanırdı.Kendisi de ayrılmak istiyordu,verin bonservisimi gideyim vs. diyordu.
Sosyal ağlarda paylaş

işte sorun o zaten,adamın bonservisi 3 milyon euro mu dolar mı ne ama kimse almıyor,çünkü madrid resmen öğüttü,biçti,ağır sanayi hamlesiyle ezdi adamı.

Saviola bu devre arasında verin bonservisimi gideyim artk diye yalvarıyordu kulübe de vermiyorlardı,harcadılar bir yeteneği böyle ...

Ama kasılsa alınabilir risk edilerek,sonuçta ismi var ve Türkiye gibi bir ligde feci forma da sattırır,reklamda yaptırır.
Sosyal ağlarda paylaş

Saviola'yı bu saatten sonra GS falan ayarından daha büyük bi takım almaz zaten. Daha iyi bir opsiyonu yok yani. Ya iyi liglerin orta sıra takımlarına falan gidecek, ya da Türkiye falan gibi dandik liglerin ilk sıra takımlarına. En azından Avrupa kupalarına katılıp da kendini gösterip tekrar parlaması için ikincisi daha iyi bir opsiyon olur.

Gelirse faydalı olur mu? Tamamen kapalı kutu. Adamı kaç zamandır sahada görmedik ki... Ne yapar ne yapamaz bilmiyoruz haliyle.

O bakımdan daha iyi bir seçenek varsa direkt ona yönelinmesi ama elde bütçe/seçenek kalmadıysa son çare alınması en mantıklısı. Tabii Rijkaard daha iyi karar verir o konuda.

Yaşı genç daha, 27 falan. Toparlayabilir yani hala.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...