BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 mehmet topuz şu an ligtv de canlı yayında ve benim istediğim takıma gidicem dedim demiş hurma'ya ahah. sabah konuştum sorun yok dio. beşiktaşlıyım, beşiktaş ta oynamak istiyorm filan dio. ortamı geren haberler olduğu çıktı. batuhan iyi oyuncu ama kişiliğinde sorun var. adam eskişehiri ligde tuttu daha ne yapsın. ama 1 yıl daha eskişehirde die biliorm. edit: canlı akratıyorum herşeyi ama Süleyman Hurma bağlandı şimdi. gergin sesi baya. seni bjk ye veririz dememiş. fenerbahçe ile görüşüyoruz filan diyor. gergin ortam. beşiktaşı filan eleştiriyor etik davranmadı filan diyor. mehmet topuz'a da giydirio filan. gerekirse satmayız filan manasında bişeyler diyor. geçen sene gökhan ünal - gs olayındaki gibi davranabiliriz diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 cristiano ronaldo'nun kişiliği çok mu sağlam? ben futboluna bakarım , sahadaki performansına bakarım. damat almıyorum kızıma kişilğinden banane :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Ronaldodaki disiplinin 100 de 1 i batuhanda olsaydi simdi yurtdisinda oynuyor olurdu.. kesin olmamakla birlikte daha once beni yaniltmayan bir kaynaktan : Bobo giderse yerine Almanyada isimli bir golcu aliniyormus.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 gellidus said: Ronaldodaki disiplinin 100 de 1 i batuhanda olsaydi simdi yurtdisinda oynuyor olurdu.. +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistftw Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Ronaldo'daki yeteneğin 100'de 1'i de yok Batuhan'da. Tarz farkı var zaten ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 oha batuhan gayet iyi bi oyuncu abartmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistftw Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Kötü demedim de Ronaldoyla karşılaştırmak neden yani =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 serdar kulbilge - gençlerbirliği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Erhan güven besiktasa aydın karabulut karsiliginda gelmis ankaraspordan. Ntv Spor altyazi geciyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Ankara çok isabetli iş yapmış, sağda Özer solda Aydın dağıtırlar gibi geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 özer fenere gelicekmiş büyük ihtimalle de beşiktaş aydını nasıl verir aklım almıyor. 1-2 seneye gs ya da fb alır ankaraspordan aydını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Aydın'ı küstürdü Bjk, ondan gidiyor. Ama dediğin gibi döner İstanbul'a birkaç seneye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Ya bu adamı temelli ön şart olmadan verdiyse çok büyük hata eder yönetim, yapmadıkları şey değil gerçi ... Aydının parlama ihtimali çok yüksek, öylede olunce bizimki 10milyon euroya almaya bayılır. Parasını kendi verip sonrada klubün borcuna ekler, nede olsa klubu kendine ipotek etti. ahh ahhhh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 erhan güven ankaraspor --> Beşiktaş karşılığında aydın karabulut'u vermişiz. gitmezki yani. gene sormadan adama iş yaptılar of. aydın neden verilir link Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 oha ankaraspor sağlam kadro kurdu.özeri ellerinde tutabilirlerse kanatları gelecek sezon çok sağlam olcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Ankaragücü'yle birleşecekti Ankaraspor noldu o iş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Federasyon el koydu sanırım, hayır dedi 2 side sustu zaten öyle birşey olmayacaktı vs vs dediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 erhan güven kim ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 seedorf geliyor sanırım ! maldonado josico ali bilgin burak yılmaz hepsini veriyormuşuz karşılığında hey hey ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Hehe Milan'a mı veriyosunuz Maldonadoyu Josico'yu Burak'ı :P Seedorf iyidir de adam 33üne geldi artık. Emekli gibi oynar gibime geliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 seedorf hala milan'da her maça çıkıyor, tugay 39 yaşına kadar oynadı futbol, seedorf gibi disiplinli adam en az 2 yıl takır takır oynar, ciddi ciddi seviye atlarız be. arkalarına da bi afrikalı önlibero koyduk mu of süper olur takım, hatta tam daum takımı oluruz hey gidi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 seedorf iyidir. 2-3 sene tsl'nin en iyilerinde olur. ama milan josico, burak, maldonadoya karşı verir mi bilmem. para isterler. xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Yok zaten Seedorf kötüdür demedim, yani istese iyi oynar takır takır da bence "emekli gibi" oynar demek istedim tercih olarak. Carlos gibi işte. Hoş Carlos da gidicem alıp başımı buralardan edebiyatı yapıyomuş galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Maraton said: Kayserisporlu Mehmet Topuz’un transferi için karşı karşıya gelen Fenerbahçe ile Beşiktaş şimdi de Denizlisporlu Çağlar Birinci için kapışıyor!.. Denizlispor ile 2011 yılına kadar sözleşmesi olan Çağlar için iki ezeli rakibin yanı sıra Avrupa takımlarından da yeşil siyahlı kulübe transfer teklifi geldiği öğrenildi. 23 yaşındaki defans oyuncusu, 10 Ekim 2008’de Belçika ile oynanan maçta ilk 11’de sahaya çıkmış ve ilk kez A Milli formayı giymişti. Bu sezon Turkcell Süper Lig’de 1 gol atan genç oyuncu, 4 kez de sarı kart gördü. MARATON.COM.TR ÖZEL HABER: BURAK ÖZKAYA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 seedorf gelecekse lincoln yolcu galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar