Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Transferler 2009-2010

Rewendor

Öne çıkan mesajlar

mehmet topuz şu an ligtv de canlı yayında ve benim istediğim takıma gidicem dedim demiş hurma'ya ahah.
sabah konuştum sorun yok dio.
beşiktaşlıyım, beşiktaş ta oynamak istiyorm filan dio. ortamı geren haberler olduğu çıktı.

batuhan iyi oyuncu ama kişiliğinde sorun var. adam eskişehiri ligde tuttu daha ne yapsın. ama 1 yıl daha eskişehirde die biliorm.

edit: canlı akratıyorum herşeyi ama Süleyman Hurma bağlandı şimdi. gergin sesi baya.

seni bjk ye veririz dememiş. fenerbahçe ile görüşüyoruz filan diyor. gergin ortam. beşiktaşı filan eleştiriyor etik davranmadı filan diyor. mehmet topuz'a da giydirio filan. gerekirse satmayız filan manasında bişeyler diyor.
geçen sene gökhan ünal - gs olayındaki gibi davranabiliriz diyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Ya bu adamı temelli ön şart olmadan verdiyse çok büyük hata eder yönetim, yapmadıkları şey değil gerçi ... Aydının parlama ihtimali çok yüksek, öylede olunce bizimki 10milyon euroya almaya bayılır. Parasını kendi verip sonrada klubün borcuna ekler, nede olsa klubu kendine ipotek etti. ahh ahhhh
Sosyal ağlarda paylaş

seedorf hala milan'da her maça çıkıyor, tugay 39 yaşına kadar oynadı futbol, seedorf gibi disiplinli adam en az 2 yıl takır takır oynar, ciddi ciddi seviye atlarız be. arkalarına da bi afrikalı önlibero koyduk mu of süper olur takım, hatta tam daum takımı oluruz hey gidi.
Sosyal ağlarda paylaş

Maraton said:

Kayserisporlu Mehmet Topuz’un transferi için karşı karşıya gelen Fenerbahçe ile Beşiktaş şimdi de Denizlisporlu Çağlar Birinci için kapışıyor!..

Denizlispor ile 2011 yılına kadar sözleşmesi olan Çağlar için iki ezeli rakibin yanı sıra Avrupa takımlarından da yeşil siyahlı kulübe transfer teklifi geldiği öğrenildi.

23 yaşındaki defans oyuncusu, 10 Ekim 2008’de Belçika ile oynanan maçta ilk 11’de sahaya çıkmış ve ilk kez A Milli formayı giymişti. Bu sezon Turkcell Süper Lig’de 1 gol atan genç oyuncu, 4 kez de sarı kart gördü.

MARATON.COM.TR ÖZEL
HABER: BURAK ÖZKAYA
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...