Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Transferler 2009-2010

Rewendor

Öne çıkan mesajlar

Normaldir, zaten sürtüşüyodu guardiolayla. Eto'o yu geçen sene de yollamak istemişti zaten Guardiola ama yönetim kızmıştı "ulan ronaldinhoyu yollicam dedin ses etmedik, decoyu yollicam dedin eyvallah dedik şimdi de etooya mı taktın be manyak, yürü git lan" diye. Şimdi kozlar onun elinde ama, triple yaptı ününe ün kattı, elini güçlendirdi şimdi yollicam derse hayır diyemezler kolay kolay.

Ha, bence hatalı karar olur. İbo'nun Barca'ya uyum sağlayıp sağlayamayacağı belirsiz. Çok farklı bir sistemi var takımın. Üstüne 30 milyon euro da verdikleri gerçekse aman yani dünya yıldızı alırsın o paraya.

Kaka'yı almak R.Madrid için olumlu hareket olur, bayağı geride kaldılar zaten. Nerede Beckham Ronaldo Zidane Figo Raul Carlos vsli efsanevi dünyanın en iyi kadrosu, nerede şimdi tırt Gagolu Diarralı Van der Vaartlı Higuain R.Madrid. Ama 70 milyon ne yaw... Gerçi Kaka'yı da daha ucuza getirtemezsin. Milan için de karlı bir transfer. Malum, kadrosunda 30 yaşın altında 1-2 oyuncu kaldı sadece. Maçlara yaş ortalaması 33 olan bir kadroyla çıkıyordu (tek başına 40lık maldini zaten yetiyodu bırakana kadar) ellerindeki sınırlı sayıda genci de sağa sola dağıttılar, o sıcak 70 milyonla en azından 3-4 tane çok sağlam adam alınır gencinden. Bu sene de revizyona kadro yenilemeye başlamazsa çünkü, sonra tüm oyuncuları aynı anda çökünce bitecek Milan, sonra tamamını değiştirmeye ne kaynak kalır ne de zaman.
Sosyal ağlarda paylaş

mehmet topuzun kayseriden ayrılırsa bize geleceği belliydi medya sallıyordu fener vs diyerek zira mehmetin beşiktaşlı olduğunu önceden biliyorduk

bence çok iyi transfer yaptık. yıllık 3milyon YTL alacaksa (1.4milyon euro filan) bence çok iyi anlaşmışız

bonservisini merak ediyorum o da 5 civarı birşeyse çok iyi

iyi yerlileri toplamak lazım toplam 5-6 tane var zaten. bana göre en iyisini aldık alınabileceklerin. şimdi devam durmamak gerek
Sosyal ağlarda paylaş

bana göre 2 isim var alınması gereken türk. caner ve özer

sanırım bunların transferi olursa caner bize gelir özer fenere gider.

bunlar dışında da türk isimler var ama bence çok da şart değil. murat ceylan ismailler filan ama olsa da olur olmasa da olur bence

bunun dışında sponsor arayışları ve çok bomba transfer söylentileri var bu forumda da adı geçen kişiler hakkında ;)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...