Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Transferler 2009-2010

Rewendor

Öne çıkan mesajlar

ben tello nun da gitmesini istiyorum aslında yerine çok daha kaliteli bir yabancı alınabilir ekrem dağ zaten çok iyi yedek olur. O noktada kaybı hissettirmez.

bobo da satılmalı gelicek parayla çok kaliteli ünlü bi topçu alınabilir. gerçi bobo bu sene CL de sov yapacak gibi geliyor bana.
Sosyal ağlarda paylaş

Quadrophenia said:

Defansın soluna ve ortasına takviye şart. Ayrıca klas bir forvet. Zapo, Bobo ve Cisse'yi yollayacaklar sanırım.

Bobo'nun kalmasını isterim çünkü ciddi anlamda iyi bir forvet,arkası dönük güzel oynayabiliyordu ama form düşüklüğü başladı onda da,iyi bir fiyat gelirse düşünmeden satılabilir.

Nobre'nin yaşı geçkin ama adamdaki o istek yok mu,beni ona bağlayan etken resmen.Holosko desen tam tamına harika bir adam.Batuhan geliyor denmiş birde arkadan da o adamdan birşey olmaz.Zeka yok çünkü salakta,çok havalı adam edilmesi gerek.Adam edilmezse yeteneğiyle kalır sadece ...

Zapo'da iyi ya,son dönemlerde pek izleyemedim maçları ama iyi oyuncudur.Cisse'de sanırım kalacaktı kulüpte gönderilse iyi olur.İstikrarsızlık abidesi,oynadı mı efsane oynuyor laf yok ama Ernst ve Uğur İnceman gibi adamlarımız varken,arkadan da Serdar Kurtuluş tekrar DM'ye çekilmeye başlanırken hiç mi hiç gerek yok,yabancı kontenjanımız açılır.

Yıldırım Demirören bu sene adam olmaya başladı ama son senelerde yaptıklarını hiçbir şekilde unutturamayacak gibi.Zaten deniyordu özellikle Mustafa Denizli ile son kozlarını oynadı,kulüptede bazı değişikliklerle ya başarı,ya da kulubü bırakıp gidecekti deniyordu,başarı geldi.Umarım düşen saksı etkisini uzun süre gösterir de başarılarımız kısa dönemlik kalmaz,uzun yıllara yayarız.

Gerçi Türkiye'de hiçbir takımın başarısı uzun döneme yayılamadı,her başarı ardından çöküş geldi ama olsun :)
Sosyal ağlarda paylaş

Llama said:

Quadrophenia said:

Bobo da gerçekten 5m euro ediyorsa tabii euheuh. Ben hiç ısınamadım o adama. Ayrıca Nobre ve Holosko varken Bobo'ya gerek yok bence.

ki arkadan batuhan geliyor
kesinlikle bu sene elden çıkartılmalı bobo yabancı kısmı açılsın bjkde

batuhandan adam olmaz.
eskişehirde kaybetti kendini toparlarsa belki.
Rıza nın kadro dışı bıraktığı adam beşiktaşta nasıl oynasın?
Sosyal ağlarda paylaş

eskişehirde esti adam? attığı her gol jeneriklik nerdeyse

olur öyle disiplinsizlik. beşiktaş camiası bunu kabul etmeyecek olsa noumaya ilhana tapmazdı

aşalım artık bazı şeyleri. ronaldo rooney gibi dallamalar el üstünde tutuluyor karakterini geri planda tutuyorlar. üstelik batuhan daha çocuk adam olmaz demek doğru değil

gelsin oynasın yuvasında
Sosyal ağlarda paylaş

BiTcH_oFBaT said:

adam feneri değil bjkyi seçtim dedi canlı yayından artık döner mi ordan ya. fener alır mı bu saatten sonra onu?

Ona bakarsan başta da "ilk tercihim gs'ydi ama 5 senedir sözde alacaklar beni ciddi davranmıyolar artık gs falan istemiyorum" dedi, ilk tercihi gs olan adamı alıyo bjk yani :)

Olur öyle. profesyönel futbol bu. Takıma katkı sağlayacaksa niye almasınlar
Sosyal ağlarda paylaş

pascalnouman said:

topuz orta sahadamı oynıcak yoksa on libero mu ?
denizli nin sistemi anlayamadımmki.ertugrul hoca gitmeseydi keske :(

döverler adamı beşiktaşta böyle bişey desen. yüzüm gülmüyordu be ertuğrul yüzünden. iyi ki gitti. ertuğrul takımın başında olsa şampiyon olabilir miydik? ertuğrul olsa gidip ernst yerine almanya 3. liginden adam izlerdik , serici izlemeye devam ederdik. sınıf atladı takım mustafa denizlinin gelmesiyle.

sinan engini saymıyorum bile :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...