sinad Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 ben tello nun da gitmesini istiyorum aslında yerine çok daha kaliteli bir yabancı alınabilir ekrem dağ zaten çok iyi yedek olur. O noktada kaybı hissettirmez. bobo da satılmalı gelicek parayla çok kaliteli ünlü bi topçu alınabilir. gerçi bobo bu sene CL de sov yapacak gibi geliyor bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Tello kalmalı bence, hem iyi bir sol kanat hem de takım oyun kurucusuz oynadığında insiyatif alıp liderlik yapabiliyor. Formu da çok iyi şu an. Aldığı paraya göre super bir adam. Bobo satılıp Kuranyi alınmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Abi Kuranyi sönük bir forvet ya. Gerçi bobodan gelecek paraya ancak Kuranyi ayarında adam alırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Bobo da gerçekten 5m euro ediyorsa tabii euheuh. Ben hiç ısınamadım o adama. Ayrıca Nobre ve Holosko varken Bobo'ya gerek yok bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Bobo yerine Dortmund'tan Frei alınabilir aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Quadrophenia said: Bobo da gerçekten 5m euro ediyorsa tabii euheuh. Ben hiç ısınamadım o adama. Ayrıca Nobre ve Holosko varken Bobo'ya gerek yok bence. ki arkadan batuhan geliyor kesinlikle bu sene elden çıkartılmalı bobo yabancı kısmı açılsın bjkde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 bobo fenere gelsin .p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Quadrophenia said: Defansın soluna ve ortasına takviye şart. Ayrıca klas bir forvet. Zapo, Bobo ve Cisse'yi yollayacaklar sanırım. Bobo'nun kalmasını isterim çünkü ciddi anlamda iyi bir forvet,arkası dönük güzel oynayabiliyordu ama form düşüklüğü başladı onda da,iyi bir fiyat gelirse düşünmeden satılabilir. Nobre'nin yaşı geçkin ama adamdaki o istek yok mu,beni ona bağlayan etken resmen.Holosko desen tam tamına harika bir adam.Batuhan geliyor denmiş birde arkadan da o adamdan birşey olmaz.Zeka yok çünkü salakta,çok havalı adam edilmesi gerek.Adam edilmezse yeteneğiyle kalır sadece ... Zapo'da iyi ya,son dönemlerde pek izleyemedim maçları ama iyi oyuncudur.Cisse'de sanırım kalacaktı kulüpte gönderilse iyi olur.İstikrarsızlık abidesi,oynadı mı efsane oynuyor laf yok ama Ernst ve Uğur İnceman gibi adamlarımız varken,arkadan da Serdar Kurtuluş tekrar DM'ye çekilmeye başlanırken hiç mi hiç gerek yok,yabancı kontenjanımız açılır. Yıldırım Demirören bu sene adam olmaya başladı ama son senelerde yaptıklarını hiçbir şekilde unutturamayacak gibi.Zaten deniyordu özellikle Mustafa Denizli ile son kozlarını oynadı,kulüptede bazı değişikliklerle ya başarı,ya da kulubü bırakıp gidecekti deniyordu,başarı geldi.Umarım düşen saksı etkisini uzun süre gösterir de başarılarımız kısa dönemlik kalmaz,uzun yıllara yayarız. Gerçi Türkiye'de hiçbir takımın başarısı uzun döneme yayılamadı,her başarı ardından çöküş geldi ama olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 reykard gs'de!lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 milliyet said: Teknik Direktör Denizli’nin, İbrahim Toraman dışındaki savunma oyuncularının gönderilebileceğini raporettiği, kaliteli bir stoper istediği öğrenildi. Böylece Zapotocny’den sonra Sivok da gözden çıkarılmış oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 topuz olayı yalanlanmış... kayseri tarafından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Bonservisi yükseltmek icin lagaluga yapiyorlar, en güzeli bu adami bu sene transfer etmeyip seneye bedelsiz alicaksin ellerinden , alsinlar ellerine sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Llama said: topuz olayı yalanlanmış... kayseri tarafından Haha Topuz çok havaya girmişti, demeçler veriyordu Kayseri benim için bitti falan diye. Üç takım anlaşıp "almıyoz lan" dese ne komedi olur ama muahhaahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 adam feneri değil bjkyi seçtim dedi canlı yayından artık döner mi ordan ya. fener alır mı bu saatten sonra onu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 ortada resmi bir yalanlamada yok yalnız. öyle olsa kayserinin resmi siteden yapılırdı bu ne leş bi medyamız var be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Hayırlı olsun bakalım: http://www.ntvmsnbc.com/id/24973279/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 sivoku sever denizli yalandır o haber Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Llama said: Quadrophenia said: Bobo da gerçekten 5m euro ediyorsa tabii euheuh. Ben hiç ısınamadım o adama. Ayrıca Nobre ve Holosko varken Bobo'ya gerek yok bence. ki arkadan batuhan geliyor kesinlikle bu sene elden çıkartılmalı bobo yabancı kısmı açılsın bjkde batuhandan adam olmaz. eskişehirde kaybetti kendini toparlarsa belki. Rıza nın kadro dışı bıraktığı adam beşiktaşta nasıl oynasın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Mustafa Denizli ile anlaşmış bjk. hayırlı olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 eskişehirde esti adam? attığı her gol jeneriklik nerdeyse olur öyle disiplinsizlik. beşiktaş camiası bunu kabul etmeyecek olsa noumaya ilhana tapmazdı aşalım artık bazı şeyleri. ronaldo rooney gibi dallamalar el üstünde tutuluyor karakterini geri planda tutuyorlar. üstelik batuhan daha çocuk adam olmaz demek doğru değil gelsin oynasın yuvasında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 BiTcH_oFBaT said: adam feneri değil bjkyi seçtim dedi canlı yayından artık döner mi ordan ya. fener alır mı bu saatten sonra onu? Ona bakarsan başta da "ilk tercihim gs'ydi ama 5 senedir sözde alacaklar beni ciddi davranmıyolar artık gs falan istemiyorum" dedi, ilk tercihi gs olan adamı alıyo bjk yani :) Olur öyle. profesyönel futbol bu. Takıma katkı sağlayacaksa niye almasınlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 topuz orta sahadamı oynıcak yoksa on libero mu ? denizli nin sistemi anlayamadımmki.ertugrul hoca gitmeseydi keske :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 pascalnouman said: topuz orta sahadamı oynıcak yoksa on libero mu ? denizli nin sistemi anlayamadımmki.ertugrul hoca gitmeseydi keske :( kanat oynar heralde. edit: ertuğrul hoca iyi ki sizden gitti de bize geldi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 pascalnouman said: topuz orta sahadamı oynıcak yoksa on libero mu ? denizli nin sistemi anlayamadımmki.ertugrul hoca gitmeseydi keske :( Topuz ya sağ kanat oynar ya da ortasahada göbek (hücuma daha yönelik) Libero oynayacak adam değil Topuz. Oynamasına oynar da gereksiz olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 pascalnouman said: topuz orta sahadamı oynıcak yoksa on libero mu ? denizli nin sistemi anlayamadımmki.ertugrul hoca gitmeseydi keske :( döverler adamı beşiktaşta böyle bişey desen. yüzüm gülmüyordu be ertuğrul yüzünden. iyi ki gitti. ertuğrul takımın başında olsa şampiyon olabilir miydik? ertuğrul olsa gidip ernst yerine almanya 3. liginden adam izlerdik , serici izlemeye devam ederdik. sınıf atladı takım mustafa denizlinin gelmesiyle. sinan engini saymıyorum bile :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar