Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Reksa said: seedorf gelecekse lincoln yolcu galiba. Fener için diyolar Seedorfu GS'ye deil :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Rewendor said: Hehe Milan'a mı veriyosunuz Maldonadoyu Josico'yu Burak'ı :P Seedorf iyidir de adam 33üne geldi artık. Emekli gibi oynar gibime geliyo. milanda çay ocağı işletir onlar anca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Rewendor said: Yok zaten Seedorf kötüdür demedim, yani istese iyi oynar takır takır da bence "emekli gibi" oynar demek istedim tercih olarak. Carlos gibi işte. Hoş Carlos da gidicem alıp başımı buralardan edebiyatı yapıyomuş galiba. Carlos gitsin zaten.Yol geçen hanı oldu sol kanat oynamıyor adam.Seedorf biraz abartı olmuş gibi geldi bana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 seedorf gs ye gelsin.yıllardır o adamı gsye gelmesini istedim :) reykart da geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Rewendor said: Reksa said: seedorf gelecekse lincoln yolcu galiba. Fener için diyolar Seedorfu GS'ye deil :) karıştırdım ehaehae. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 seedorf mükemmel olur, umarım gerçekleşir bu transfer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 geçen hafta ancelottin seedorf'u chelsea ye alcak diyordu yabancı basın. hmmm gelirse gergin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 oha ntv de yazıyor maxi rodriguez-seedorf-paulsen fener bunları almaya çalışıyormuş süper olur lan ahaha :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 aykut-daum cok guzel belirlemiş eksikleri. bunlar tam nokta transferler olur cidden. umarım gerçekleşir transferler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 lan wikipedia da fenerbahçe de yazıyor seedorf After the 2008-2009 season Clarence Seedorf decided to join Fenerbahçe a highly prominent Turkish Club. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 poulsen gelirde diğerlerini bilemem. poulsen yedek çünkü takımında filan. unutuldu gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 eagle_dnz said: lan wikipedia da fenerbahçe de yazıyor seedorf After the 2008-2009 season Clarence Seedorf decided to join Fenerbahçe a highly prominent Turkish Club. yürü beaa! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 wikipediada yazıyosa gelmiştir, hayırlı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 seedorf türkiyeye gelen en kariyerli futbolcu olur gelirse 3 ayrı takımla şampiyonlar ligi adam bu konuda tek toplamda da 4 defa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 poulsen fifa da vazgeçilmezim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Uncyclopedia olmasın o :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor_annare Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 wikide ronaldinho eskişehirsporda yazıyodu biara asfadfss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 abi gelsin bu heriflerin hepsi ama luganoyu göndericeklermiş diye haberler uçuşuyor umarım yapmazlar öyle birşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Wikiepedia palavralarına inanan var mı hala ya? :D İstiyosanız girip yazayım ben de Messi GS'yle anlaştı diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 DoGMeaT said: abi gelsin bu heriflerin hepsi ama luganoyu göndericeklermiş diye haberler uçuşuyor umarım yapmazlar öyle birşey. Lugano gitti zaten. Anlaşamadılar Aziz de kızdı yeter daha fazla teklif vermiyorum sana dedi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 ne palavrası gelmiş işte seedorf. neyse gelince görürsünüz artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Wikipedia özellikle oyuncu transferli konusunda fanatikten falan daha kolpa. Önüne gelen kafasına göre yazıyor çünkü. Az örneğini görmedik şimdiye dek. Hala inanacak kadar saf olmayın ayıp :) Ha, Seedorf gelir gelmez bişi demiyorum, ama geldiyse ya da geliyosa da kaynak olarak düzgün kaynak gösterin, şimdiye kadar Ronaldinho'yu Eskişehirspor'a, Oliveira'yı GS'ye falan getirmiş kolpa sıkan wikipedia'yı değil. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 türkçe modunda saçma sapan şeyler yazıyor ama orjinali öyle değil bildiğim kadarıyla iyi tamam inanmayız kızma :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Yok, orjinalinde de gördüm ben. Hatta Warhammer 40K necronlarına bakarken "They are mostly armed with plasma cannons and shiny dildos" diye bi cümle gördüm yani :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 abi luganoyu yollsaınlar aferin onlara lan takımda fenerbahçeli adam kalmadı lugano kaşı açılmış ayı gibi kanıyorken kafa toplarına çıkıyordu hepimiz gördük iddaa ediyorum o herif 2-3 yıl sonra avrupanın en iyi defans oyuncularından biri olacak ama biz yolluyalım opfff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar