Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 O mevki için süper adam Maniche var boşta şu anda bonservisi elinde, öyle abartı yaşlı da değil, 31inde mi 32sinde mi ne. Ama deli istikrarsız oyuncu o ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 mehmet hani fenere gidiyordu yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 ben artık imza atılmadan inanmıyorum ama yani çok iyi transfer gerçekten. mustafa denizli bu adamı adam eder yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 küçüklüğümden beri beşiktaşlıyım demiş sıktı artık bu geyik de :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 o artık işin politika kısmı oldu , ilk 5 maç kötü oynarsam taftar bana kızmasın diye söyleniyor , ama pek işe yaramıyor artık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 bu adam hakkında o kadar çok şey söylendi ki. 2 sene önce filan ailesi filanda koyu bjk li filan demişti biri. inanamazsın ama, gs li de oldu fenerlide oldu. oluyorlar yani seç beğen al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 daverc said: Resmi sitede görüsmelere baslanmistir diyor, her sey olabilir daha. Medyaya bakılırsa başkanım beni al diyip fenerbahceye coktan imzayi atmıştı bile. imkb ye görüşmelere başlanmıştır diye bildiri vermek transfer bitmiştir demektir zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Mehmet topuzla anlasilmis fakat Kayserisporla anlasma saglanmamis simdilik ama kolaylik göstericez demisler. Telefonla canli baglantida söyledi mehmet topuz Ntv Sporda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Mehmet Topuz'un o mevkide oynamasıyla Holosko asıl mevkisinde artık gönül rahatlağı ile oynayabilecektir,çok iyi oldu transfer ya. Kim ne derse desin BJK çok iyi bir hamlede bulundu.Umarım körleri,topalları toplamazlar bu transfer sezonunda da böyle kaliteli transferlerle devam ederler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 transfer resmileştikten sonra ne kadar tırt bı transfer haberi yapan medyamızın oldugunu gormus olacagız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Barcelona Eto+30milyon€=ibrahimovic yapacak deniyor. Ayrıca Zidane Kaka' nın Real Madrid ile sözleşme imzaladığını söylemiş. 70 milyon € ya anlaşılmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Normaldir, zaten sürtüşüyodu guardiolayla. Eto'o yu geçen sene de yollamak istemişti zaten Guardiola ama yönetim kızmıştı "ulan ronaldinhoyu yollicam dedin ses etmedik, decoyu yollicam dedin eyvallah dedik şimdi de etooya mı taktın be manyak, yürü git lan" diye. Şimdi kozlar onun elinde ama, triple yaptı ününe ün kattı, elini güçlendirdi şimdi yollicam derse hayır diyemezler kolay kolay. Ha, bence hatalı karar olur. İbo'nun Barca'ya uyum sağlayıp sağlayamayacağı belirsiz. Çok farklı bir sistemi var takımın. Üstüne 30 milyon euro da verdikleri gerçekse aman yani dünya yıldızı alırsın o paraya. Kaka'yı almak R.Madrid için olumlu hareket olur, bayağı geride kaldılar zaten. Nerede Beckham Ronaldo Zidane Figo Raul Carlos vsli efsanevi dünyanın en iyi kadrosu, nerede şimdi tırt Gagolu Diarralı Van der Vaartlı Higuain R.Madrid. Ama 70 milyon ne yaw... Gerçi Kaka'yı da daha ucuza getirtemezsin. Milan için de karlı bir transfer. Malum, kadrosunda 30 yaşın altında 1-2 oyuncu kaldı sadece. Maçlara yaş ortalaması 33 olan bir kadroyla çıkıyordu (tek başına 40lık maldini zaten yetiyodu bırakana kadar) ellerindeki sınırlı sayıda genci de sağa sola dağıttılar, o sıcak 70 milyonla en azından 3-4 tane çok sağlam adam alınır gencinden. Bu sene de revizyona kadro yenilemeye başlamazsa çünkü, sonra tüm oyuncuları aynı anda çökünce bitecek Milan, sonra tamamını değiştirmeye ne kaynak kalır ne de zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 etoo nun degerını bılmıyorlar ya. eto iboyuda ezer,patoyuda ezer, rooneyide ezer ezerde ezer. mucadelesi ruhu yeter, suan dunyanın en iyi forveti bana gore etoo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 henry gibi bi alışma sürecinden geçer ama interdeki gibi oynayamaz heralde o da, nerde eski henry nerde şimdiki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Topuz iyiymiş (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 etoo hem isyankar, hem de sözleşmesinin son senesi barca nın amacı satmak, ibo suz satarsa onu tercih eder yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 mehmet topuzun kayseriden ayrılırsa bize geleceği belliydi medya sallıyordu fener vs diyerek zira mehmetin beşiktaşlı olduğunu önceden biliyorduk bence çok iyi transfer yaptık. yıllık 3milyon YTL alacaksa (1.4milyon euro filan) bence çok iyi anlaşmışız bonservisini merak ediyorum o da 5 civarı birşeyse çok iyi iyi yerlileri toplamak lazım toplam 5-6 tane var zaten. bana göre en iyisini aldık alınabileceklerin. şimdi devam durmamak gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Topuz Beşiktaş'ta http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/11800953.asp?gid=229 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 said: Mustafa Denizli’nin verdiği listeyi tamamlamak bizim boynumuzun borcu. demirören coşmuş. şu çağlar ve volkan şen'i de alsak ya. ama volkan sanırsam fenere gidicek gibi. bugün bursa ila masaya oturucaklarmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 bana göre 2 isim var alınması gereken türk. caner ve özer sanırım bunların transferi olursa caner bize gelir özer fenere gider. bunlar dışında da türk isimler var ama bence çok da şart değil. murat ceylan ismailler filan ama olsa da olur olmasa da olur bence bunun dışında sponsor arayışları ve çok bomba transfer söylentileri var bu forumda da adı geçen kişiler hakkında ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 demirörenenın kafaya kesin bişey düştü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Fabian Ernst , Yusuf Şimşek devre arasında bu 2 transferle şampiyonluk geldi. Mustafa Denizli mi yaptı yönetim mi yaptı Mehmet Topuz transferini bilmiyorum ama tam yerinde bir transfer oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Caner'i de alalım plx. Bir de defansa çok sağlam takviye lazım yoksa vallahi averaj takımı oluruz CL'de. Embesil Gökhan Zanla olacak iş değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Defansın soluna ve ortasına takviye şart. Ayrıca klas bir forvet. Zapo, Bobo ve Cisse'yi yollayacaklar sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 heryere takviye şart asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar